Strona Główna FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy    KalendarzKalendarz
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: DarekS
22-04-2012, 20:42
Zlot Forum Nuras Łagów lubuski 20-22 Kwiecień 2012
Autor Wiadomość
adriano210 

Stopień: cft,owd,aowd,pzw,pgr
Kraj:
Ireland

Wysłany: 28-04-2012, 13:09   

jacekplacek, dlaczego miałeś flaszki spięte taśmami :D

i kto wyspawał ci takie czaderskie nie dirowe osłony :D

czyżby nie było wtedy SM jeszcze ? :D :D:D

jacekplacek
[Usunięty]

Wysłany: 28-04-2012, 14:12   

adriano210 napisał/a:
jacekplacek, dlaczego miałeś flaszki spięte taśmami :D

i kto wyspawał ci takie czaderskie nie dirowe osłony :D

czyżby nie było wtedy SM jeszcze ? :D :D :D

Eeej,ja myślałem, że o śpiewaka pytasz!! :)
Na zdjęciu jest francuski nurek jaskiniowy. Polski internetowy nurek jaskiniowy nie przeżyłby takiej konfiguracji. Nie chce mi się wklejać filmików z Estramar, gdzie Francuzi napierają kraulem, albo leżą sobie na deko, zdumionym i niedowierzającym wzrokiem obserwując, że można wisieć :) Dobrze, że nie znam języka, to nie musiałem się tłumaczyć dlaczego mogąc się położyć, nie zrobiłem tego :)

adriano210 

Kraj:
Ireland

Wysłany: 28-04-2012, 15:08   

zdjęcie z tyłu

w sumie myślałem że to Hubercik za młodu zanim został gułe,

francuski mam opanowany :D ale na forum się nie nadaje :D :D:D:D:D
buahhahahahaha
Ostatnio zmieniony przez adriano210 28-04-2012, 15:22, w całości zmieniany 2 razy  

Torpeda 

Stopień: Tech instruktor
Kraj:
Poland

Wysłany: 28-04-2012, 15:34   

adriano210 napisał/a:

dla Szanownej pani wersja na wyspy tropikalne

Obrazek

Ale mi SAC spadnie :D
Jak trochę poćwiczę, to powietrza w butla zamiast ubywać, będzie przybywało :)
A bananowiec trochę świata zobaczy :D

adriano210 

Kraj:
Ireland

Wysłany: 28-04-2012, 15:35   

i się podleje :D

Bogdan WEG
[Usunięty]

Wysłany: 28-04-2012, 15:36   

Yavox napisał/a:
Ja pierdzielę, co za durna dyskusja się tutaj wytworzyła, sorry

nie przeszkadzaj w akcji . jest fajnie.
Za chwile dojdzie do rękoczynów.

Jeszcze z kilkanascie postów i jeden drugiemu nie poda powietrza pod wodą. :tam: :uuuu: :snajp:
Ostatnio zmieniony przez Bogdan WEG 28-04-2012, 15:37, w całości zmieniany 1 raz  

adriano210 

Kraj:
Ireland

Wysłany: 28-04-2012, 15:42   

ani wody :D

pomorzanka 

Stopień: wakacyjnorekreacyjny
Kraj:
Poland

Wysłany: 28-04-2012, 15:45   

adriano210 napisał/a:
ani wody :D

szklanki herbaty :-P

Bogdan WEG
[Usunięty]

Wysłany: 28-04-2012, 15:47   

Jozio napisał/a:
Wybacz ale jesli widzisz ze ktos kogos okrada i masz mozlikwosc nagrania tego jako dowodu to co prosisz tego kogo nagrywasz o zgode chyba nie sądze.

Zaczyna być ciekawie nawet dla sądów i prokuratury.

Czy lozerka kogoś okradła ( np ze złudzeń ze jest inteligentny) na zlocie, skoro Józio ją włozył na YT?

adriano210 

Kraj:
Ireland

Wysłany: 28-04-2012, 15:48   

a widzisz ją na jutubie :D

józek dobrze robi, na takich łebów nie ma siły - bo to niska szkodliwość :D

a że nie chce ich bić bo by miał przerąbane to wkleja filmiki

tak żeby rodzice mogli być dumni z swych pociech :D
Ostatnio zmieniony przez adriano210 28-04-2012, 15:50, w całości zmieniany 1 raz  

Bogdan WEG
[Usunięty]

Wysłany: 28-04-2012, 15:56   

adriano210 napisał/a:
a widzisz ją na jutubie

no własnie nie moge jej zlokalizować.

Czy ktoś może dac namiar na oskarżana/poszkodowaną Lozekę na YT.

Józio. podaj link. please. :562:

Bul-kot
[Usunięty]

Wysłany: 28-04-2012, 16:19   

Bogdan WEG napisał/a:
Józio. podaj link. please

A taki spokój już był ...
Kolega żabką czy rowerykowo mąci ?

adriano210 

Kraj:
Ireland

Wysłany: 28-04-2012, 16:24   

stopień ma z padi / czy z padnij jak to się teraz nazywa - STAWIAM NA ROWEREK buahahahahaha

Jozio 

Stopień: OWD
Kraj:
Poland

Wysłany: 28-04-2012, 17:24   

Bogdan WEG napisał/a:
adriano210 napisał/a:
a widzisz ją na jutubie

no własnie nie moge jej zlokalizować.

Czy ktoś może dac namiar na oskarżana/poszkodowaną Lozekę na YT.

Józio. podaj link. please. :562:

NIe ma co szukac bo nie znajdziecie nie ma jej tam nigdzie a jesli chodzi o lozerke to napisalami na PW ze do mnie nic nie ma i zyczy mi wszystkiego dobrego w tym co robie z nurkowaniem wlacznie.

I proponuje po raz kolejny zakonczmy te dyskusje i jak to bedzie mozliwe umowmy sie na wspolnego nura bo sie juz cieplo robi i bedzie mozna troche dluzej w wodzie posiedziec co wy na to??

Pozdrawiam Jozio

Bogdan WEG
[Usunięty]

Wysłany: 28-04-2012, 20:48   

Bul-kot napisał/a:
A taki spokój już był ...
Kolega żabką czy rowerykowo mąci ?

OK. Od teraz cisza.

Była wojenka, jest załoba po tym co się rozlało, a nie musiało.

Co do stylu, to obserwuje w tej chwili kijanki w moim oczku.
Trzeba sie uczyć od podstaw. :!!:

jacekplacek
[Usunięty]

Wysłany: 28-04-2012, 20:54   

Bogdan WEG napisał/a:

Tyle, że w przypadku ludzi pływanie żabką nie przeszkadza w wywijaniu ogonkiem: na całe szczęście nie odpada wraz z rozwojem :D
Ostatnio zmieniony przez jacekplacek 28-04-2012, 21:02, w całości zmieniany 1 raz  

Bogdan WEG
[Usunięty]

Wysłany: 28-04-2012, 21:35   

jacekplacek napisał/a:
Bogdan WEG napisał/a:

Tyle, że w przypadku ludzi pływanie żabką nie przeszkadza w wywijaniu ogonkiem: na całe szczęście nie odpada wraz z rozwojem :D

i własnie dlatego przeszedłem na niepoznaną stronę mocy czyli SM.

tylko ten system ma pas podtrzymujący "ogonek" :sex:

lozerka 

Kraj:
Poland

Wysłany: 28-04-2012, 21:35   

Jozio napisał/a:
a jesli chodzi o lozerke to napisalami na PW ze do mnie nic nie ma

oczywiście, że nie mam :) . Dlaczego miałabym mieć coś do Kogoś, kogo praktycznie nie znam.
Ale, że nie zaprzyjaźniam się z każdym, kto się pojawi na mojej ścieżce życiowej lub tym, który tego chce, to też prawda. Tylko kto z nas się zaprzyjaźnia :) ?

Jozio napisał/a:
i zyczy mi wszystkiego dobrego w tym co robie z nurkowaniem wlacznie.

I oczywiście, że życzę, co próbowałam wyjaśnić kilkakrotnie tu i paru osobom prywatnie :) . Tylko czasem komuś ciężko zrozumieć, że można mieć inną wizję pomocy, mimo wkładania kupy emocji w tłumaczenie.

I naprawdę powodzenia, Jozio i...tylko dodam - rada, której także Ci udzieliłam, naprawdę była od nurkowego serca i mam nadzieję, że z niej skorzystasz - a masz możliwości :)

Dobranoc forum, witaj Malto :-)
Ostatnio zmieniony przez lozerka 28-04-2012, 21:36, w całości zmieniany 1 raz  

Jozio 

Stopień: OWD
Kraj:
Poland

Wysłany: 28-04-2012, 21:41   

Dzieki i milego wypoczynku.

slawek290 

Stopień: Lista Wildszte
Kraj:
Poland

Wysłany: 28-04-2012, 21:51   

Bogdan WEG napisał/a:
Była wojenka, jest załoba po tym co się rozlało, a nie musiało.

Bogdan - moim zdaniem nie było żadnej wojenki i nie ma żałoby . Jak prześledzisz moje posty polityczne to spostrzeżesz iż podobne sprzeczki toczyliśmy na tym polu . Ja i Lozerka wieczni polityczni przeciwnicy . Jeśli popatrzysz na posty tyczące nurkowania to nasze zdania są zbieżne i chyba nigdy na tym polu nie dochodziło do różnic . Teraz do polityki doszły nauki społeczne . Inaczej to postrzegamy . Każdy ma prawo do swojego zdania . Lepiej że się wylało jak to nazwałeś i nie ma co swoich poglądów ukrywac . Ja ze swojej strony nie czuję urazy do Lozerki , ale nigdy więcej dyskusji o polityce i postrzeganiu społeczeństwa z nią prowadzic nie będę , bo ani ja ani ona raczej nie zmienimy poglądów . Co nie wyklucza tego iż o nurkowaniu przynajmniej , ja z nią mogę gadac godzinami . Cenie sobie to iż ktoś wyraża swoje zdanie w sposób otwarty , niestety coraz częściej mam
odmienne doświadczenia .

Co się zaś tyczy zlotu , bo przez tę polemikę społeczną mógł powstac jego zafałszowany obraz . Zlot był super i jeśli by się dało , mógłbym go odbywac co tydzień w tym samym składzie . Szkoda było z Łagowa wyjeżdżać , zdecydowanie za krótko to trwało i czułem straszy niedosyt .
Jako iż osób było na zlocie chyba około 20 to było kilka podgrup które od razu zajęły się omawianiem interesujących ich tematów . U nas gadało się o sprzęcie dwu-flaszkowym , wyprawie do sztolni , kopalni i o Wieśkonurkowych kamieniołomach no i jak machac nogami przy żabce a w ręku trzymac piwko .Naturalnym był Joozef który potrafił się wkręcic w nasze towarzycho i słuchac , oraz opowiadac o swoich wodnych eksperymentach nurkowych . Przynajmniej ja czułem niedosyt tych dyskusji , nie wiem jak innni .
Szkoda iż nie było jeszcze ze 2 dni - to pewno i by się więcej ponurkowac udało .Nawet z Włodka pod wodą nie widziałem , ale brzegowy Włodek K , to Facet z Wielką Charyzmą . Polecam Łagów . Będę chciał kiedyś pojechac z dziecmi w to miejsce .

Jak ktoś chyba wcześniej zauważył lepiej idzie mi nurkowanie jak pisanie więc wybaczcie ....

Dodaj do: Wypowiedź dla Wykop  Wypowiedź dla Facebook  Wypowiedź dla Wyczaj.to  Wypowiedź dla Gwar  Wypowiedź dla Delicious  Wypowiedź dla Digg  Wypowiedź dla Furl  Wypowiedź dla Google  Wypowiedź dla Magnolia  Wypowiedź dla Reddit  Wypowiedź dla Simpy  Wypowiedź dla Slashdot  Wypowiedź dla Technorati  Wypowiedź dla YahooMyWeb
Odpowiedz do tematu