Wysłany: 28-11-2012, 12:10 Jak się wypisać z wątku?
Pytanie do administratora - czy jest jakieś narzędzie, które umożliwia wypisanie się z wątku, w którym się kiedyś napisało posta i od tamtej pory przychodzą na maila powiadomienia o nowych odpowiedziach? W wielu platformach do forów jest jakaś strona typu "thread tools", gdzie można podejrzeć wszystkie subskrybowane tematy i odkliknąć te, z których nowości już nas nie interesują.
Dodam, że nie chodzi mi o wyłączenie wszystkich powiadomień, jakie przychodzą na maila. Nie jestem też zainteresowany dodawaniem tematów do ignorowanych, bo chcę po zalogowaniu widzieć informację o nowych postach. Po prostu chciałbym móc zaznaczyć część tych wątków, w których coś kiedyś napisałem, żeby zaczęły funkcjonować tak jak te, w których nigdy nie pisałem - czyli wyświetlać nowe posty po zalogowaniu ale niezależnie od tego, czy je przeczytam czy nie, nie generować już powiadomień o nowych postach na maila.
Da się to zrobić?
ptja [Usunięty]
Wysłany: 28-11-2012, 12:30
Na dole, po prawej stronie masz:
Powiadom znajomego o tym temacie
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku
Przestań śledzić ten temat
Oznacz temat jako nieczytany
Ostatnio zmieniony przez ptja 28-11-2012, 12:30, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 28-11-2012, 12:50
To Ty przy tej ilości postów jeszcze chcesz powiadomienia na maila? Ja po prostu często klikam "oznacz wszystkie posty jako przeczytane" i mam czarno na białym co się pojawiło od ostatniej wizyty.
Dzięki. Szukałem rozwiązania systemowego z miliardem checboxów po jednym do każdego z tematów - zupełnie przeoczyłem rozwiązanie "lokalne", działające w zakresie jednego wątku.
Pawel_B napisał/a:
To Ty przy tej ilości postów jeszcze chcesz powiadomienia na maila?
Nie tyle chcę, co mam - z każdego wątku w którym pisałem i w którym od ostatnich oględzin pojawiło się coś nowego dostaję powiadomienia na maila na komórkę. Loguję się, żeby poczytać jak się cokolwiek pojawi a nie mam nic lepszego do roboty - np. jadę autobusem albo się obudzę bo dziecko chce sikać w środku nocy a tam mi miga komórka koło łóżka, że przyszło 10 powiadomień To ja wtedy małego na nocnik a komórkę cyk!
Zaczyna to być jednak męczące, jak się robi zbyt dużo wątków, stąd chciałem wyświetlić listę wszystkiego od stworzenia świata, w czym się udzielałem i odhaczyć to, co mnie już nie interesuje.
KSD napisał/a:
Yavox, dochodzisz do forumowego levelu "expert"
Osiągnę ten level, kiedy nie będę miał czasu pisać/czytać, bo będę więcej nurkować. Wtedy jest taki level "cichego eksperta" Cała reszta to tylko biznes albo bicie piany
Kliknąłem "dodaj do ulubionych". Nic się obserwowalnego nie stało. Zakładając, że się dodał - ciekaw jestem, jak wyświetlić wszystkie ulubione... Tekst "dodaj do ulubionych" się nie zmienił - a oczekiwałbym np. teraz "usuń z ulubionych", dla odmiany.
"Wersja do druku" działa dobrze.
"Powiadom znajomego" generuje jakiś tendencyjny pean zachwytu i prosi o maila.
"Śledź odpowiedzi" po użyciu zmieniło się w "Przestań śledzić".
Klikam "oznacz jako nieczytany" - zobaczymy, co dobrego nam przyniesie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko