Stopień: Rescue+EAN
Wysłany: 17-09-2004, 18:51 Nie wyświetlają się zdjęcia
Nie wiem, czy Wy też to widzicie, ale odkąd zmodernizowano Forum, nie chcą się wyświetlać zdjęcia - nie widzę ani tych zaimportowanych w postach, ani, np. nie mogę ustawić swojego w profilu (a sprawdzałam, ma przepisową wielkość). Czy jest jakaś tego przyczyna?
Pozdrowienia dla wszystkich zostających w ten weekend w Warszawie...
Ciekawe jest to, że niektórych foty są widoczne a niektórych ni kogutka!
Myślałem, że to tylko u mnie po zainstalowaniu MS SP2, ale widzę, że to jednak epidemia i bynajmniej azotu bym o to nie obwiniał.
Wysłany: 19-09-2004, 09:45 nie wyświetlaja się zdjęcia
właśnie właśnie, nie mogę wstawić swojej foty w stroju marsjanskim.Stale wyrzuca.Poradzcie jak to zrobić?Pozdrawiam nurkinie i nurasów z Wrocławia pełnych boleści, (poza znanymi mi instruktorami którzy nie chca zabierać swoich uczniów na rekreacyjne nurkowania) z powodu pozostawania w słoneczną niedzielę na lądzie jak ja.brrrr
Martha
Wysłany: 19-09-2004, 10:30 Nie wyświetlaja się zdjęcia
Pocieszmy się razem - tym bardziej ,że łączy nas wspólna pasja do światów podwodnych i brzmienie imienia.Jestem zła, że muszę dzisiaj akurat zajmować sie brrr papierami i przygotowaniem do wykładu i ćwiczeń na środę, ktore prowadzę osobiscie.W poprzedni weekend byłam na koparkach...milutko bardzo i podwodnie...
Trzymaj się , pisz grzecznie pracę, mózgownicę trzeba rozwijać jak znany nam papier komercyjny. Do zobaczenia pod wodą Martha
Wysłany: 19-09-2004, 12:47
Dzięki i wzajemnie; oj, ponurkowało by się... Jak sobie pomyślę o tych Forumowiczach w Bachotku, to mi się robi smutno. Koparek jeszcze nie widziałam w życiu - może jak się zrobi cieplej (patrz lato), ale za to z przyjemnością weszłabym do ciepłego morza. Pozdrawiam
Wysłany: 19-09-2004, 14:02 Nie wyświetlaja sie zdjęcia
Szkoda że nas nie ma na zjeżdzie forumowiczów,ale ale...do lata nie tak daleko a i jesień bywa pogodna .Może jednak wybierzesz sie na koparki i odwiedzić ogromniastego szczupaka i okonki?
Pozdrawiam w popoludnie. i ide wbijać wiedzę do mózgownicy.Martha
Wysłany: 19-09-2004, 16:32
Katalog ze zdjeciami zamieszczenymi w progilu jest przepelniony. Ci ktorzy chca miec zdjecie w profilu prosze o przeslanie ich na maila forum@jestsuper.pl wowczas umieszcze je w innym katalogu i bedzie OK.
W mailu oprocz zdjecia prosze podac koniecznie nick.
Prosze o o linki do postow w ktorych nie wyswietaja sie zdjecia.
Wysłany: 19-09-2004, 17:26
zdjęcie posłane, linku nie podam, bo nie wiem jak (przypuszczam, że to banalnie proste, ale ja do niektórych rzeczy komputerowych to raczej jestem blond)
pzdr
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko