Wiek: 51 Dołączył: 10 Mar 2002 Posty: 7224 Skąd: Nürnberg/RFN
Wysłany: 16-05-2013, 11:40
slawek290 napisał/a:
Martin wybacz ale moim zdaniem masz problemy ze zrozumieniem słowa pisanego.
Przeciez juz napisalem - zamknalem watek z prosba o odpuszczenie, a ty zalozyles nastepny w ktorym ciagnales temat. Za obchodzenie blokad dostales trolla w formie ASCII art.
Jeszcze raz, duzymi literami: WARN JEST ZA ZACHOWANIE A NIE ZA TRESC.
slawek290 napisał/a:
Możesz rozwinąć , bo nie bardzo rozumiem.
Trolowanie sprawdza sie tylko w gronie klakierow, ktorych tu znalazles. Zreszta nie tylko ty jeden, jakos dziwne ze zadna z osob atakujacych nie odezwala sie na PW, mam za to pare postow potwierdzajacych moje zdanie.
Wyrywkowo do:
ptja napisał/a:
Ciekaw jestem, czy podobnie postąpiłby np. Tomek czy Kasia (tzn. czy także zignorowaliby prośby o uzasadnienie).
I wszystkich innych nie potrafiacych czytac ze zrozumieniem: Decyzje dlaczego dalem drugiego warna uzasadnilem juz przedwczoraj - 14-05-2013, 13:40:
Ja mam jedno drobne pytanko.
Dlaczego kara się kogoś publicznie, a jak trzeba się z tego wytłumaczyć to już na PW?
Hm, kopnąć kogoś i mieć pretensje, że mu nie pasuje, a powinien podziękować.
przeciez to modzi dymia najwiecej,bez was ta dyskusja zakonczylaby sie na pierwszej stronie.
wplywy z reklam spadna nieodwracalnie,jak juz calkiem zamienicie to forum w b....dah.
W PS. Napisalem ze odpowiem wieczorem na dwie PW ktore dostalem, przeczytalem i nie mam czasu na to odpowiadac teraz - zeby nie bylo ze ignoruje. Te dwie PW maja nijaki zwiazek z tym watkiem i nie powinny cie interesowac.
owszem, widzę, ale to już zależy od moderatora i tego w jaki sposób to robi.
[ Dodano: 16-05-2013, 13:15 ]
lozerka napisał/a:
Kasia, a nie uwazasz, że to dobre samopoczucie jest trochę na wyrost ?? Jestem na tym forum od 2 lat i przez okres jakichś 20 miesięcy z tych 24, Ty napisałas tu moze z 5 postów, a były okresy, gdy nie wchodziłaś po kilka miesięcy.
(...) że Darek ma w nosie, jak to moderujecie i odwoływanie się do jego braku reakcji, to trochę, jak powoływanie się na to, że ściany nie zabolało, jak walnęło sie w nią pięścia.
po pierwsze - ile razy jeszcze zamierzasz wyciągnąć argument o tym, że mnie tu nie było ileś czasu? owszem, nie było, i co z tego? tak czasami w życiu bywa i nie zamierzam się tłumaczyć.
a to że mnie taki okres nie było aktywnie i nadal jestem modem świadczy właśnie o tym, że Darek to akceptuje. Chyba nie sądzisz, ze nie zauważył, ze mnie nie ma w ogóle? To Ci pomogę - zauważył, bo poza FN jest jeszcze życie priv w którym mamy kontakt.
ale dość - nie zamierzam więcej słuchać tych argumentów bo są durne. To że nauczyciel był na macierzyńskim i wrócił oznacza, że nie może wypowiadać się o całości swojej działalności nauczycielskiej tylko za każdym razem ma wspominać "poza okresem w którym mnie nie było bo..."
No litości. Nie zachowujcie się jak dzieci.
lozerka napisał/a:
Tylko my się tu spinamy.
no właśnie, i po co?
piękna pogoda, można nurkować, chodzić na spacer, albo z dzieckiem do piaskownicy.
ale jak ktoś woli się naparzać via net to już jego broszka.
lozerka napisał/a:
Tylko sorry, nie powołuj się na to, że działacie zgodnie z wolą właściciela, bo ten, jak widać, ma to wszystko, co nie dotyczy reklamy, w serdecznym poważaniu.
j.w.
[ Dodano: 16-05-2013, 13:23 ]
piotrkw napisał/a:
KasiaK napisał/a:
Nie masz nic do powiedzenia to nie pisz tylko po to żeby post sobie nabić i bez sensu poszczekać.
Poproszę o pasek dla tej Pani , używa słów obraźliwych w sposób bezpośredni .
( ja bym pewnie dostał, gdybym nawiązał do samicy psa )
Pozdrawiam Piotr
owszem, gdybyś do mnie napisał "ty suko" dostałbyś nie tylko pasek, ale i w ryj przy pierwszej okazji real, ale gdybyś napisał tak samo i użył słowa "szczekać" zamiennie dla "gadać dla samego gadania", to paska byś nie dostał bo nie ma ku temu powodu.
a teraz przestań już się czepiać moich postów i zajmij się czymś bardziej rozwojowym.
miłego dnia.
[ Dodano: 16-05-2013, 13:29 ] PODSUMOWUJĄC po raz kolejny
Martin dwukrotnie wyjaśnił powód ostrzeżenia,
pianę pobili wszyscy,
emocje polatały - czyli dzień jak co dzień.
Temat zamykam bo nie ma o czym dalej debatować.
Na przyszłość przypominam, że powód ostrzeżenia należy wyjaśnić z modem na PW a nie otwierać do tego specjalny wątek, w którym pieniacze szukający zadymy będą mogli się uaktywnić.
Howgh.
Ostatnio zmieniony przez KasiaK 16-05-2013, 13:30, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko