Wysłany: 16-04-2012, 23:38
tak tutaj zapytam- nie mam dostępu teraz do naszego czatu zjazdowego...
czy ktoś będzie miał w Łagowie jakikolwiek worek do SM ? albo coś, co te funkcję będzie mogło spełniać ? Niestety nie wyszła mi inna opcja, a jestem umówiona na warsztaty i trochę kicha się zrobiła...
nieco w tym mojej winy, bo jakby za póżno się za to zabrałam, ale może ktoś winnej jest w stanie pomóc ?
Włodek K [Usunięty]
Wysłany: 16-04-2012, 23:40
lozerka napisał/a:
bo jakby za póżno się za to zabrałam, ale może ktoś winnej jest w stanie pomóc ?
Nikt nie jest doskonały. Może coś się uda sklecić Ale nie wiem czy popierasz jakieś wynalazki?
Wysłany: 17-04-2012, 00:07
Włodek K napisał/a:
lozerka napisał/a:
bo jakby za póżno się za to zabrałam, ale może ktoś winnej jest w stanie pomóc ?
Nikt nie jest doskonały. Może coś się uda sklecić Ale nie wiem czy popierasz jakieś wynalazki?
Popieram prywatnie nieustająco xdeepa , także dlatego, że ten worek juz miałam na sobie, ale w tej chwili przyjme wszystko, co mnie wyniesie chociaż trochę na powierzchnię
Wysłany: 17-04-2012, 08:17
adriano210 napisał/a:
SS wystarczy
żebym tylko nie wypowiedziała w złą godzinę istnieje duże prawdopodobieństwo, że dzięki zaangażowaniu Wizy, jackaplacka i WłodkaK będziemy mieli w Łagowie, od środy do piątku, cztery pomarańczki
moi kumple non stop na ss nurkują
możńa też skrzydło od singla założyć pod płytę lub skrzydło zaczepić wokół tali na bungi i podwójnym karabinku
jest tyle patentów ze tylko wyobraźnia hamuje
Włodek K [Usunięty]
Wysłany: 17-04-2012, 08:50
adriano210 napisał/a:
moi kumple non stop na ss nurkują
Ja też w SM tak robię "z braku dobrego laku". Tylko zdaję sobie sprawę że to nie jest dobre i bezpieczne rozwiązanie lub może takim być.
adriano210 napisał/a:
jest tyle patentów ze tylko wyobraźnia hamuje
Nie tylko wyobraźnia ale jakość rozwiązań, komfort użycia, decydują o wyborach. Jedne działają dobrze inne mniej a jeszcze inne to jakieś koszmarki z horroru. Często te koszmarki stają się nimi po wypróbowaniu tych dobrych.
włodek da radę nawet na camel backu mozna tez skrzydło włożyć pod płytę plus ss
przy dobrym wyważeniu nie ma szans żeby nie wypłynąć na płetwach bez żrodla wyporu
skrzydełko od razora 2 też ma malutką pojemność a stykło zeby wynurzyc grubasa (jak ja)
z 2 stalowymi 12tkami Fabera w piance 7mm, no ale zapomniałem ze SM jest trendy i już nie jest sztuką nurkowania na byle czym
nurkowałem w razorze2 oraz w explorerze i w byle czym tez (małe skrzydło pod płytą) rozpłaszczone bungi, wiadomo żę w razorze jak nurasz to (jak grałeś w diablo ) dostajesz 10 punktów do many i 12 do skilla
ale da się i jest wygodnie bo same flaszki pod pachami już dają wygodę
no chyba ze masz krótkie gumki i flaszki robią za wrzody pod pachami
od kiedy spróbowałem to ani razu twina nie skręciłem do kupy bo nie ma sensu
[ Dodano: 17-04-2012, 08:19 ]
jak kupie maszynę do szycia nową to sam zrobię parę takich skrzydełek dla ubogich
Słuchajcie, będzie miał ktoś w Łagowie laptopa z IRDą, żeby z Aladina 2G ściągnąć jakieś profile? Kompa już mam, ale transmiter na USB wyrzuciłem gdzieś z 5 lat temu jako niepotrzebny
Wysłany: 17-04-2012, 12:31
adriano210 napisał/a:
lozerka, SS wystarczy
tyle, ze ja nie nurkowałam dotychczas w ss, nawet jesli tfu, odpukać, cos będzie, to będzie to mój debiut, a dwa debiuty na raz- ss i sm moga mnie przerosnąc...co nie znaczy, że jak nic innego nie wyjdzie, nie spróbuję
No to będziemy lozerce mierzyć czas. Z jaką tolerancją musi się zmieścić w tych 10 minutach, żeby jeszcze łapać się na bycie średnio inteligentnym szympansem?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko