i kto wyspawał ci takie czaderskie nie dirowe osłony
czyżby nie było wtedy SM jeszcze ? :D
Eeej,ja myślałem, że o śpiewaka pytasz!!
Na zdjęciu jest francuski nurek jaskiniowy. Polski internetowy nurek jaskiniowy nie przeżyłby takiej konfiguracji. Nie chce mi się wklejać filmików z Estramar, gdzie Francuzi napierają kraulem, albo leżą sobie na deko, zdumionym i niedowierzającym wzrokiem obserwując, że można wisieć Dobrze, że nie znam języka, to nie musiałem się tłumaczyć dlaczego mogąc się położyć, nie zrobiłem tego
Czy ktoś może dac namiar na oskarżana/poszkodowaną Lozekę na YT.
Józio. podaj link. please.
NIe ma co szukac bo nie znajdziecie nie ma jej tam nigdzie a jesli chodzi o lozerke to napisalami na PW ze do mnie nic nie ma i zyczy mi wszystkiego dobrego w tym co robie z nurkowaniem wlacznie.
I proponuje po raz kolejny zakonczmy te dyskusje i jak to bedzie mozliwe umowmy sie na wspolnego nura bo sie juz cieplo robi i bedzie mozna troche dluzej w wodzie posiedziec co wy na to??
Pozdrawiam Jozio
Bogdan WEG [Usunięty]
Wysłany: 28-04-2012, 20:48
Bul-kot napisał/a:
A taki spokój już był ...
Kolega żabką czy rowerykowo mąci ?
Trzeba sie uczyć od podstaw.
jacekplacek [Usunięty]
Wysłany: 28-04-2012, 20:54
Bogdan WEG napisał/a:
Co do stylu, to obserwuje w tej chwili kijanki w moim oczku.
Tyle, że w przypadku ludzi pływanie żabką nie przeszkadza w wywijaniu ogonkiem: na całe szczęście nie odpada wraz z rozwojem
Ostatnio zmieniony przez jacekplacek 28-04-2012, 21:02, w całości zmieniany 1 raz
Bogdan WEG [Usunięty]
Wysłany: 28-04-2012, 21:35
jacekplacek napisał/a:
Bogdan WEG napisał/a:
Co do stylu, to obserwuje w tej chwili kijanki w moim oczku.
Tyle, że w przypadku ludzi pływanie żabką nie przeszkadza w wywijaniu ogonkiem: na całe szczęście nie odpada wraz z rozwojem
i własnie dlatego przeszedłem na niepoznaną stronę mocy czyli SM.
Wysłany: 28-04-2012, 21:35
Jozio napisał/a:
a jesli chodzi o lozerke to napisalami na PW ze do mnie nic nie ma
oczywiście, że nie mam . Dlaczego miałabym mieć coś do Kogoś, kogo praktycznie nie znam.
Ale, że nie zaprzyjaźniam się z każdym, kto się pojawi na mojej ścieżce życiowej lub tym, który tego chce, to też prawda. Tylko kto z nas się zaprzyjaźnia ?
Jozio napisał/a:
i zyczy mi wszystkiego dobrego w tym co robie z nurkowaniem wlacznie.
I oczywiście, że życzę, co próbowałam wyjaśnić kilkakrotnie tu i paru osobom prywatnie . Tylko czasem komuś ciężko zrozumieć, że można mieć inną wizję pomocy, mimo wkładania kupy emocji w tłumaczenie.
I naprawdę powodzenia, Jozio i...tylko dodam - rada, której także Ci udzieliłam, naprawdę była od nurkowego serca i mam nadzieję, że z niej skorzystasz - a masz możliwości
Dobranoc forum, witaj Malto
Ostatnio zmieniony przez lozerka 28-04-2012, 21:36, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 28-04-2012, 21:51
Bogdan WEG napisał/a:
Była wojenka, jest załoba po tym co się rozlało, a nie musiało.
Bogdan - moim zdaniem nie było żadnej wojenki i nie ma żałoby . Jak prześledzisz moje posty polityczne to spostrzeżesz iż podobne sprzeczki toczyliśmy na tym polu . Ja i Lozerka wieczni polityczni przeciwnicy . Jeśli popatrzysz na posty tyczące nurkowania to nasze zdania są zbieżne i chyba nigdy na tym polu nie dochodziło do różnic . Teraz do polityki doszły nauki społeczne . Inaczej to postrzegamy . Każdy ma prawo do swojego zdania . Lepiej że się wylało jak to nazwałeś i nie ma co swoich poglądów ukrywac . Ja ze swojej strony nie czuję urazy do Lozerki , ale nigdy więcej dyskusji o polityce i postrzeganiu społeczeństwa z nią prowadzic nie będę , bo ani ja ani ona raczej nie zmienimy poglądów . Co nie wyklucza tego iż o nurkowaniu przynajmniej , ja z nią mogę gadac godzinami . Cenie sobie to iż ktoś wyraża swoje zdanie w sposób otwarty , niestety coraz częściej mam
odmienne doświadczenia .
Co się zaś tyczy zlotu , bo przez tę polemikę społeczną mógł powstac jego zafałszowany obraz . Zlot był super i jeśli by się dało , mógłbym go odbywac co tydzień w tym samym składzie . Szkoda było z Łagowa wyjeżdżać , zdecydowanie za krótko to trwało i czułem straszy niedosyt .
Jako iż osób było na zlocie chyba około 20 to było kilka podgrup które od razu zajęły się omawianiem interesujących ich tematów . U nas gadało się o sprzęcie dwu-flaszkowym , wyprawie do sztolni , kopalni i o Wieśkonurkowych kamieniołomach no i jak machac nogami przy żabce a w ręku trzymac piwko .Naturalnym był Joozef który potrafił się wkręcic w nasze towarzycho i słuchac , oraz opowiadac o swoich wodnych eksperymentach nurkowych . Przynajmniej ja czułem niedosyt tych dyskusji , nie wiem jak innni .
Szkoda iż nie było jeszcze ze 2 dni - to pewno i by się więcej ponurkowac udało .Nawet z Włodka pod wodą nie widziałem , ale brzegowy Włodek K , to Facet z Wielką Charyzmą . Polecam Łagów . Będę chciał kiedyś pojechac z dziecmi w to miejsce .
Jak ktoś chyba wcześniej zauważył lepiej idzie mi nurkowanie jak pisanie więc wybaczcie ....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko