Strona Główna FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy    KalendarzKalendarz
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: KasiaK
16-05-2013, 13:31
Zamykanie
Autor Wiadomość
martin 

Stopień: SealTeam
Kraj:
Germany

Wysłany: 16-05-2013, 11:40   

slawek290 napisał/a:
Martin wybacz ale moim zdaniem masz problemy ze zrozumieniem słowa pisanego.

Przeciez juz napisalem - zamknalem watek z prosba o odpuszczenie, a ty zalozyles nastepny w ktorym ciagnales temat. Za obchodzenie blokad dostales trolla w formie ASCII art.

Jeszcze raz, duzymi literami: WARN JEST ZA ZACHOWANIE A NIE ZA TRESC.

slawek290 napisał/a:
Możesz rozwinąć , bo nie bardzo rozumiem.

Trolowanie sprawdza sie tylko w gronie klakierow, ktorych tu znalazles. Zreszta nie tylko ty jeden, jakos dziwne ze zadna z osob atakujacych nie odezwala sie na PW, mam za to pare postow potwierdzajacych moje zdanie.

Wyrywkowo do:
ptja napisał/a:
Ciekaw jestem, czy podobnie postąpiłby np. Tomek czy Kasia (tzn. czy także zignorowaliby prośby o uzasadnienie).

I wszystkich innych nie potrafiacych czytac ze zrozumieniem: Decyzje dlaczego dalem drugiego warna uzasadnilem juz przedwczoraj - 14-05-2013, 13:40:

http://forum-nuras.com/vi...p=305969#305969

Ps. Na PW odpowiem tobie i Scanerowi wieczorem.
Ostatnio zmieniony przez martin 16-05-2013, 11:48, w całości zmieniany 3 razy  

Voltek 

Kraj:
Zimbabwe

Wysłany: 16-05-2013, 11:49   

Ja mam jedno drobne pytanko.
Dlaczego kara się kogoś publicznie, a jak trzeba się z tego wytłumaczyć to już na PW?
Hm, kopnąć kogoś i mieć pretensje, że mu nie pasuje, a powinien podziękować.

jaros4 

Stopień: Rugby-Oświęcim
Kraj:
Jamaica

Wysłany: 16-05-2013, 11:57   

przeciez to modzi dymia najwiecej,bez was ta dyskusja zakonczylaby sie na pierwszej stronie.
wplywy z reklam spadna nieodwracalnie,jak juz calkiem zamienicie to forum w b....dah.

[ Dodano: 16-05-2013, 11:58 ]
dla mnie over.

piotrkw 

Stopień: DM
Kraj:
Poland

Wysłany: 16-05-2013, 12:04   

KasiaK napisał/a:
Nie masz nic do powiedzenia to nie pisz tylko po to żeby post sobie nabić i bez sensu poszczekać.

Poproszę o pasek dla tej Pani , używa słów obraźliwych w sposób bezpośredni .
( ja bym pewnie dostał, gdybym nawiązał do samicy psa )

Pozdrawiam Piotr
Ostatnio zmieniony przez piotrkw 16-05-2013, 12:06, w całości zmieniany 1 raz  

martin 

Stopień: SealTeam
Kraj:
Germany

Wysłany: 16-05-2013, 12:13   

Voltek napisał/a:
Dlaczego kara się kogoś publicznie, a jak trzeba się z tego wytłumaczyć to już na PW?

Heeeee?

Tlumaczenie jest publiczne - naucz sie czytac ze zrozumieniem. Pocwicz prosze tu: http://forum-nuras.com/vi...p=306217#306217

W PS. Napisalem ze odpowiem wieczorem na dwie PW ktore dostalem, przeczytalem i nie mam czasu na to odpowiadac teraz - zeby nie bylo ze ignoruje. Te dwie PW maja nijaki zwiazek z tym watkiem i nie powinny cie interesowac.

KasiaK 

Stopień: full tmx IANTD
Kraj:
Poland

Wysłany: 16-05-2013, 13:09   

Yavox napisał/a:

Widzisz różnicę pomiędzy tym, co powyżej (...)

z dodatkowo usuniętym postem?

owszem, widzę, ale to już zależy od moderatora i tego w jaki sposób to robi.

[ Dodano: 16-05-2013, 13:15 ]
lozerka napisał/a:

Kasia, a nie uwazasz, że to dobre samopoczucie jest trochę na wyrost ?? Jestem na tym forum od 2 lat i przez okres jakichś 20 miesięcy z tych 24, Ty napisałas tu moze z 5 postów, a były okresy, gdy nie wchodziłaś po kilka miesięcy.

(...) że Darek ma w nosie, jak to moderujecie i odwoływanie się do jego braku reakcji, to trochę, jak powoływanie się na to, że ściany nie zabolało, jak walnęło sie w nią pięścia.

po pierwsze - ile razy jeszcze zamierzasz wyciągnąć argument o tym, że mnie tu nie było ileś czasu? owszem, nie było, i co z tego? tak czasami w życiu bywa i nie zamierzam się tłumaczyć.
a to że mnie taki okres nie było aktywnie i nadal jestem modem świadczy właśnie o tym, że Darek to akceptuje. Chyba nie sądzisz, ze nie zauważył, ze mnie nie ma w ogóle? To Ci pomogę - zauważył, bo poza FN jest jeszcze życie priv w którym mamy kontakt.
ale dość - nie zamierzam więcej słuchać tych argumentów bo są durne. To że nauczyciel był na macierzyńskim i wrócił oznacza, że nie może wypowiadać się o całości swojej działalności nauczycielskiej tylko za każdym razem ma wspominać "poza okresem w którym mnie nie było bo..."
No litości. Nie zachowujcie się jak dzieci.

lozerka napisał/a:

Tylko my się tu spinamy.

no właśnie, i po co?
piękna pogoda, można nurkować, chodzić na spacer, albo z dzieckiem do piaskownicy.
ale jak ktoś woli się naparzać via net to już jego broszka.

lozerka napisał/a:

Tylko sorry, nie powołuj się na to, że działacie zgodnie z wolą właściciela, bo ten, jak widać, ma to wszystko, co nie dotyczy reklamy, w serdecznym poważaniu.

j.w.

[ Dodano: 16-05-2013, 13:23 ]
piotrkw napisał/a:
KasiaK napisał/a:
Nie masz nic do powiedzenia to nie pisz tylko po to żeby post sobie nabić i bez sensu poszczekać.

Poproszę o pasek dla tej Pani , używa słów obraźliwych w sposób bezpośredni .
( ja bym pewnie dostał, gdybym nawiązał do samicy psa )

Pozdrawiam Piotr

owszem, gdybyś do mnie napisał "ty suko" dostałbyś nie tylko pasek, ale i w ryj przy pierwszej okazji real, ale gdybyś napisał tak samo i użył słowa "szczekać" zamiennie dla "gadać dla samego gadania", to paska byś nie dostał bo nie ma ku temu powodu.

a teraz przestań już się czepiać moich postów i zajmij się czymś bardziej rozwojowym.
miłego dnia.

[ Dodano: 16-05-2013, 13:29 ]
PODSUMOWUJĄC po raz kolejny

Martin dwukrotnie wyjaśnił powód ostrzeżenia,
pianę pobili wszyscy,
emocje polatały - czyli dzień jak co dzień.

Temat zamykam bo nie ma o czym dalej debatować.

Na przyszłość przypominam, że powód ostrzeżenia należy wyjaśnić z modem na PW a nie otwierać do tego specjalny wątek, w którym pieniacze szukający zadymy będą mogli się uaktywnić.

Howgh.
Ostatnio zmieniony przez KasiaK 16-05-2013, 13:30, w całości zmieniany 1 raz  

Dodaj do: Wypowiedź dla Wykop  Wypowiedź dla Facebook  Wypowiedź dla Wyczaj.to  Wypowiedź dla Gwar  Wypowiedź dla Delicious  Wypowiedź dla Digg  Wypowiedź dla Furl  Wypowiedź dla Google  Wypowiedź dla Magnolia  Wypowiedź dla Reddit  Wypowiedź dla Simpy  Wypowiedź dla Slashdot  Wypowiedź dla Technorati  Wypowiedź dla YahooMyWeb
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi