Strona Główna FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy    KalendarzKalendarz
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: DarekS
05-12-2011, 19:21
Naklejka Forum Nuras
Autor Wiadomość
Sonny 

Stopień: Modny bo z IANTD :)
Kraj:
Poland

Wysłany: 10-08-2004, 21:47   Naklejka Forum Nuras

Czy zdarza sie Wam ze widzicie samochod z naklejonym nurkiem na obcyh rejestracjach i zastanawicie sie czy moze przypadkiem nie jest to ktos z Forum ?? Mi sie to zdarza (wiem jest sie :ban: nienormalnym...). Dlatego wpadlem na pomysl ze moglibysmy zrobic sobie jakies nakleji z logo Forum i ponaklejac na auta zebysmy latwiej mogli siebie poznac...
Co o tym sadzicie ?? Czekam na opine...

Njoy
[Usunięty]

Wysłany: 10-08-2004, 22:01   

Witam!
Jestem za!!!!!!!!!!Mysle ze jest to nie zly pomysł.Trzeba cos pomyslec.Dowiem sie gdzie i za ile mozna zamowic naklejki.Co z szata graficzna,zlecamy projekt do jakiegos studia graficznego czy oglaszamy konkursm na forum,hihihi.
Pozdrawiam,Michal

Dorota i Wojtek 

Stopień: Instruktorzy GUE
Kraj:
Poland

Wysłany: 10-08-2004, 22:09   Re: Naklejka Forum Nuras

Sonny napisał/a:

Co o tym sadzicie ?? Czekam na opine...

Cześć Sonny!
zaglądnij tu: http://www.forum.jds.pl/v...alepka+naklejka

a tak na marginesie:
w swoich postach pytasz o wiele spraw omawianych wielokrotnie na Forum. Może byłoby dobrym pomysłem skorzystać czasem z funkcji "Szukaj"?

Powodzenia w poszukiwaniach ;-)

Cezary Kędzia 

Stopień: DiveMaster PADI EAN
Kraj:
Poland

Wysłany: 10-08-2004, 22:21   

No niby racja.Weźcie jednak po uwagę że liczne osoby nie pamietają tych zamierzchłych czasów albo ich na forum w tym czasie jeszcze nie było(vide ja)
Pozdrawiam
Czarek (PROF) Kędzia

Arex 

Stopień: BSAC ADI
Kraj:
United Kingdom

Wysłany: 10-08-2004, 22:50   Re: Naklejka Forum Nuras

Sonny napisał/a:
Dlatego wpadlem na pomysl ze moglibysmy zrobic sobie jakies nakleji z logo Forum i ponaklejac na auta zebysmy latwiej mogli siebie poznac...

Jak juz chyba napisali DiW naklejki są zaprojektowane i były swojego czasu dostępne.
A z tego co pamietam (megalomania mi się włączyła :mrgreen: ) to chyba jedynym samochodem z trójmiasta z naklejką FN jest mój samochód :razz:
Ale oczywiście mogę się mylić - co ludzką rzeczą jest...

Pozdrawiam

PS. U góry strony jest chyba opcja szukaj :lol:

Pozdrawiam raz jeszcze

Silesian 

Stopień: Średni z dodatkami
Kraj:
Poland

Wysłany: 10-08-2004, 23:04   

No to gdzie można je kupić i za ile??

Arex 

Stopień: BSAC ADI
Kraj:
United Kingdom

Wysłany: 10-08-2004, 23:09   

Silesian napisał/a:
No to gdzie można je kupić i za ile??

Sądzę że to pytanie należałoby zadać DarkowiS.
Zapewne będzie wiedział najwięcej na ten temat ponieważ naklejki otrzytmaliśmy właśnie od Niego

Njoy
[Usunięty]

Wysłany: 10-08-2004, 23:23   

Witajcie!
Fak faktem jestem krociutko na forum.Wiecej czytam niz pisze.Do starszych postow nie zagladalem,moze do paru,hihiCo do naklejek forumowych,jesli tak owe sa to chetnie zakupie.
Pozdrowionka!!!!!

Sonny 

Stopień: Modny bo z IANTD :)
Kraj:
Poland

Wysłany: 10-08-2004, 23:48   

Przejrzalem temat do ktorego dali mi link DiW. Tam tez sa wzory naklajek ktore wybrano...musicie sami zobaczyc bo jeszcze nie wiem jak sie wkleja zdjecia z dyku twardego (musi mnie ktos nauczyc...)
Ktore wydrukowano nie wiem, czy sa jeszcze dostepne tez nie wiem - trzeba poprsic Darka zeby sie odezwal w tej sprawie...a jak drugi po Bogu przemowi do nas to wszystko bedzie jasne...
I mysle ze mogloby byc tak jak poprzednio ze beda do kupienia / odebrania na spotkaniu Forum Nuras...

Jakies jeszcze propozycje ??

Zygfryd Dziatłowski 

Wysłany: 11-08-2004, 07:59   

Sonny
Cytat:
Czy zdarza sie Wam ze widzicie samochod z naklejonym nurkiem na obcyh rejestracjach i zastanawicie sie czy moze przypadkiem nie jest to ktos z Forum ??

wlasnie jezdze samochodem(Citroen XM kombi) na obcych tablicach(litewskie) naklejony nurek jak ktos widzial to wlasnie ja z FN. A tak na marginesie to zdarza sie ze widze takowe samochody nawet w soim miescie.

Kuba 

Stopień: Wodnik Szuwarek
Kraj:
Bangladesh

Wysłany: 11-08-2004, 08:02   

Naklejki byly rozdawane na naszych poprzednich zlotach...
sadze, ze na tym rowniez bedzie mozna je otrzymac - mam racje Darku?
czyli jest to kolejny powod by sie zjawic na zlocie :)))

pozdrawiam
Kuba

Art 

Wysłany: 11-08-2004, 09:05   

Z tego co pamiętam to naklejki robił dla nas Marcin750.

Fajnie gdyby była w tym roku też ta naklejka z miejscem i datą spotkania!!!

Pozdrawim

Mania 

Stopień: ale o co chodzi?
Kraj:
Poland

Wysłany: 11-08-2004, 09:19   

Nie wiem jak Wy, ale ja taka naklejke Forumowa na moim samochodzie mam. Przyklejal mi ja zreszta osobiscie sam Admin :mrgreen:
Mania

GosiaS 

Stopień: P1
Kraj:
United States

Wysłany: 11-08-2004, 09:55   

Ale jak prosto Ci ją przykleił ............ co najmniej BD musi siadać z drugiej strony żeby wyszło idealnie :mrgreen:

Mania 

Stopień: ale o co chodzi?
Kraj:
Poland

Wysłany: 11-08-2004, 10:07   

To prawda....nawet bd* nie pomaga :mrgreen:
Mania

wiktor
[Usunięty]

Wysłany: 11-08-2004, 12:10   

Cezary Kędzia napisał/a:
No niby racja.Weźcie jednak po uwagę że liczne osoby nie pamietają tych zamierzchłych czasów albo ich na forum w tym czasie jeszcze nie było(vide ja)

też tak mi się wydaje - temat jest sprzed ponad roku; dołączyłem - jak widać po lewej, ale nic to......
..... jeśli temat powróciłby do łask - bardzo chętnie się dołączę i dorzucę jakiś pomysł

Ryszard
[Usunięty]

Wysłany: 11-08-2004, 17:56   

A czy duża jest ta naklejka sorki, ale ja mam mały samochód :-|

Dodaj do: Wypowiedź dla Wykop  Wypowiedź dla Facebook  Wypowiedź dla Wyczaj.to  Wypowiedź dla Gwar  Wypowiedź dla Delicious  Wypowiedź dla Digg  Wypowiedź dla Furl  Wypowiedź dla Google  Wypowiedź dla Magnolia  Wypowiedź dla Reddit  Wypowiedź dla Simpy  Wypowiedź dla Slashdot  Wypowiedź dla Technorati  Wypowiedź dla YahooMyWeb
Odpowiedz do tematu