Strona Główna FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy    KalendarzKalendarz
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Dokąd zmierza forum
Autor Wiadomość
slawek290 

Stopień: Lista Wildszte
Kraj:
Poland

Wysłany: 23-06-2013, 12:47   Dokąd zmierza forum

Wczoraj jak się zalogowałem i zobaczyłem że Włodek Kołacz się usunął - zadałem sobie pytanie co k ..... jest .

Zawsze Włodka Kołacza lubiłem poczytać .... bo jego wypowiedzi zawierały bardzo " pracochłonne " rozważania . Widać było że Włodek wkładał mnóstwo pracy w pisanie na forum i poświęcał bardzo dużo czasu na odpowiedzi dla początkujących .

Co zamiast Włodka - kilka nowych bytów , które zamiast poświęcić kilka godzin swojego czasu na czytanie zawartych treści i szukanie odpowiedzi na pytania - na które odpowiedziano już 1000 razy ?

Niedługo na tym forum pozostaną tylko osoby zadające pytania i odpowiadający im w stylu..... kup żółte płetwy , bo lepiej wyglądają .

Coraz mniej mi się to forum podoba .

DarekS 

Stopień: prawie OWD
Kraj:
Poland

Wysłany: 23-06-2013, 12:52   

Włodek do mnie napisał PW z prośbą o usunięcie konta ponieważ i dodał, że jest to definitywna decyzja.
Każdy ma do tego prawo i zgodnie z prośbą usunąłem to konto.
Przyczyny opuszczenia forum również podał ale że pisał na PW to tego nie upublicznię jednak wyciągnę wnioski. Szkoda tylko że wcześniej nie napisał co mu nie pasuje, być może konto by zostało i odpowiednie zmiany poczynione wcześniej.

slawek290 

Stopień: Lista Wildszte
Kraj:
Poland

Wysłany: 23-06-2013, 12:57   

DarekS napisał/a:
Przyczyny opuszczenia forum również podał ale że pisał na PW to tego nie upublicznię jednak wyciągnę wnioski. Szkoda tylko że wcześniej nie napisał co mu nie pasuje, być może konto by zostało i odpowiednie zmiany poczynione wcześniej.

Darku - nie sądzisz że strata Włodka Kołacza to Wielka strata zwłaszcza dla osób początkujących -dla których Włodek miał zawsze czas i cierpliwość .

Wpisy Włodka były bardzo konkretne i merytoryczne .
Nie kojarzę aby jeszcze ktoś tyle tutaj wniósł - co Włodek Kołacz .

Jeszcze ten wpis moderatorki - żenujący i poniżej jakiejkolwiek krytyki .

Jeszcze jedno . Sadzę że pojawia się celowy trolling mający na celu rozwalenie tego forum . Ta sama osoba tworzy ciągle nowe byty i niej jest to Smok . Może trzeba by było coś z tym zrobić .
Ostatnio zmieniony przez slawek290 23-06-2013, 13:00, w całości zmieniany 1 raz  

lozerka 

Kraj:
Poland

Wysłany: 23-06-2013, 13:00   

Darek, nie wiem, jakie powody i zastrzeżenia podał Włodek wypisując się. Zauwazę jedynie, że był moment kiedy całkiem sporo takich postulatów zgłaszał w wątku, w którym sporo osób zgłaszało uwagi do sposobu prowadzenia forum. Czytałes wtedy to?

Bardzo załuję odejścia Włodka, to duża strata dla forum :(

DarekS 

Stopień: prawie OWD
Kraj:
Poland

Wysłany: 23-06-2013, 13:01   

slawek290 napisał/a:
DarekS napisał/a:

Darku - nie sądzisz że strata Włodka Kołacza to Wielka strata zwłaszcza dla osób początkujących -dla których Włodek miał zawsze czas i cierpliwość .

Wpisy Włodka były bardzo konkretne i merytoryczne .
Nie kojarzę aby jeszcze ktoś tyle tutaj wniósł - co Włodek Kołacz .

Jeszcze ten wpis moderatorki - żenujący i poniżej jakiejkolwiek krytyki .

Jeszcze jedno . Sadzę że pojawia się celowy trolling mający na celu rozwalenie tego forum . Ta sama osoba tworzy ciągle nowe byty i niej jest to Smok . Może trzeba by było coś z tym zrobić .

Sądzę, ale nie mogę nic robić wbrew woli użytkownika.

lozerka napisał/a:

Bardzo załuję odejścia Włodka, to duża strata dla forum :(

uwierz mi, że ja też

Scaner 

Stopień: instruktor NAUI PSAI
Kraj:
Vatican

Wysłany: 23-06-2013, 13:21   

Dziwne że kogokolwiek zaskoczyła decyzja Włodka, w każdym razie ja póki co też nie zamierzam brać aktywnego udziału w FN bo nieodpowiada mi:
1- Pedalskie mizdrzenie się Tomka S do czarneckiego
2- Brak reakcji na permanentne trollowanie slawka290
3- Udawanie ze zawoalowane zaczepki i docinki NIE ISTNIEJĄ
4- Schizofrenicznie nierówne traktowanie uczestników Forum. Akurat tu zrobiłem ostatnio test:
Ponieważ nie da się zauważyć że Tomek S ma swoich kolesi na FN napisałem ( przyznaję) kilka prowokacyjnych postów po tym jak ulało mi się jechanie po mnie jak po burej suce slawka290 i jego klakiera ( choć to może być klaka bezmyślna jak bezmyślne są wszystkie jego posty) ... nasz mod skomentował to hmm... w zasadzie to można ująć to jednym zdaniem: To kara dla mnie i nie zamierza z tym nic robić
5- Jeden z dwóch moderatorów z jajami czyli KasiaK jest atakowana po chamsku i to pozostaje bez reakcji DarkaS - Co jest dla mnie potwierdzeniem że na FN chodzi tylko i wyłącznie o generowanie ruchu i zarabianie kasy na reklamach

Jak dla mnie FN staje się agencją towarzyską dla pedałów pilnowaną przez dewiantów
Odmienienie do innych kolegów nie wątpię w dalszy rozwój FN z takim użytkownikiem jak motti forum może nawet zanotować wzrost liczby użytkowników wystarczy żeby motti logował się co jakiś czas pod wszystkimi dotychczasowymi loginami
Ostatnio zmieniony przez Scaner 23-06-2013, 13:29, w całości zmieniany 2 razy  

TomS 

Stopień: instr. SDI/TDI, PADI
Kraj:
Greenland

Wysłany: 23-06-2013, 14:28   

Scaner napisał/a:
Scaner napisał/a:
napisałem ( przyznaję) kilka prowokacyjnych postów
Scaner napisał/a:
i jego klakiera ( choć to może być klaka bezmyślna jak bezmyślne są wszystkie jego posty)
Scaner napisał/a:

Jak dla mnie FN staje się agencją towarzyską dla pedałów pilnowaną przez dewiantów

Za powyższe - paseczek

Scaner napisał/a:
mod skomentował to hmm... w zasadzie to można ująć to jednym zdaniem: To kara dla mnie i nie zamierza z tym nic robić

TomS w PW do Scanera napisał/a:
Mam Cię pogłaskać czy co..?
Nie widzę nic wykraczającego poza standard FN. Nawet, bym powiedział, że RC się mocno hamuje. Nie pisze ani obraźliwie ani nazbyt personalnie.
Za to twoja uwaga do Yavoxa bez wątpienia zasługuje na paseczek. Odburknięcie w kierunku Jacka KG też Ci laurów nie przysparza a jego pytanie było uzasadnione.
Więcej samokrytyki i obiektywizmu.

Była to odpowiedź na wskazanie wątku:
http://forum-nuras.com/vi...p=309905#309905
bez żadnej dodatkowej treści a jedynie z zapytaniem "czy tak to ma wyglądać?"

Masz Scaner niewątpliwą fobię na punkcie RC. Przeszkadza Ci "wszystko" co napisał. Dążysz do usunięcia go z FN niezależnie od tego co i jak pisze. Jak pisałem: nie znam osobiście RC i nawet niespecjalnie Go lubię bo też mi kiedyś dopiekł. Pisanie:
Scaner napisał/a:
Pedalskie mizdrzenie się Tomka S do czarneckiego
jest jedynie próbą realizacji twojego celu moim kosztem.
Ostatnio zmieniony przez TomS 23-06-2013, 14:30, w całości zmieniany 1 raz  

Scaner 

Kraj:
Vatican

Wysłany: 23-06-2013, 14:34   

ZMIEŃ POWÓD ostrzeżenia bo pisałem o tobie w ujęciu negatywnym a o innych moderatorach mam z grubsza rzecz biorąc POZYTYWNĄ OPINIĘ

miej chociaż tyle jaj żeby dać ostrzeżenie za " urażone ambicje Tomka Stryjeckiego "moderatorka"
Mam ci przypomnieć gdzie napisałeś że motti może być na FN pod warunkiem że nie będzie jechał po innych jego użytkownikach? Rozumiem że dopieprzenie się do mnie JEST DLA CIEBIE NIEWIDOCZNE??
DO WŁODKA KOŁACZA TEŻ JEST DLA CIEBIE NIEWIDOCZNE???? Złośliwości do Tomka R też ?
CHAMSKIE UWAGI DO WOJTKA FILIPA W POŚCIE O PŁETWACH TEŻ UMKNĘŁO TWOJEJ UWADZE?
jesteś żałosnym małym człowieczkiem .....

ps. Robiąc publicznie czarneckiemu laskę na FM realizujesz swoje cele czy ktoś ci kazał ?

żeby było jasne mam W DUPIE twoje ostrzeżenia kompletnie mi zwisają wręcz dają mi satysfakcje bo ja leję na ciebie a ty możesz sobie paseczek postawić ... najlepiej na swoim czole
Ostatnio zmieniony przez Scaner 23-06-2013, 14:40, w całości zmieniany 3 razy  

JacekKG 

Stopień: hydrox
Kraj:
Poland

Wysłany: 23-06-2013, 14:36   

Scaner napisał/a:
Dziwne że kogokolwiek zaskoczyła decyzja Włodka, w każdym razie ja póki co też nie zamierzam brać aktywnego udziału w FN bo nieodpowiada mi:
2- Brak reakcji na permanentne trollowanie slawka290
3- Udawanie ze zawoalowane zaczepki i docinki NIE ISTNIEJĄ
4- Schizofrenicznie nierówne traktowanie uczestników Forum. Akurat tu zrobiłem ostatnio test:
Ponieważ nie da się zauważyć że Tomek S ma swoich kolesi na FN napisałem ( przyznaję) kilka prowokacyjnych postów po tym jak ulało mi się jechanie po mnie jak po burej suce slawka290 i jego klakiera ( choć to może być klaka bezmyślna jak bezmyślne są wszystkie jego posty) ... nasz mod skomentował to hmm... w zasadzie to można ująć to jednym zdaniem: To kara dla mnie i nie zamierza z tym nic robić
5- Jeden z dwóch moderatorów z jajami czyli KasiaK jest atakowana po chamsku i to pozostaje bez reakcji DarkaS - Co jest dla mnie potwierdzeniem że na FN chodzi tylko i wyłącznie o generowanie ruchu i zarabianie kasy na reklamach

Jak dla mnie FN staje się agencją towarzyską dla pedałów pilnowaną przez dewiantów
Odmienienie do innych kolegów nie wątpię w dalszy rozwój FN z takim użytkownikiem jak motti forum może nawet zanotować wzrost liczby użytkowników wystarczy żeby motti logował się co jakiś czas pod wszystkimi dotychczasowymi loginami

Spoko, wlodek nadal jest aktywny na forum

Marcin13736
[Usunięty]

Wysłany: 23-06-2013, 14:43   

Poziom postów na FN jest odzwierciedleniem osób zalogowanych na forum. Jacy użytkownicy, takie forum.
Bez urazy dla zalogowanych. Ale może warto się zastanowić nad sobą, a potem podjąć odpowiednie działania. Pewnie i tak jest mało osób na FN, które mają na tyle odwagi, aby odejść jak Włodek...

TomS 

Kraj:
Greenland

Wysłany: 23-06-2013, 16:00   

Scaner napisał/a:
miej chociaż tyle jaj żeby dać ostrzeżenie za " urażone ambicje Tomka Stryjeckiego "moderatorka"
Mam i oto proszę bardzo...

Scaner napisał/a:
Mam ci przypomnieć gdzie napisałeś że motti może być na FN pod warunkiem że nie będzie jechał po innych jego użytkownikach?
1. Pamietam
2. Nie jesteś tu od przypominania mi o czymkolwiek
3. pierwsza moja "akcja" (być może pochopna) była prewencją, teraz czas na oceny możliwie sprawiedliwe. Nie do mnie należą decyzje o "usuwaniu" czy planowym banowaniu.

Scaner napisał/a:
Rozumiem że dopieprzenie się do mnie JEST DLA CIEBIE NIEWIDOCZNE??
Podaj cytat.

Scaner napisał/a:
DO WŁODKA KOŁACZA TEŻ JEST DLA CIEBIE NIEWIDOCZNE?
Podaj cytat.

Scaner napisał/a:
Złośliwości do Tomka R też ?
Podaj cytat. Aczkolwiek po tym zdarzeniu pisałem stosowne PW do RC.

Scaner napisał/a:
Podaj cytat. Jeśli to ten, o którym myślę to dobrze go przemyśl, czy aby jest atakiem na wspomnianą osobę czy jedynie oceną faktu. Pragniesz podania tożsamości ocenianego nurka? Ja też bym nie podał...

Scaner napisał/a:
jesteś żałosnym małym człowieczkiem .
Znam twoja ocenę mojej osoby. Potrzebujesz ją wyrażać publicznie aby poprawić sobie niedzielę?

Scaner napisał/a:
ps. Robiąc publicznie czarneckiemu laskę na FM realizujesz swoje cele czy ktoś ci kazał ?
Jeśli robienie laski rozumiesz w przenośni to znaczy że źle odbierasz to co się dzieje. Zatem Insynuacja o "kazaniu" jest bezzasadna. Jeśli zaś podejrzewasz mnie o realne zachowania homoseksualne to spieszę donieść, że jestem zdecydowanym hetero, aczkolwiek daleko mi do homofobii i może to Cię tak zniesmacza?

Scaner napisał/a:
żeby było jasne mam W DUPIE twoje ostrzeżenia kompletnie mi zwisają wręcz dają mi satysfakcje bo ja leję na ciebie
Mam tego świadomość od kilku lat i zakładam, że Ty wiesz, że ja wiem, więc po co to publiczne obnażanie uczuć wzajemnych?

Scaner 

Kraj:
Vatican

Wysłany: 23-06-2013, 16:19   

TomS napisał/a:

Scaner napisał/a:
Jeśli robienie laski rozumiesz w przenośni to znaczy że źle odbierasz to co się dzieje.

Oczywiście że należy to czytać jako przenośnia. Chodzi mi o podlizywanie się.
Co do reszty nie będę się odnosił, wiem że Ty doskonale wiesz o co mi chodzi i o których postach pisałem. Po prostu nie chce mi się z Tobą gadać jesteś oślizły a dla mnie to wyjątkowo odrażająca cecha charakteru jak to jest że drobna w skali uwaga pod Twoim adresem powoduje akcję przeciw mnie a krucjaty przeciw KasiK jako moderatora kompletnie Cię nie ruszają ? Pasują Ci?
Ostatnio zmieniony przez Scaner 23-06-2013, 16:44, w całości zmieniany 2 razy  

Motti
[Usunięty]

Wysłany: 23-06-2013, 16:33   

TomS napisał/a:

Scaner napisał/a:
Jeśli robienie laski rozumiesz w przenośni to znaczy że źle odbierasz to co się dzieje. Zatem Insynuacja o "kazaniu" jest bezzasadna. Jeśli zaś podejrzewasz mnie o realne zachowania homoseksualne to spieszę donieść, że jestem zdecydowanym hetero, aczkolwiek daleko mi do homofobii i może to Cię tak zniesmacza?

Scaner napisał/a:
żeby było jasne mam W DUPIE twoje ostrzeżenia kompletnie mi zwisają wręcz dają mi satysfakcje bo ja leję na ciebie
Mam tego świadomość od kilku lat i zakładam, że Ty wiesz, że ja wiem, więc po co to publiczne obnażanie uczuć wzajemnych?

TomS mogę jedynie współczuć, założyłeś temat w którym opisałeś metody działania forum.
Wtedy solidaryzowałeś się z Adamem Scanerem Frajtakiem. To teraz wiesz kim jest.
Cytowałem wcześniejsze posty Frajtaka jak kończył żywot moderatora, kwitła w nich paranoja. Teraz ponownie rozkwita.

Pomawiał, kłamał, ubliżał, teraz ubliża Tobie, mnie niestety nie może.
Mogę przypomnieć wpis Adasia w którym prosi o ostrzeżenie, bo na pewno nie mam żadnych uprawnień. Uprawnienia pokazałem.
Spełnisz prośbę Adasia ?
Czy jak w zdjętym temacie, zapytasz co Ciebie powstrzymuje.

Archiwizowałem tamten temat, podanie cytatów nie stanowi żadnego problemu.
Mogę jedynie współczuć, ale sam się wpisałeś w takie problemy.

Pytanie do Administratora, pamiętasz użytkownika "pscrdiver" ?
Szybko został skasowany, za dokładnie taki sam styl pisania.
Tak pamiętam, Adaś jest pod parasolem ochronnym.

pozdrawiam rc
Ostatnio zmieniony przez Motti 23-06-2013, 16:44, w całości zmieniany 1 raz  

TomS 

Kraj:
Greenland

Wysłany: 23-06-2013, 16:45   

Scaner napisał/a:
drobna w skali uwaga pod Twoim adresem powoduje akcję przeciw mnie
Akcję? Pierwsze masz za to co zacytowałem, o drugie poprosiłeś prowokacyjnie. Obraziłeś Sławka, Yavoxa, błędne sformułowanie myśli spowodowało obrażenie w zasadzie wszystkich na FN.
Dziś udało mi się nagrodzić tak Sławka jak i fieldrunnera za wzajemne anse. Co do Kasi - sama świetnie sobie radzi a poza tym czasem (na mój gust) nieco przegina, pewnie w reakcji obronnej na zmasowane ataki krzykaczy.

Motti napisał/a:
Mogę przypomnieć wpis Adasia w którym prosi o ostrzeżenie, bo na pewno nie mam żadnych uprawnień. Uprawnienia pokazałem.
Spełnisz prośbę Adasia ?
Niestety jeszcze nie. Szczerze pisząc okładki nie są dowodem. Nie twierdzę, że pokazujesz je dla zamydlenia oczu ale nie są dowodem na przypisanie do osoby.
Ponadto było by to jednoznaczne ze zbanowaniem Scanera a tego wolę nie robić bo wyglądało by w obecnej sytuacji jak "zamykanie ust".
Jeśli (choćby prywatnie) pokażesz mi wnętrze z nazwiskiem to przynajmniej zamienię powód drugiego ostrzeżenia z osobistego na "uprawnieniowy". O ile jeszcze będę mógł.

[ Dodano: 23-06-2013, 16:46 ]
Motti napisał/a:
założyłeś temat w którym opisałeś metody działania forum.
Jesteś w błędzie. To moje metody działania. FN jedynie ponosi tego konsekwencje.

Scaner 

Kraj:
Vatican

Wysłany: 23-06-2013, 16:49   

TomS napisał/a:

Scaner napisał/a:
Podaj cytat. Jeśli to ten, o którym myślę to dobrze go przemyśl, czy aby jest atakiem na wspomnianą osobę czy jedynie oceną faktu. Pragniesz podania tożsamości ocenianego nurka? Ja też bym nie podał...

Nie odwracaj kota ogonem, doskonale wiesz o co chodzi. czarnecki dopieprza się do Wojtka a Ty jakby nigdy nic autoryzujesz jego debilną zaczepkę pytaniami od czapy zamiast skwitować w jedyny możliwy sposób : Czarnecki zrób wreszcie OWD i naucz się nurkować w parze bo uciekanie pod wodą przekreśla cie jako partnera.

syn_biskupa 

Kraj:
Poland

Wysłany: 23-06-2013, 16:56   

Marcin13736 napisał/a:
Poziom postów na FN jest odzwierciedleniem osób zalogowanych na forum. Jacy użytkownicy, takie forum.
Bez urazy dla zalogowanych. Ale może warto się zastanowić nad sobą, a potem podjąć odpowiednie działania. Pewnie i tak jest mało osób na FN, które mają na tyle odwagi, aby odejść jak Włodek...

Mam nadzieje ze to przejsciowe problemy forum ...

TomS 

Kraj:
Greenland

Wysłany: 23-06-2013, 16:58   

Scaner napisał/a:
Czarnecki zrób wreszcie OWD i naucz się nurkować w parze bo uciekanie pod wodą przekreśla cie jako partnera.
Za taki wpis sam bym sobie musiał dać ostrzeżenie :) Nie mam podstaw insynuować, że nie ma, nie znam planu tamtego nurkowania ani nurków i nic mi do tego bo rozmowa dotyczyła wydajności płetw i stylów a nie partnerstwa.
Ostatnio zmieniony przez TomS 23-06-2013, 16:59, w całości zmieniany 1 raz  

lozerka 

Kraj:
Poland

Wysłany: 23-06-2013, 16:58   

Wiesz, co Scaner ? poziom kultury prezentowany w postach od początku Twojego uaktywnienia się na FN jest co do zasady - poniżej poziomu i na większości for, na ktorych bywam- dawno byś wyleciał.

W szczególności, gdyby za kryterium i przeciętną chamskości uznać np. to, co sam wskazałeś w poście - czyli "uwagi" do W.F. Nie, Tomek, to nie był fakt, raczej przytoczenie przez Mottiego jakiegoś zdarzenia w takim kontekście, by się pochełpić trochę.

Uwaga "o większości for, na ktorych bywam" jest jak łatwo zauważyć kalką z Twoich niektórych wypowiedzi, które zwykle odnoszą się do czyjejś "płodności" Na marginesie, chciałabym zauważyć, że z Twoją też jest całkiem nieźle :) 400 w 8 miesięcy- to zupełnie przyzwoity wynik ;-) w kazdym razie nie pozostajesz wyrażnie w tyle ;-) .

Uaktywnienie sie doświadczonego nurka na FN kilka miesięcy temu naprawdę mnie ucieszyło- czego nie omieszkałam także Tobie powiedzieć. Myślałam, że wprowadzi to trochę sensownej merytoryki ( bo ta Mottiego, to dla 0,00% uzytkowników jest ) . Przeliczyłam się. Merytoryki ( tej nurkowej ) w zasadzie znikome ilości, a postrzeganie przez Ciebie rzeczywistosci, stopień spersonalizowania dyskusji , argumentów jest na 300% normy. Bardzo nieliczne tematy z Twoim udziałem nie zakończyły się pyskówkami. Pewnie, że są osoby, z ktorymi w pyskówki wdać się łatwiej, ale jeśli ktoś bierze udział z reguły we wszystkich, to nie w wyniku skłonności przeciwnika.

A Twoja interpretacja wydarzeń z ostatnich kilku/kilkunastu tygodni na forum, to matrix normalnie :-D ( sami zainteresowani pewnie nie wymyśliliby, że zostali obrażeni w takim stopniu, jak Ty się poczułeś w ich imieniu ). Swoją drogą, ostatni wpis Mottiego- jeśteście siebie w tym warci :-D Normalnie - forum nuras- historia prawdziwa by scaner/Motti.

Trochę żal- bo mniej publicznie robisz wrażenie zupełnie normalnego faceta.
Jakby co- na mnie forumowe wpisy nie robią w zasadzie żadnego wrażenia, wiec możesz się nie wysilać z ad vocem, ale jesli będziesz miał chęć, to nie będę Ci odbierać tej przyjemności :)

Motti
[Usunięty]

Wysłany: 23-06-2013, 17:27   

TomS napisał/a:
Niestety jeszcze nie. Szczerze pisząc okładki nie są dowodem. Nie twierdzę, że pokazujesz je dla zamydlenia oczu ale nie są dowodem na przypisanie do osoby.
Ponadto było by to jednoznaczne ze zbanowaniem Scanera a tego wolę nie robić bo wyglądało by w obecnej sytuacji jak "zamykanie ust".
Jeśli (choćby prywatnie) pokażesz mi wnętrze z nazwiskiem to przynajmniej zamienię powód drugiego ostrzeżenia z osobistego na "uprawnieniowy". O ile jeszcze będę mógł.
Są moje, zdobywane w pierwszych terminach.
Scaner napisał/a:
Czarnecki zrób wreszcie OWD i naucz się nurkować w parze bo uciekanie pod wodą przekreśla cie jako partnera.
Pamiętasz jak w Hermanicach uciekłeś na siusiu ? Rozwalając zespół.

pozdrawiam rc
Ostatnio zmieniony przez Motti 23-06-2013, 17:32, w całości zmieniany 1 raz  

TomKur 

Stopień: Shallow Diver
Kraj:
Switzerland

Wysłany: 23-06-2013, 17:45   

[/quote]Są moje, zdobywane w pierwszych terminach.[/quote]
Cześć,
Rysiu, tym tekstem mnie po prostu rozbroiłeś :aaa: .
Włodka już niestety nie ma na tym forum, ale ja Ciebie dalej naprawdę lubię.
Bardzo żałuję, że Włodek odszedł z tego forum, to dla mnie ogromna strata. Całe szczęście, że będę mógł poczytać jego wpisy na innych forach. Jest to jeden z nielicznych ludzi, którzy potrafią połączyć ogromne doświadczenie, wiedzę i zrozumiały sposób komunikowania się z innymi ludźmi.

Dodaj do: Wypowiedź dla Wykop  Wypowiedź dla Facebook  Wypowiedź dla Wyczaj.to  Wypowiedź dla Gwar  Wypowiedź dla Delicious  Wypowiedź dla Digg  Wypowiedź dla Furl  Wypowiedź dla Google  Wypowiedź dla Magnolia  Wypowiedź dla Reddit  Wypowiedź dla Simpy  Wypowiedź dla Slashdot  Wypowiedź dla Technorati  Wypowiedź dla YahooMyWeb
Odpowiedz do tematu