Wysłany: 29-05-2011, 22:07
Było mi niezmiernie miło spotkać Was nad wodą. Mam nadzieję, że jeziorko wszystkim przypadło do gustu a Ci co dali nura w nocy mogli podziwiać je w pełnej okazałości.
Impreza organizowana jest cyklicznie co roku i muszę powiedzieć, że z roku na rok jest jeszcze lepiej zarówno jeżeli chodzi o wynik zebranych śmieci, ilości uczestników i atmosfery w czasie jej trwania. Niski pokłon dla organizatorów i pełen szacun dla wkładu ich zaangażowania za przygotowanie tego przedsięwzięcia, wielkie brawa dla uczestników zlotu i akcji za poświęcenie swojego czasu na tak szczytny cel i stworzenie wspaniałej atmosfery bez Was by to się nie udało!
Fajnie było, szkoda tylko, że jeziorko nie bardziej "nurkowe".
Hmm, ponad metrowy szczupak, rak wielkości mojej dłoni, mały gaik 3-metrowych rośliyn i ponad godzinne buszowanie w litoralu - ja tam niczego więcej nie potrzebuję do nurkowania
Dziękuję wszystkim w imieniu swoim i męża za wspaniałe towarzystwo - już nie możemy się doczekać wrześniowego spotkania
Dzięki wszystkim za spotkanie i suuuuper zabawę. Specjalnie podziękowanie dla divezone za możliwość poszalenia skuterami.
Do zobaczenia we wrześniu, mam nadzieję że uda mi się wyleczyć gardło
Serdecznie dzięki za obecność, dobre humory i sympatyczne rozmowy.
Jezioro płytkie, ale za to pełne życia i czarująco położone
Mam nadzieję, że szanty wykonane przez zespół i potem wspólny śpiew przy ognisku zapadną na jakiś czas w pamięci!
Fajnie było Was poznać osobiście
Siedzi czlowiek w domu i myśli-mogłem jeszcze to i tamto zagrać,z tym i z tamtym pogadać-kurcze,tygodnia by zabrakło...
A tak może jakieś fotki by wrzucić?
Imprezka była kapitalna. Co prawda w pierwszy dzień ewakuowałem się dośc wcześnie, bo te 400km zrobiło swoje, ale drugi wieczór mi to wynagrodził. Następnego na pewno nie ominę
Andrzej Kosko napisał/a:
Połowa sekcji muzycznej puchnie z dumy
Szczerze powiedziawszy to szczęka mi opadła - dawaliście niezłego czadu
Wiek: 60 Dołączył: 10 Sie 2004 Posty: 271 Skąd: EdenSport
Wysłany: 30-05-2011, 22:01
Bardzo serdeczne dzięki za zajefantastyczne spotkanie, fajową zabawę i zajefajne towarzystwo, w imieniu całej ekipy EdenSport!
Było rewelacyjnie, wesoło, serdecznie i zajawkowo!
Ekipa organizatorów nie zawiodła i podołała niełatwemu zadaniu okiełznania całkiem sporej ilości rozwrzeszczanych i wiecznie roześmianych jap, więc chwała im za to.
Złośliwość rzeczy martwych (deczko wilgotne drewno pod grilla) i mały, wredny, łysy, jak został ochrzczony taki jeden skrzywiony ważniak (podobno kierownik ośrodka), i tak nie były w stanie zepsuć nam doskonałej zabawy jaką mieliśmy, więc wspomnienia z imprezy są tak fajne, że kolejne spotkanie myślę zaliczymy w jeszcze szerszym gronie.
Jeziorko jest fajne i wcale nie brakowało nam głębokości. Nie mam parcia na zobaczenie trzech cyferek na głębokościomierzu więc roślinki, rybki i inne bardziej powierzchniowe "foczki", są dla mnie znacznie bardziej atrakcyjne
Do zobaczenia na następnym spotkaniu-zlocie i wielkie dzięki wszystkim, którzy uświetnili swoją obecnością to fantastyczne spotkanie!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko