Strona Główna FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy    KalendarzKalendarz
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: DarekS
05-12-2011, 19:20
Oddam FORUM w dobre ręce
Autor Wiadomość
DarekS 

Stopień: prawie OWD
Kraj:
Poland

Wysłany: 18-05-2004, 21:44   Oddam FORUM w dobre ręce

Czuję się już zmęczony prowadzeniem i administrowaniem FN, a ostatnia porażka dotycząca III spotkania FN utwierdziła mnie w tym, iż nie widzę sensu dalszego administrowania FN.
Jeżeli jest ktoś zainteresowany przejęciem FN wraz z wszystkimi prawami proszę o kontakt na PW.
Muszę jednak zaznaczyć, iż koszt utrzymania FN oscyluje w granicach 1000 zł rocznie w co wchodzi utrzymanie serwera WWW, domen itd.

ukusek 

Stopień: Aowd + deep i suchi
Wysłany: 18-05-2004, 21:53   

Proponuję dobrowolne składki, albo wpuścić reklamodawców na Forum. Rozumiem, że brak przejęcia FORUM NURAS na ręce kogoś kompetentnego skutkuje jego nieuchronnym zlikwidowaniem??

P.S. Myśle że ten post przyniesie kontrowersyjne rozwiązania :???:

Tommy222 

Stopień: P 3
Kraj:
Poland

Wysłany: 18-05-2004, 22:29   

Na poczatku chciałem podziękować Tobie Darku za stworzenie i adminstrowanie tego forum przez cały okres jego istnienia. Jest to kawał dobrej roboty. Co do ilości osób chętnych na zlot FN to sądze ze zbiegło się kilka czynników np. sesja (studenci np ja) zakończenie roku szkolnego (rodzice nurkowie) i moim zdaniem głupi pomysł bicia rekordu guinessa w zbliżonym czasie do planowanego spotkania.
Co do forum najsensowniej byłoby znalesć chętno osobę do przejecia tego obowiązku a koszty rozłoszyć na chętnych użytkowników. Przy powiedzmy 100 płcacych nie są to pieniądze. A Darkowi dac tytuł Honorowego Admina. Pozdrawiam

DarekS 

Kraj:
Poland

Wysłany: 18-05-2004, 22:44   

Tommy222 napisał/a:
A Darkowi dac tytuł Honorowego Admina.

Dziękuję, ale jeżeli już to zostanę zwykłym użytkownikiem bez żadnych tytułów.

Clio 

Stopień: poczÄ�tkujÄ&#
Wysłany: 18-05-2004, 22:44   

Hmm , to przykre Darku, że takie masz odczucia. Choć mnie nie było wśród chętnych na Zjazd, to myślę przyczyn jest wiele dla których ludziska nie wykazują zainteresowania Spotkaniem. To chyba też trochę wina czasów w jakich przyszło nam żyć - ja spotykam się z brakiem czasu w wyniku przepracowania , brakiem pieniędzy , furą problemów a
tym samym braku chęci na kontakt z innymi... :cry:

DarekS 

Kraj:
Poland

Wysłany: 18-05-2004, 22:46   

Clio napisał/a:
Hmm , to przykre Darku, że takie masz odczucia. Choć mnie nie było wśród chętnych na Zjazd, to myślę przyczyn jest wiele dla których ludziska nie wykazują zainteresowania Spotkaniem. To chyba też trochę wina czasów w jakich przyszło nam żyć - ja spotykam się z brakiem czasu w wyniku przepracowania , brakiem pieniędzy , furą problemów a
tym samym braku chęci na kontakt z innymi... :cry:

Sam zjazd nie jest powodem tego, że chcę oddać to forum, to tylko mały punkcik w podjęciu takiej decyzji.
Złożyły się na to inne czynniki o których teraz nie chcę pisać.

Fan 

Stopień: CMAS-PADI-TDI-IANTD
Kraj:
Sweden

Wysłany: 18-05-2004, 23:32   

Czesc Darku,
Nie mielismy okazji poznac sie osobiscie, ale sledze "zycie" Forum prawie od samego poczatku. Dzieki Tobie i podobnym do Ciebie, forum te jest na tak wysokim poziomie i przyciaga tak wielu ciekawych i interesujacych ludzi. Nie ma sie co oszukiwac, wszyscy wiemy ile czasu i poswiecenia kosztuje utrzymanie takiego Forum, nie wspominajac o innych kosztach. Zrobiles i robisz kawal dobrej roboty, za ktora wszyscy jestesmy Ci bardzo wdzeczni. Poznalismy i poznajemy nowych kolegow, przyjaciol i czekamy z niecierpliwosci, aby spotkac sie z nimi twarza w twarz. Dzieki Twojemu Forum, pierwsze kroki w nurkowaniu, dla wielu z nas byly latwiejsze. Wielu ludzi dzielac sie swoimi doswiadczeniami zdobytymi w praktyce i przetestowanymi na wlasnej skorze, zrobila dla nas cos bezcennego.
Nie wazne jaka bedzie Twoja ostateczna decyzja, dziekuje Ci bardzo, za to co zrobiles do tej pory i mam nadzieje, ze w przyszlosci spotkamy sie na jednym ze zlotow "Forum Nuras"

Pozdrawiam Cie Serdecznie
Fan

DarekS 

Kraj:
Poland

Wysłany: 18-05-2004, 23:36   

Fan napisał/a:
mam nadzieje, ze w przyszlosci spotkamy sie na jednym ze zlotow "Forum Nuras"

zloty FN przeszły do historii, chyba że znajdzie się chętny organizator do takiego.

LukasA 

Wysłany: 19-05-2004, 08:12   oddam forum

Ja bardzo chetnie je przejme!!!!

DarekS 

Kraj:
Poland

Wysłany: 19-05-2004, 08:22   Re: oddam forum

LukasA napisał/a:
Ja bardzo chetnie je przejme!!!!

Domyślam się dlaczego :mrgreen:

GosiaS 

Stopień: P1
Kraj:
United States

Wysłany: 19-05-2004, 08:24   

Darek odbiło Ci ?????????????????????????
Przecież oboje wiemy że tego nie zrobisz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zygfryd Dziatłowski 

Wysłany: 19-05-2004, 08:27   

ukusek napisal
Cytat:
Proponuję dobrowolne składki, albo wpuścić reklamodawców na Forum

Tommy222 napisal
Cytat:
Przy powiedzmy 100 płcacych nie są to pieniądze

jak najbardziej popieram te propozycje.
I jeszcze jedno mozna powiedzmy tak polaczyc bicie rekordu z Forum, moze to nie bedzie tak jak mialo byc, ale jesli przyjedzie tylu nurasow to mysle ze moze sie udac, przynajmniej bedzie wesolo.
No i na koniec - nie poznalem DarkaS osobiscie, dzieki za forum DarkuS, ale mysle ze kiedys sie spotkamy.

Zbychu 
Sponsor FN

Wysłany: 19-05-2004, 08:39   

Mówisz jak Kondrat w filmie " sens straciłem nie pieniądze"
Natomiast kiedyś jak sobie przypominasz, rozmawialiśmy na gg o pewnym klubie w Polsce i mieliśmy takie samo zdanie, uważam, że masz to co powinien mieć każdy facet. Więc nie rób sobie J.... przez duże J
i bądź twardym jak na faceta przystało, przecież Twoja Pani się boczy na samą myśl o tym co chcesz zrobić ( chyba że to gierka, a to kobiety potrafią).

GosiaS 

Kraj:
United States

Wysłany: 19-05-2004, 08:43   

ON TEGO NIE ZROBI BĄDŹCIE SPOKOJNI.
NAJWYŻEJ JA PRZEJME FORUM I WSZYSTKO ZOSTANIE W.... RODZINIE :mrgreen:
ADMIN CHYBA MIAŁ ŻAL O SPOTKANIE FN.....
Ostatnio zmieniony przez GosiaS 28-05-2004, 21:27, w całości zmieniany 1 raz  

Zbychu 
Sponsor FN

Wysłany: 19-05-2004, 08:44   

Jeżeli chodzi o kasę to niby nie probnlem, a jednak. Bez obrazy Darku, ale wpłata na konto 10 zł. rocznie to nie problem, chyba dla nikogo. Przy takiej liczbie członków to chyba wystarczy i nikogo nie narazi na jedzenie chleba ze smalcem. Podaj nr konta a bank zrobi resztę.

Zbychu 
Sponsor FN

Wysłany: 19-05-2004, 08:45   

Widocznie nie wiesz kobieto co facet może zrobić na złość.

Zbychu 
Sponsor FN

Wysłany: 19-05-2004, 08:46   

Praktycznie wszystko. Mało kiedy się odzywam ale teraz mnie dopadłaś.

LukasA 

Wysłany: 19-05-2004, 08:48   

Juz widze tych chetnych za 10zł, ja mowie powaznie moge przejac forum a jak nie chce Admin nadal prowadzic to moge w ciagu 2-3 dni postawic nowe forum pod innym adres za free.

Zbychu 
Sponsor FN

Wysłany: 19-05-2004, 08:51   

No to zaczęła się wojenka, ja nie chcę bo ble ble ...............................
ja chciałbym bo ??????????????????????????
Bez obrazy proszę.
Ostatnio zmieniony przez Zbychu 19-05-2004, 15:41, w całości zmieniany 1 raz  

GosiaS 

Kraj:
United States

Wysłany: 19-05-2004, 08:56   

DAJCIE SPOKÓJ. TO BEZ SENSU.

A CO FACET POTRAFI ZROBIC NA ZŁOŚĆ TO JA DOBRZE WIEM

POZDRAWIAM

Dodaj do: Wypowiedź dla Wykop  Wypowiedź dla Facebook  Wypowiedź dla Wyczaj.to  Wypowiedź dla Gwar  Wypowiedź dla Delicious  Wypowiedź dla Digg  Wypowiedź dla Furl  Wypowiedź dla Google  Wypowiedź dla Magnolia  Wypowiedź dla Reddit  Wypowiedź dla Simpy  Wypowiedź dla Slashdot  Wypowiedź dla Technorati  Wypowiedź dla YahooMyWeb
Odpowiedz do tematu