Strona Główna FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy    KalendarzKalendarz
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Forumowicz roku 2011
Autor Wiadomość
slawek290 

Stopień: Lista Wildszte
Kraj:
Poland

Wysłany: 04-01-2012, 21:53   Forumowicz roku 2011

Co o tym sądzicie . Macie jakieś typy osoby której posty się wam szczególnie podobają .

Dla mnie numerem jeden jest

1 Włodek K

Bo - Pisze w sposób bardzo merytoryczny , nikogo personalnie stara się nie atakować i jego posty dogłębnie starają się analizować problem i tych merytorycznych postów pisze dużo .

Wieśkonur 

Stopień: wystarczający IANTD
Kraj:
Poland

Wysłany: 04-01-2012, 22:21   

Forumowiczami roku jak dla mnie są wszyscy, którzy udzielają konstruktywnych odpowiedzi na pojawiające się pytania. Takich osób jest tutaj co najmniej kilka o ile nie kilkadziesiąt. Pokuszę się o stwierdzenie, że każda opinia jest cenna jeżeli nie zawiera w sobie ataku personalnego na innego forumowicza. Po co Sławku dzielić ludzi na lepszych i tych mniej.
Pochwal się lepiej czy za kurs skuterowy u Huberta nie musisz płacić pełnej odpłatności. :tam: :marl:

slawek290 

Kraj:
Poland

Wysłany: 04-01-2012, 22:29   

Wieśkonur napisał/a:
Po co Sławku dzielić lud

To nie dzielenie . Moim zdaniem to jakiegoś rodzaju podziękowanie za pracę włożoną w taki sposób pisania postów .

Wieśkonur napisał/a:
Pochwal się lepiej czy za kurs skuterowy u Huberta nie musisz płacić pełnej odpłatności.

Chwalić się będę jak miesiąc minie bez papierosa . Wtedy będę pewien że się udało .
Myślę jednak iż na dzień dzisiejszy Hubert może już zacząć czyścić skuter i pracować aby zostać GUE instruktorem .

Wieśkonur 

Kraj:
Poland

Wysłany: 04-01-2012, 22:33   

Trzymam kciuki nie poddawaj się ja też walczę. Będę miał kumpla dirowca :zdz: :pa:

slawek290 

Kraj:
Poland

Wysłany: 04-01-2012, 22:47   

Wieśkonur napisał/a:
Będę miał kumpla dirowca
Wiesiek kiedyś w końcu musimy jechać z Wami do Łagowa .

jacekvw 

Kraj:
Saint Kitts and Nevis

Wysłany: 04-01-2012, 23:10   

A ja glosuje na siebie

Wieśkonur 

Kraj:
Poland

Wysłany: 04-01-2012, 23:11   

slawek290 napisał/a:
Wiesiek kiedyś w końcu musimy jechać z Wami do Łagowa .

Przyjedz na Zimnik do mnie pod dom puścimy bąbla i pojedziemy do Włodka tam nurkują tylko najlepsi i najtwardsi. Max głębokość 11 metrów, żadnych sieci, linek, wizura przyzwoita. Przy odrobinie szczęścia bez TMX jest szansa wyjść żywym :bee; :ok2: No chyba, że zapuścisz się na ściankę węglową tam to jest głęboko zaczyna gdzieś ok. 30 metrów kończy na 16. Największe ryzyko występuje niosąc twina ze 150 metrów z górki. :muu:

[ Dodano: 04-01-2012, 23:12 ]
Sławek rozważ czy podołamy bez T2+ w GUE

kokaroll 

Stopień: Ins.SDI/TDI/nur.TMX
Kraj:
Poland

Wysłany: 05-01-2012, 15:47   

:rozpacz:

lozerka 

Kraj:
Poland

Wysłany: 05-01-2012, 15:55   

kokaroll ;-) ? mózg Ci bryzga, czy to łupież ;-) ?

Bul-kot
[Usunięty]

Wysłany: 05-01-2012, 16:34   

lozerka napisał/a:

Mozliwe że klawisze w panice uciekają ... :aaa:

Wieśkonur 

Kraj:
Poland

Wysłany: 05-01-2012, 18:50   

lozerka napisał/a:

Trudny do interpretacji sposób wyrażenia ekspresji :hihi-: może zbyt wysoki stopień nurkowy :zdz:

slawek290 

Kraj:
Poland

Wysłany: 05-01-2012, 19:27   

Wieśkonur napisał/a:
Sławek rozważ czy podołamy bez T2+ w GUE

Zdaję się iż kiedyś miałem okazję moczyć tyłek z dwoma GUE T2 , całkiem przyjemne doświadczenie i bardzo ładnie i sprawnie im to nurkowanie szło . Także moje doświadczenie z T2 jest całkiem pozytywne i uważam iż można śmiało ich podglądać i naśladować .

Wiesiek - podołamy zawsze , to tylko chodzi o to w jakim stylu to zrobimy .

Bul-kot napisał/a:

lozerka napisał/a:
kokaroll ? mózg Ci bryzga, czy to łupież ?

Mozliwe że klawisze w panice uciekają ...

Karol dużo ostatnio nurkuje i dość głęboko ;-) może się jeszcze jakaś tkanka nie odsyciła .

kokaroll 

Kraj:
Poland

Wysłany: 05-01-2012, 21:34   

lozerka napisał/a:

ani jedno ani drugie hahaha na łupież masz większe szanse bo jestem łysy jak kolano :D a forumowicz roku to za mało -proponuję takiej zasłużonej postaci postawić podwodny pomnik conajmniej takiej wielkości jak ten w Świebodzinie :pa:

[ Dodano: 05-01-2012, 21:36 ]
Bul-kot napisał/a:

lozerka napisał/a:
kokaroll ? mózg Ci bryzga, czy to łupież ?

Mozliwe że klawisze w panice uciekają ...

Karol dużo ostatnio nurkuje i dość głęboko ;-) może się jeszcze jakaś tkanka nie odsyciła .[/quote]

Tak nie odsyciłem się dlatego przechodzę objawy opadania głowy na klawiaturę czytając niektóre lizopupotematy.

Kurierex 

Stopień: Instruktor
Kraj:
Poland

Wysłany: 05-01-2012, 21:57   

kokaroll napisał/a:
proponuję takiej zasłużonej postaci postawić podwodny pomnik conajmniej takiej wielkości jak ten w Świebodzinie :pa:

Tak przy okazji, tekst zasłyszany w kiosku w Świebodzinie.

W Świebodzinie jest najstarsze Tesco.
Powstało 5 lat przed Chrystusem.

Wieśkonur 

Kraj:
Poland

Wysłany: 05-01-2012, 22:01   

slawek290 napisał/a:

Dobra Sławek Jesteśmy umówieni Wiosną dajesz znać ja załatwiam nocleg za 13 zł za dobę od osoby o Emila i napierany na cyfrę przy odrobinie szczęścia osiągniemy 11m. A jak już namówisz mnie na ściankę to całkowicie zdaję się na Ciebie. Wreszcie nurkujesz z T2 a ja z żoną AOWD i synem OWD. :hihi-: A wracając możemy jechać zobaczyć co tam u Pani Marii Agnes słychać. :bee; 14km. od domu. Ale tylko pod warunkiem, że roznurkujemy się w Łagowie i to na ściance. :ping: Widziałeś w innym wątku, że te jaskinie to jakoś tak przereklamowane. :ping:

[ Dodano: 05-01-2012, 22:04 ]
kokaroll napisał/a:
Karol dużo ostatnio nurkuje i dość głęboko ;-) może się jeszcze jakaś tkanka nie odsyciła

Karol może z nami ze Sławkiem zdecydujesz się napierać na cyfrę jest do zrobienia 11 metrów w Łagowie. Przed ścianką musimy sprawdzić Twoje umiejętności.

kokaroll 

Kraj:
Poland

Wysłany: 05-01-2012, 22:14   

Wieśkonur napisał/a:
slawek290 napisał/a:

Dobra Sławek Jesteśmy umówieni Wiosną dajesz znać ja załatwiam nocleg za 13 zł za dobę od osoby o Emila i napierany na cyfrę przy odrobinie szczęścia osiągniemy 11m. A jak już namówisz mnie na ściankę to całkowicie zdaję się na Ciebie. Wreszcie nurkujesz z T2 a ja z żoną AOWD i synem OWD. :hihi-: A wracając możemy jechać zobaczyć co tam u Pani Marii Agnes słychać. :bee; 14km. od domu. Ale tylko pod warunkiem, że roznurkujemy się w Łagowie i to na ściance. :ping: Widziałeś w innym wątku, że te jaskinie to jakoś tak przereklamowane. :ping:

[ Dodano: 05-01-2012, 22:04 ]
kokaroll napisał/a:
Karol dużo ostatnio nurkuje i dość głęboko ;-) może się jeszcze jakaś tkanka nie odsyciła

Karol może z nami ze Sławkiem zdecydujesz się napierać na cyfrę jest do zrobienia 11 metrów w Łagowie. Przed ścianką musimy sprawdzić Twoje umiejętności.

Kiedyś-chętnie :) :beer3:

slawek290 

Kraj:
Poland

Wysłany: 05-01-2012, 22:17   

kokaroll napisał/a:
Tak nie odsyciłem się dlatego przechodzę objawy opadania głowy na klawiaturę czytając niektóre lizopupotematy.

Cholera - nie zauważyłem że Włodek to Facet .
Wieśkonur napisał/a:

Wiesiek Karola nie trzeba sprawdzać , nurkowałem z nim . Da radę , musi tylko płynąć z tyłu

kokaroll 

Kraj:
Poland

Wysłany: 05-01-2012, 22:23   

I z poręczówka :) :beer3:

Wieśkonur 

Kraj:
Poland

Wysłany: 05-01-2012, 22:25   

slawek290 napisał/a:

Cholera - nie zauważyłem że Włodek to Facet .

slawek290 napisał/a:
Wiesiek Karola nie trzeba sprawdzać , nurkowałem z nim . Da radę , musi tylko płynąć z tyłu

Już kiedyś Cię prosiłem uspokój się bo tak jak Cię lubię tak też obciążę Cię kupnem nowego laptopa w zamian za mój zapluty :beer3: :aaa: :aaa: :aaa:

slawek290 

Kraj:
Poland

Wysłany: 05-01-2012, 22:31   

Dobra temat forumowicza roku rozwiązany . Wygrał Włodek i Jacek - Po jednym głosie .

kokaroll napisał/a:
I z poręczówka

Temat poręczówki już rozwiązany , jak będziesz z tyłu jako ostatni to jej nie trzeba i wszystko będzie widać .

Karol - ja wtedy miałem , ledwo OWD i co ja o nurkowaniu wiedziałem . Kołowrotek leży nieużyty do tej pory . Pewnikiem się przyda w tym roku .

Dodaj do: Wypowiedź dla Wykop  Wypowiedź dla Facebook  Wypowiedź dla Wyczaj.to  Wypowiedź dla Gwar  Wypowiedź dla Delicious  Wypowiedź dla Digg  Wypowiedź dla Furl  Wypowiedź dla Google  Wypowiedź dla Magnolia  Wypowiedź dla Reddit  Wypowiedź dla Simpy  Wypowiedź dla Slashdot  Wypowiedź dla Technorati  Wypowiedź dla YahooMyWeb
Odpowiedz do tematu