Wysłany: 25-06-2004, 10:19 kurs moto....
siemanko ludziska;)
mam pytanko do kogos z gdanska.- mianowicie ile tam kosztuje kurs sternika? chcem sobie zrobic a slyszalem ze ok. 2tyś. czy to mozliwe? pytalem sie w klubie zeglarskim u mnie i tu moga zrobic za 600 zl, a w strazy tez tyle samo, czy to mozliwe? az taka roznica w cenie?
Wiek: 77 Dołączył: 25 Mar 2002 Posty: 1194 Skąd: Szczecin/Karpacz
Wysłany: 25-06-2004, 15:19
Uchowaj nas .............. przed takimi sternikami. To co proponujesz to napewno jest prze........ Robisz uprawnienia aby pływać czy tylko dla papieru.
Kurs musi mieć teorię i praktykę w pływaniu.
Pózniej w postach czytamy mało mnie niestaranował.... mało mnie nieprzemielił itd.
Wysłany: 25-06-2004, 16:23 reee
nie dziekuje !!!!!!!!!!!!!!! dla papieru to nie!! pelno go mam w toalecie
czlowieku co z ciebie za pletwonurek co placi i ma?? nie wiesz ze trzeba troszke trudu aby cos zrobic??!!
no wlasnie kupowales czy robiles uprawnienia???? jak bede z kims zchodzil pod wode to sie zapytam czy kupil czy zrobil. z takim czlowiekiem nie ma co plywac!!! oj gogolek
Wysłany: 26-06-2004, 07:21
spokojna wasza głowa jak miałem 3 lata to już miałem swoją łudke z małym silniczkiem potem coraz większy i większy byłem a silniczki powiększały się ze mną to nie tak że nie umiem pływać po prostu wszystkie książki i zasady mam w małym palcu chodzi o brak czasu ci co mają go za mało powinni zrozumieć reszta ( wsumie mam to w du....czy to zrozumiecie czy nie ) niech sobie myśli co chce ale płyać potrafie i to bezpiecznie nierozumiem czemu nie ma być łatwiej w życiu wszyscy tylko problemów szukają ajajajajajajajaj brak mi słów pozdrawiam wszystkich prawych i moralnych oraz ludzi z ciężko zdobytym patentem :P tylko po co
Stopień: DM pedi/ AN Iantd
Wysłany: 26-06-2004, 08:24
No widzę że kolega dziarsko ewoluował od najmniejszej do najwiekszej łudki . Mam nadzieję że w końcu nasz wilku morski osiągniesz poziom łódki przez "ó " zamkniete Tylko nie przesadzaj z mocnym silniczkiem aby cie któregoś pięknego dnia nie wciągnął w jakieś szuwary lub nie daj boże za obraz . A tak swoja droga to gdzie ty w tej warszawie smigasz tymi coraz to nowszymi łodziami ??
Wysłany: 26-06-2004, 08:29
widze że z krakowa jesteś i nie bardzo się oriętujesz gdzie się da w wawie pływać a widzisz da się hihiihihhihi a i o szuwarki się nie martw a najlepiej to mi się pływa łódką BOLS sport travel
spokojna wasza głowa jak miałem 3 lata to już miałem swoją łudke z małym silniczkiem potem coraz większy i większy byłem a silniczki powiększały się ze mną to nie tak że nie umiem pływać po prostu wszystkie książki i zasady mam w małym palcu
Przez tyle lat nie znalazłeś czasu, aby zrobić uprawnienia?
Pewnie ciężko pracowałeś zawodowo
Wysłany: 26-06-2004, 10:38
ludzie post dotyczyl ile kosztuje patent ja tylko dałem cene ile taka opcja kosztuje nie twierdze że jest to dobre ale zobaczcie na przykładzie prawa jazdy można być dobrym kierowcą a cały czas trafiać na jakiegoś siura i nie zdawać egzaminu i co nawet jak wiesz że dobże jezidzsz papieru nie masz ???????????????????//
Wysłany: 26-06-2004, 19:28 reeeee
siemanko!!
przepraszam gogolku jezeli ciebie w jakis sposob urazilem
ale powinienes wiedziec ze patenty zdobywane nie rowna sie z prawkiem, duzo ludzi kupuje a wariatow nie brakuje!!
mimo to masz racje temat byl ile kosztuje. ale na przylosc nie proponuj nikomu aby zdobywal uprawnienia kupujac je!! to nie ma sensu!!
pozdrawiam
Andrzej S
Stopień: posiadam
Wysłany: 28-06-2004, 00:03
gogolek napisał/a:
spokojna wasza głowa jak miałem 3 lata to już miałem swoją łudke z małym silniczkiem potem coraz większy i większy byłem a silniczki powiększały się ze mną to nie tak że nie umiem pływać po prostu wszystkie książki i zasady mam w małym palcu chodzi o brak czasu ci co mają go za mało powinni zrozumieć reszta ( wsumie mam to w du....czy to zrozumiecie czy nie ) niech sobie myśli co chce ale płyać potrafie i to bezpiecznie nierozumiem czemu nie ma być łatwiej w życiu wszyscy tylko problemów szukają ajajajajajajajaj brak mi słów pozdrawiam wszystkich prawych i moralnych oraz ludzi z ciężko zdobytym patentem :P tylko po co
Jeżeli z pływaniem, nurkowaniem oraz jeszcze paroma innymi rzeczami radzisz sobie tak świetnie jak z gramatyką i ortografią, to pozostaje tylko pogratulować. Zgodnie z Twoją zasadą kupno paru słowników powinno załatwić sprawę. Nie musisz nawet do nich zaglądać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko