Slawek290 dostal "wstążkę" za obrażanie. Kto się czuje obrażony ?
ja
[ Dodano: 12-05-2013, 23:13 ]
slawek290 napisał/a:
Martin chyba przez pomyłkę ukarałeś nie te osobę co trzeba .
Scaner napisał/a:
Miejsce gówniarzy i trolli jest na czaterii
Wydaje mi się że to chyba o to Ci chodziło. No bo to jest obrażanie użytkowników forum moim zdaniem .
całe zdanie brzmi:
Posty trzeba kasować razem z ich użytkownikami, tylko tak można podnosić poziom merytoryczny Forum i sprawiać aby atmosfera była co raz bardziej kameralna. Miejsce gówniarzy i trolli jest na czaterii
Nie zgadzasz się z tym ? Jeżeli tak to w którym miejscu?
Ostatnio zmieniony przez Scaner 12-05-2013, 23:14, w całości zmieniany 1 raz
zdanie brzmi:
Posty trzeba kasować razem z ich użytkownikami, tylko tak można podnosić poziom merytoryczny Forum i sprawiać aby atmosfera była co raz bardziej kameralna. Miejsce gówniarzy i trolli jest na czaterii
W całej rozciągłości albo - jak wolisz - od początku do końca
Wysłany: 12-05-2013, 23:23
Scaner napisał/a:
całe zdanie brzmi:
Skaner - ale ja dostałem ostrzeżenie przed napisaniem tego posta . Moze teraz powinienem dostać 2 gie .
Wygląda to tak że Martin daje ostrzeżenia za inne posty a Ty czujesz się urażony za inne .
Może się zastanówcie jak macie współpracować , a nie taką chucpę moim zdaniem odstawiacie .
Uzgodnijcie wcześniej co i jak żeby choć po ludzku wyglądało .
Ostatnio zmieniony przez slawek290 12-05-2013, 23:25, w całości zmieniany 1 raz
Może się zastanówcie jak macie współpracować , a nie taką chucpę moim zdaniem odstawiacie .
Uzgodnijcie wcześniej co i jak żeby choć po ludzku wyglądało .
Skaner - ale ja dostałem ostrzeżenie przed napisaniem tego posta . Moze teraz powinienem dostać 2 gie .
W takim razie subiektywnie rzecz biorąc, powinieneś.
Na mnie ten Sławek zaczął napadać zaraz jak tylko się zarejestrowałem. On i jeden napoleon. Zgłosiłem ich posty moderatorowi, bo że to trolle to też na priv dostałem ostrzeżenie. Widzę że w końcu wzięli się za nich, bo niewygodnie czytać mając między postami "zablokowałeś tego użytkownika" a i tak bez logowania te posty widać.
Scaner napisał/a:
Całkowita racja. Ja wyrzuciłbym wszystkich, zostawił tylko kilku żeby było kameralnie a na rejestrację trzeba by zgody wszystkich albo poręczenia co najmniej dwóch zaufanych użytkowników.
Ostatnio zmieniony przez Zubol_94 13-05-2013, 06:42, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 13-05-2013, 06:57
Scaner napisał/a:
Aleksander napisał/a:
Slawek290 dostal "wstążkę" za obrażanie. Kto się czuje obrażony ?
ja
[ Dodano: 12-05-2013, 23:13 ]
slawek290 napisał/a:
Martin chyba przez pomyłkę ukarałeś nie te osobę co trzeba .
Scaner napisał/a:
Miejsce gówniarzy i trolli jest na czaterii
Wydaje mi się że to chyba o to Ci chodziło. No bo to jest obrażanie użytkowników forum moim zdaniem .
całe zdanie brzmi:
Ja tam widze dwa osobne zdania, wskazuje na to znak interpunkcyjny zwany kropka
Ja tam widze dwa osobne zdania, wskazuje na to znak interpunkcyjny zwany kropka
zdanie jako: wypowiedź zatem wkleiłem całą moją wypowiedź a nie tylko fragment.
[ Dodano: 13-05-2013, 08:59 ]
Zubol_94 napisał/a:
Na mnie ten Sławek zaczął napadać zaraz jak tylko się zarejestrowałem.
Gość się po prostu nudzi w pracy o czym sam zresztą pisze na forum, w necie szuka napierdzielanek więc jak się nic nie dzieje to prowokuje. Z tego też powodu sympatyzuje z rc czyli motti, vel smok alias demolant bo ma dzięki niemu czym zabić czas w pracy.
Ostatnio zmieniony przez Scaner 13-05-2013, 09:00, w całości zmieniany 1 raz
Gość się po prostu nudzi w pracy o czym sam zresztą pisze na forum
No więc nie ma co się kłócić. Klikasz krzyżyk "ignoruj" a jak nie będzie miał z kim, może sam się skapnie że nie warto. Jak jeden nie ustąpi, kłótnia zawsze przeradza się w coraz większą. Najlepiej nie napominać innych a samemu dać przykład kultury i koleżeństwa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko