Strona Główna FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy    KalendarzKalendarz
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Ostrzeżenie
Autor Wiadomość
hubert68 

Stopień: ważny ciągły progres
Kraj:
Poland

Wysłany: 08-08-2012, 18:14   Ostrzeżenie

No więc zrobiłem na ostrzeżenie. Moderator qurka uznał, że obrażam innych użytkowników forum. Jak rozumiem, chodzi o użytkownika projectfilm Dawid. Ciekawe, że ani Moderator qurka ani nikt inny nie uznał za stosowne zareagować, gdy użytkownik projectfilm Dawid, nie dalej jak miesiąc temu, bezpardonowo obrażał mnie i Jacka. Na jakiś czas zawiesiłem wówczas swoją publiczną działalność na forum, pisałem jednak sporo PW i udzielałem rad, za które większość osób była mi wdzięczna.

Do rzeczy. Nie lubię podwójnej moralności ani podwójnych norm. Źle się wtedy czuję. I właśnie, od pewnego czasu, zacząłem się źle czuć na Forum Nuras. Wbrew temu, co na mój temat wypisywał np. Maciek Curzydło (Kraken) nie potrzebuję Forum do reklamowania swojej osoby jako instruktora. Chętnych na kursy mam tylu, że nie jestem w stanie poprowadzić zajęć, dla wszystkich, którzy mnie o nie proszą. (Już mam umówionych chętnych na kolejny kurs Adv. Nitrox/Deco. Proc. oraz (wstępnie) na swój pierwszy kurs TMX. Nie potrzebuję również tutaj "podnosić swojego ego". Znam swoją wartość, zarówno w zawodzie podstawowym, jak i jako instruktora nurkowania. Nie uważam natomiast postępowania Moderatora qurka za sprawiedliwe. Owszem ma On prawo do tego co zrobił. Ale ja mam prawo tego nie akceptować. Dlatego znikam z FN na dłużej.

Przepraszam Was wszystkich Kolegów, którzy w ostatnim miesiącu przekazywaliście mi i wirtualnie i nad wodą wyrazy uznania i podziękowania za moją "działalność dydaktyczną" na rzecz bezpiecznego nurkowania. Przepraszam za to, że nie będziecie już mogli liczyć na moją pomoc czy poradę. Myślę, że możecie podziękować osobom, które uzyskały na tym forum akceptację, a które uważają, że to ja jestem ten czarny charakter.

Żegnajcie.

Yavox 

Stopień: T1 (GUE nTmx)
Kraj:
Poland

Wysłany: 08-08-2012, 18:19   

Ale o co chodzi? Bo ja juz tej sieci uwiklan kto, co, czemu i do kogo nie ogarniam. Rezygnujesz z forum bo jakis qrka dal Ci jakies ostrzezenie???

pmk 

Stopień: Mud Diver
Kraj:
Poland

Wysłany: 08-08-2012, 18:33   

Kiedyś myślałem, że tylko serial "Moda na sukces" trwa w nieskończoność na takim samym etapie. Jak widzę - obrażanie się na forum również. Choć chyba "Moda na sukces" nie wzbudza tylu emocji...

BPNMSP ;)

jedrula72 

Stopień: P 7
Kraj:
Poland

Wysłany: 08-08-2012, 18:36   Re: Ostrzeżenie

hubert68 napisał/a:
Znam swoją wartość, zarówno w zawodzie podstawowym, jak i jako instruktora nurkowania...... Dlatego znikam z FN na dłużej.Żegnajcie.

Obiecanki cacanki , obiecujesz , obiecujesz i dupa , znowu wracacie - "towarzystwo wzajemnej adoracji " Kiedyś taka była firma AmWAY , też sobie rano przed lustrem powtarzali "znam swoją wartość" " jestem najlepszy" , też w to wierzyli . ŻEGNAJ :papa:

Tomasz Łach 

Stopień: MSDT
Kraj:
Poland

Wysłany: 08-08-2012, 18:48   Re: Ostrzeżenie

hubert68 napisał/a:
Dlatego znikam z FN na dłużej.

Przepraszam, a ktory to juz raz ? I jak dlugo tym razem wytrzymasz ?

TYMOTEUSZ 

Kraj:
Antigu and Barbuda

Wysłany: 08-08-2012, 18:55   

Żenada

pawelk282 

Kraj:
Albania

Wysłany: 08-08-2012, 19:16   

Przejrzalem Twoje posty Hubert - znikasz z FN juz 73 raz w tym roku.....

KonradK. 

Kraj:
Poland

Wysłany: 08-08-2012, 19:21   

Ale jedno trzeba przyznac , ma gosc o sobie mniemanie, hehehehehe.To sie chyba nazywa megalomania,hehehehe.

Yavox 

Kraj:
Poland

Wysłany: 08-08-2012, 19:29   

Widze, ze Hubert karmi fanklub :) Chlopaki, mysleliscie o jakims sformalizowaniu tego zwiazku? Jakas grupa ma FN, nowy kolor nicka... :)

magul 

Stopień: MSD, SM IANTD
Kraj:
Poland

Wysłany: 08-08-2012, 19:31   

hubert68 napisał/a:
Nie potrzebuję również tutaj "podnosić swojego ego"

hubert68 napisał/a:
Chętnych na kursy mam tylu, że nie jestem w stanie poprowadzić zajęć, dla wszystkich, którzy mnie o nie proszą.

Skromność, rzadka cecha Polaków. ;fuck:

gorcio
[Usunięty]

Wysłany: 08-08-2012, 19:49   

Ale fajny foch :-) , godny primadonny opery wiedenskiej.
Przyjmuje zaklady ile to bedzie "na dluzej".
I nie to, ze cos do Ciebie mam, tylko ... w sumie niezle sie bawie takimi postami.

Z drugiej strony ... przeciez to tylko forum, tylko internetowe, i na dodatek mozna skorzystac z funkcji "Ignore", wiec chyba nie ma co sie obrazac. Klikasz guzik, i masz klienta/ow z glowy.
Ostatnio zmieniony przez gorcio 08-08-2012, 19:52, w całości zmieniany 1 raz  

Te_Pe 

Stopień: IANTD
Kraj:
Poland

Wysłany: 08-08-2012, 20:40   

SKROMNOŚĆ, Hubercie, każe Ci wymieniać siebie na pierwszym miejscu przed Dorotą, Bartkiem, Wojtkiem, Włodkiem .... i innymi instruktorami

Różnica miedzy Nimi a Tobą jest taka, że oni swoją robotę robią dobrze - Ty o swojej robocie tylko dobrze gadasz

SKROMNOŚĆ, Hubercie, każe Ci rzucać głośno na nurkowisku "Mnie nikt nie podskoczy, bo jestem instruktorem karate" .....

W momencie, kiedy Ciebie poznałem, byłeś słabym nurkiem o wielkim mniemaniu o sobie ...
Od tego czasu Twoje umiejętności nurkowe wzrosły wielokrotnie - niestety, Twoje mniemanie o sobie wzrosło wykładniczo .....

Mam tylko nadzieję, że w swojej pracy zawodowej nie postępujesz podobnie - my możemy mieć Ciebie w dupie, Twoi Pacjenci - chyba raczej nie......

Tomasz 'Te_Pe' Połys

maran 

Stopień: CACIB
Kraj:
Poland

Wysłany: 08-08-2012, 21:32   

gorcio napisał/a:
i na dodatek mozna skorzystac z funkcji "Ignore", wiec chyba nie ma co sie obrazac. Klikasz guzik, i masz klienta/ow z glowy.

Próbowałeś?
Jak Hubert nie był obrażony na forum to go miałem przez jakiś czas w ignorowanych. Masakra, wszędzie miałem ukryte posty. Forum stało się nieczytelne.

Hubert, jak najwięcej kursantów, żebyś nie miał czasu na forum.

napoleon604 

Stopień: oczywiście jest
Kraj:
Poland

Wysłany: 08-08-2012, 21:46   

hubert68 napisał/a:
No więc zrobiłem na ostrzeżenie

Na prawdę dziwię się że dopiero teraz

hubert68 napisał/a:
Moderator qurka uznał, że obrażam innych użytkowników forum

No co ty? NAPRAWDĘ?

hubert68 napisał/a:
Przepraszam Was wszystkich Kolegów, którzy w ostatnim miesiącu przekazywaliście mi i wirtualnie i nad wodą wyrazy uznania i podziękowania za moją "działalność dydaktyczną" na rzecz bezpiecznego nurkowania

Jak zwykle musiałeś się czymś pochwalić

DO NIEZOBACZENIA :papa:

waterman 

Stopień: D-Diver
Kraj:
Poland

Wysłany: 08-08-2012, 21:56   

dajcie już chłopu spokój..... nie on jeden znika i pojawia się znów.......... Scanner wróć!!!!

Yavox 

Kraj:
Poland

Wysłany: 08-08-2012, 22:00   

A czemu zniknal Scanner, bo to nie za moich czasow bylo?

Zara 

Kraj:
Switzerland

Wysłany: 08-08-2012, 22:09   Re: Ostrzeżenie

hubert68 napisał/a:
Dlatego znikam z FN na dłużej.

Żegnajcie.

Ojej, to już drugie pożegnanie. Jak smutno się zrobiło...

Personalnie natomiast do Huberta: głowa do góry - do trzech razy sztuka!

light sensitive 

Kraj:
Poland

Wysłany: 08-08-2012, 22:15   

Zara napisał/a:
to już drugie pożegnanie

hmm ... trzecie lub czwarte w ciagu ostatnich kilku miesiecy.

andrzej4380 

Stopień: sport diver,compr.op
Kraj:
United Kingdom

Wysłany: 08-08-2012, 22:21   

waterman napisał/a:
Scanner wróć!!!!

smoku wroc!!!!!!
bym napial ten to by towazystwo rozgonil w piec (5) postow hehehe :snajp:

napoleon604 

Stopień: oczywiście jest
Kraj:
Poland

Wysłany: 08-08-2012, 22:34   

light sensitive napisał/a:

hmm ... trzecie lub czwarte w ciagu ostatnich kilku miesiecy.

Jeśli jet się średniakiem w realu nurkowym, ale za to ma się dar pisania, to przynajmniej na forum można zabłysnąć stąd te powroty (tak myślę)
Ostatnio zmieniony przez napoleon604 08-08-2012, 22:36, w całości zmieniany 1 raz  

Dodaj do: Wypowiedź dla Wykop  Wypowiedź dla Facebook  Wypowiedź dla Wyczaj.to  Wypowiedź dla Gwar  Wypowiedź dla Delicious  Wypowiedź dla Digg  Wypowiedź dla Furl  Wypowiedź dla Google  Wypowiedź dla Magnolia  Wypowiedź dla Reddit  Wypowiedź dla Simpy  Wypowiedź dla Slashdot  Wypowiedź dla Technorati  Wypowiedź dla YahooMyWeb
Odpowiedz do tematu