Z czystej ciekawości lajkonika - a jakie to długie musi być?
Trudno powiedzieć - nie mam takiego przy sobie, nie mam nawet miarki żeby jakoś oszacować. Mógłbym sznurkiem, ale to Ci niewiele powie jak podam wymiar w piędziach albo łokciach...
możecie się złożyć na taki dla mnie żebym was nie wkurzał :D:D
jasne pewnie więcej się znajdzie kolgów i kolkeżanek , którzy też coś potrzebuja ja z miłą chęcią przytulił bym reba - ktoś mi dożuci ? no jasne , że NIE. Co do wkurzania to jak dla mnie musisz się barrrrrrdzieeeej postarać nim ja zaczne Ciebie! Widzisz , a dla mnie sezon na nurki się nie kończy i nie zaczyna - on poprostu trwa cały rok, a woda 2 - 4 - 6 stopni C to norma.
[ Dodano: 18-04-2012, 08:35 ]
lozerka napisał/a:
nie będziecie prosiaki i nie będziecie imprezować beze mnie ?
noooo przecież , że nie. Pobudze was jutro z rana ...
Z czystej ciekawości lajkonika - a jakie to długie musi być?
Trudno powiedzieć - nie mam takiego przy sobie, nie mam nawet miarki żeby jakoś oszacować. Mógłbym sznurkiem, ale to Ci niewiele powie jak podam wymiar w piędziach albo łokciach...
Do SS to taki sam wężyk, jak do inflatora.
Mogę wziąć, mam zapasowy.
Podpowiadam: na pierwszego nurka, na basen czy na płytką platformę, od biedy możesz podpiąć tylko SS, BCD wykorzystując tylko i wyłącznie jako noszak (najpierw wypadałoby się pobawić zaworami SS).
A poza tym, to wężyk od SS dostaniesz razem z suchaczem
Ostatnio zmieniony przez arkac123 18-04-2012, 09:34, w całości zmieniany 3 razy
Do SS to taki sam wężyk, jak do inflatora.
Mogę wziąć, mam zapasowy.
No właśnie też mam taki inflatorowy, ale myślałem, że będzie za krótki.
No nic, wezmę go i tak, to go sobie Yavoxie dzisiaj wieczorem sprawdzisz. Byle po cichu, żeby nie obudzić lozerki i innych zmęczonych drogą
Przyszedł! Mój pierwszy suchutki, właśnie przyjechał z kurierem w kartonie!
Nawet nie otwieram, bo go mogę w taką objętość ponownie nie spakować, a z tego co widzę to będzie z gratami niezła jazda - właśnie czekam na lozerkę aż przyjedzie
możecie się złożyć na taki dla mnie żebym was nie wkurzał :D:D
jasne pewnie więcej się znajdzie kolgów i kolkeżanek , którzy też coś potrzebuja ja z miłą chęcią przytulił bym reba - ktoś mi dożuci ? no jasne , że NIE. Co do
[ Dodano: 18-04-2012, 08:35 ]
lozerka napisał/a:
nie będziecie prosiaki i nie będziecie imprezować beze mnie ?
noooo przecież , że nie. Pobudze was jutro z rana ...
u mnie nie ma L4 - nie pracujesz to nie jesz -
zima są sztormy, viz do dupy, wole zimą pojechać gdzieś gdzie viz ma +40
co do reba to fajnie się nura ale ryzyko o wiele większe niż na oc
gdybym mieszkał w Polsce to nurał bym tez cały rok, bo czas zimowy i lód daje lepsza vizurkę
Ostatnio zmieniony przez adriano210 18-04-2012, 13:10, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: 22-04-2012, 21:52
dziękuje Forumowiczowi Roku, że pomimo licznych obowiązków związanych z licznym przyjmowaniem hołdów znalazł czas, żeby wskazać mi kierunek, w jakim powinnam podążać, aby pod wodą prezentować się skromnie i ruszać się z gracją i pozdrawiam zlotowiczów miło było Was spotkać, tych znanych i tych nowo poznanych fajnie spędziłam czas
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko