Cześć Darku, w związku z zaistniałą sytuacją mam hipotetyczne pytanie. Jeśli by się okazało, że napisałem posta na jakikolwiek temat, a jakiś "zadymiarz" podpiął by się pod niego dla realizacji swoich własnych pokrętnych planów to również byś go tak ad hoc zdjął z forum? Pytam, żeby wiedzieć czego mógłbym się ewentualnie spodziewać.
a tak w ogóle to Rysiek jest super ):)
jak on ze mna na kursie wytrzymał to niebiosa chyba wiedzą tylko ):)
za duzo gadałam, ciągle gadałam, przeszkadzałam podobno gadaniem, no i na egzaminie miałam cudzy inflator w ręce i wysadziłam gościa w powietrze ):)
Rysiek powinien mieć ksywke cierpliwy )
Ostatnio zmieniony przez fana 14-07-2011, 15:34, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 14-07-2011, 16:20 Re: Dlaczego usuwa sie niewygodne posty?
dzinu napisał/a:
Jak w temacie,dlaczego usuwa sie posty w ktorych ktos krytykuje jakas baze lub osobe? Był post nurkeczki co nurkowała w Marsa i wystawila opinie bazie,i zostal usuniety.Czyzby ktos sie obawial prawdy jak jest na obczyznie i jak sie szanownych nurkow traktuje?
Temat przywrócony
Co do obawy przed prawdą to myślę, że możemy zrobić mały test.
Może zacznijmy od tego, że opiszesz swój kurs w Kielcach i jak on się skończył.
Proszę, zaczynaj i nie obawiaj się pisać prawdę.
to była ostateczność po wielu prośbach żeby smok wyluzował i odpuścił
miałem masę maili z prośbą aby go usunąć jednak wybrałem mniejsze zło postępując właśnie w taki sposób.
bylo go wywalic w normalny sposob, a nie chowac sie w krzakach jak gowniarze z podstawowki z papierosami.
DarekS napisał/a:
Jeżeli tak CI brakuje smoka to poszukaj innego forum gdzie jeszcze pisze.
nie, nie brakuje mi smoka. uwazam, ze w sumie dobrze sie stalo ze zostal w koncu usuniety.
DarekS napisał/a:
Znajdź fora gdzie pisał i został usunięty i co wówczas?
Tamte fora są OK a to jest bee bo smoka usunęło?
uwazam ze tam o ile zrobiono to zgodnie z regulaminem, zalatwiono sprawe w sposob cywilizowany nie starajac sie niczego ukrywac. Nie bywam na tamtych forach, ale nie uwazam ze sa z tego powodu be. podobnie jak to forum. forum to uzytkownicy, byloby niesprawiedliwie oceniac ich wszystkich za wyskoki jednego z nich. nawet jesli jest adminem.
DarekS napisał/a:
W przypadku który tu jest opisywany sytuacja jest zupełnie inna ale widocznie nie do końca zrozumiałeś co piszę
moja odpowiedz jest na Twoje pytanie kiedy to jeszcze admini nie zagrali czysto. z przypadkiem tu opisywanym ma zwiazak posredni. widocznie, pomimo zacytowania stosownego fragmentu, nie do konca zrozumiales kontekst w ktorym pisze.
O nie nie.. dyskusja nie idzie w kuluary….
Skoro każdy ma prawo pisać to co myśli to ja również .
Nie chowam się pod nikiem i wszyscy mnie znacie.
Piszę wprost
Witaj Tomku Piwowarski. ujawniłeś się bardzo dokładnie wypowiedziami.
Wróciłeś z nowym nikiem i obrażasz….
Możesz chować się pod nikiem ,dauntless , dauntless1966, dzinu lub jakim sobie chcesz możesz zmieniać je sobie dowoli….ale nie myśl jednak że to forum nie wie kim jesteś .
Masz powody by pluć na bazy w Egipcie bo już cię w nich nie ma….
Zemstę sobie robisz.??? Naszymi rekami????
W wątku dotyczącym wypadku w Marsa nie brałeś udziału. Wtedy zniknąłeś.
Nasze środowisko weryfikuje na pewno jedno TRUPY!!!! Wtedy wypada się z gry !!!!
To dzinu był wtedy tym polskim przewodnikiem.
Poczytajcie dokładnie Tragiczny Wypadek w Marsa Alam. tutaj
http://forum-nuras.com/viewtopic.php?t=23801
Odczucia powinny być widoczne… napisałeś dzinu….
To na początek zapamiętaj sobie dokładnie….
Manipulować możesz sobie kimś innym .. nie nami.
Zabawa się skończyła.
Fana poczytaj proszę również ten wątek wypadku a zrozumiesz dlaczego twoja wypowiedź podkręcana przez twojego znajomego dzinu ma znamiona prowokacji i nieudolnej manipulacji.
Widzisz moj drogi panie nadal nic nie wiesz i zastanow sie co piszesz bo ja nie bylem przewodnikiem grupy w ktorej utopila sie Pani Barbara,wiec sprostuj to a jesli nie masz wystarczajacych informacji to zamknij usta.Nurkowanie to jakas gra? ten wypada ten nie?cos Cio sie w tej glowie poprzerwracalo chyba juz azot Ci udezyl do glowy,albo ochy i achy.Nie musze zabierac glosu w tamtej sprawie.To jest sprawa faktycznego przewodnika tamtej grupy,a mozgi maja wszyscy.Ciesze sie ze napisales to co napisales.:)))lada dzien zapewniam Cuie ze sie spotkamy.Bo wszedzie Cie poelno i jak przystalo na dziennikarza weszysz wszedzie sensacje .Hiena
Wysłany: 20-07-2011, 13:02
Tomek zobacz co napisano na twoj temat w wątku o wypadku i się zastanów.
Jeśli ktoś ginie nie ma prawa głosu. Trup nie może się wypowiedzieć.
ale...
Zostali inni i zobacz co napisali w wątku wypadku na twój temat.
T o Ty prawda?
Tam ci ludzie byli. Czy te wpisy kłamią?
Tomek oni piszą o naprawde strasznej sytuacji.
Nie musisz się wypowiadać ale przyzwoitośc nakazuje byś zabrał głos.
To się wydarzyło i byłeś tam. Znałeś to miejsce nurkowe dobrze.
W egipcie o wyborze miejsca decyduje baza i przewodnicy
Wszyscy to wiedzą.
W swiecie wirtualnym nic nie ginie. Twoje wpisy obrażające również.
Czekam na to spotkanie. Zresztą nie tylko ja...
Już od dawna uważam że wpisy na wątku wypadek w marsa alam powinny trafić przed sąd.
Może tym razem się uda.
Dobrze że wrociłeś do Polski.
Ostatnio zmieniony przez projektfilm Dawid 20-07-2011, 14:19, w całości zmieniany 4 razy
By wszystko było jasne nie tylko prowadzący zlekceważyli wszystkie przepisy, ale także ja i cała reszta nurków. Ale od początku.
1. Omówienie nurkowania odbyło się w sposób chaotyczny. Wspomniano o silnych prądach między kanionami, mieliśmy dryfować. Nie poinformowano nas o długości kanionu, a my idioci się nie dopytywaliśmy.
2. Po przybyciu na miejsce przywitał nas dość silny wiatr i duża fala, oraz pływy. Jak się później dowiedziałem można tam nurkować tylko w sprzyjających warunkach.
3. Naszą dziewięcioosobową grupę rozbito na dwie części . Pierwszą poprowadził T. Polak z bazy (bez uprawnień) i w tej grupie się znalazłem , drugą gdzie była Basia poprowadził R. nasz divemaster (organizator wyprawy) . Dodatkowo była jeszcze para nurków którą poprowadził Egipcjanin z uprawnieniami, dlatego tylko ci wyszli bez szwanku i mieli na tyle siły by później reanimować Basię.
Relacja osoby,która uczestniczyła w tym wypadku...Proszę o przeczytanie ze zrozumieniem:)
Wysłany: 21-07-2011, 11:29
Witaj Zwiarzak
W Egipcie o wyborze miejsca nurkowego decyduje baza lub ich przedstawiciel.
Nikt inny!! Nie dajmy się zwariować. Wiozą was na miejsce nurkowe. Oni decydują.
Ani Ty Ani nawet R nie znaliście tego miejsca. Prawdopodobnie nikt z waszej grupy...Jedyną polskojęzyczna osobą znającą to miejsce by Tomek przedstawiciel bazy.
Znał je dobrze .... wiem to bardzo dokładnie.... On reprezentował w tym momencie bazę.
Tu jest cała paranoja tego nurkowania i na to oczekuje odpowiedzi ze strony Tomka.
On wskazał wam miejsce wejścia do wody – tak jest w opisie.
Dlatego uważam że powinien się wypowiedzieć.
Reszty nie chcę nawet komentować bo to co jest w opisie tego nurkowania to się w głowie nie mieści....To wasza sprawa i R
Każdy jest świadomym nurkiem.
Zwierzak
Jak zanurkujesz we wrzątku to trudno byś się nie poparzył....
Tylko po co.... jeśli się ma wiedzę i swiadomośc poparzenia... kogoś wsadzać do wrzątku???
Wysłany: 21-07-2011, 15:32 pomyśl zanim powiesz....
Dawid napisałeś: "Znał je dobrze .... wiem to bardzo dokładnie.... On reprezentował w tym momencie bazę."..Skąd wiesz?byłeś tam?
Zresztą jak powiedziałeś...każdy jest świadomym nurkiem....Nie wiem kim jest T.kim jest R.i kim jesteś Ty...ale wiem jedno...babracie sie w bardzo bolesnym temacie....radzę następnym razem skoczyć po rozum do glowy....Tak na marginesie...Pisanie i kimś "trup"i to na forum jest ciosem poniżej pasa....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko