Strona Główna FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy    KalendarzKalendarz
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: DarekS
05-12-2011, 19:20
Podziekowania dla Adminow za zlot!!!!!!
Autor Wiadomość
urwis 

Stopień: CMAS
Kraj:
Poland

Wysłany: 19-09-2004, 22:17   

Nie uważasz że będzie lepsza woda??????

CZACHO 

Stopień: NAUI TMX II
Kraj:
Poland

Wysłany: 19-09-2004, 22:21   

Ja tam moge nawet w zimie... byleby towarzystwo dopisalo :)

urwis 

Kraj:
Poland

Wysłany: 19-09-2004, 22:23   Re: miejsce na maj 2005

To wypada w okolicach Łodzi, a jest tam jakaś woda???????? :wanna:

Darka 

Wysłany: 19-09-2004, 22:25   

I my serdecznie dziękujemy za możliwość spotkania się z Wami, wspólnego ponurania i szansę wynurania wspaniałej nagrody (Heweliusz już czeka... :-D ). Żałujemy, że nie było nas na wspólnym zdjęciu, ale na pewno nadrobimy to na następnym zjeździe. Pozdrawiamy wszystkich, którzy byli! Niech żałują Ci, których tam zabrakło!
Więlkie dzięki dla Darka i Gosi za organizację.
Agnieszka i Przemek.

Waldemar Jarzynka 

Wysłany: 19-09-2004, 22:29   

Darku, Gosiu, Maniu - wielkie dzięki za wspaniałą zabawę. Włozyliscie w to
masę pracy i wysiłku za co chylimy przed Wami czoła :rozpacz: :rozpacz:
Wszystkich malkontentów prosimy o organizację FORUM w nastepnym roku.
Pozdrowienia dla wszystkich FORUMOWICZÓW :-D
Monika i Waldek

Pisklak 

Stopień: PADALEC RD
Kraj:
Bangladesh

Wysłany: 19-09-2004, 22:31   

A mi w piatek doslownie na godzine przes wyjazdem (bylem juz spakowany) rozchorowalo sie dziecko i caly weekend spedzilem w szpitalu :cry:
Nawet nie wiecie jak wam bardzo zazdroszcze imprezy (zazdroscilem caly weekend spogladajac dodatkowo za okno, widzac jaka sie trafila fantastyczna pogoda)

Pozdr.
Pisklak

Te_Pe 

Stopień: IANTD
Kraj:
Poland

Wysłany: 19-09-2004, 22:34   Re: miejsce na maj 2005

urwis napisał/a:
To wypada w okolicach Łodzi, a jest tam jakaś woda???????? :wanna:

z mapki http://www.nurkomania.pl/a0180.htm
wynika chyba, że najbardziel centralnie leży powidzkie.....

chyba, że ktoś znajdzie nowe miejsce...

PiotrS 

Stopień: owd
Kraj:
Poland

Wysłany: 19-09-2004, 22:36   re

nie byłem.stop.barzo chciałem.stop.nie mogłem.stop.może następnym razem.stop.POZDRAWIAM.stop. ;-)

CZACHO 

Stopień: NAUI TMX II
Kraj:
Poland

Wysłany: 19-09-2004, 23:03   Re: miejsce na maj 2005

Te_Pe napisał/a:
z mapki http://www.nurkomania.pl/a0180.htm
wynika chyba, że najbardziel centralnie leży powidzkie.....

chyba, że ktoś znajdzie nowe miejsce...

Wg tej mapy Nieslysz ma 56m, a w rzeczywistosci nie przekracza 3x (ja znalazlem max 23) :)

Z mojego punktu widzenia, fajnie by bylo zrobic cos w centrum Polski...
Typu wlasnie Nieslysz (niezwykle bazy ZHP, sprezarke mozna zorganizowac swoja) czy okolice :)

Polnoc Polski zbyt daleka :(

Jacek Madejski 

Stopień: LOK, SSI, TDI
Kraj:
Poland

Wysłany: 19-09-2004, 23:07   

Witajcie ponownie
Również dziękuję raz jeszcze. Było super. Niezapomiane nocne nuranie z rybami ( rewelacyjny szczupak i węgorze), niezapomiane nurkowanie hardkorowe przy zerowej widoczności, niezapomniane ognisko i niezapomniane towarzystwo. Do rychłego zobaczenia i wspólnego nurczenia
Pozdrawiam

Mariusz Ignatowicz
[Usunięty]

Wysłany: 19-09-2004, 23:20   

Witam wszystkich w swoim pierwszym poście.

Po pierwsze - prywatnie.
Oryginalny nie będę.
Organizacja: 10 (piję do Gosi i Darka i wszystkich, którzy organizowali imprezę - bądź co bądź - na ponad 100 osób). Wielkie dzięki!
Atmosfera: 10. Więc może by więc robić zlot nie raz na rok, ale częściej? Wariant minimum - oprócz zakończenia sezonu - również rozpoczęcie? Np. w marcu, a nie, jak proponuje Urwis, w maju?
To również opinia Tadzia i Jędrka. BTW - podobno niektórzy wczoraj przy ognisku widzieli podwójnie :-D

Po drugie służbowo.
Relacja ze zlotu ukaże się w najbliższym wydaniu MN NitroX - rozmawiałem już z naczelnym. Sam magazyn będzie na początku października.
W imieniu całego zespołu redakcyjnego dziękuję też za wszelkie uwagi dotyczące pierwszego numeru. I czekam na kolejne.
W organizację następnego zlotu włączymy się bardziej aktywnie.

Po trzecie :) półsłużbowo. Niestety, zaproponowane przez Manię w pierwszym poście zdjęcie nie zostanie wykorzystane. Autocenzura to się chyba nazywa :-D

Pozdrawiam

Mariusz Ignatowicz

PS. Darku i Gosiu - Tadzio i Jędrek cały czas pytają o Olę...

Victoria 

Stopień: DM, Adv. Nitrox
Kraj:
Poland

Wysłany: 19-09-2004, 23:30   

Hej,
Bardzo dziekuje Gosi i DarkowiS za wysilek, ktory wlozyli w organizacje. Jestescie wielcy!
Dziekuje wielu sponsorom, ktorzy ufundowali wspaniale nagrody. Nurkowanie po baloniki bylo bardzo ekscytujace :)
Bardzo mi bylo milo poznac tak wiele osob, ktore znalam do tej pory z sieci oraz tych, ktore nas tylko czytaly do tej pory. Niektore z nich obiecaly, ze sie wlacza do naszej dyskusji :)
Mam nadzieje, ze zawiazane znajomosci zaowocuja w przyjaznie i wspolne nurkowanie.
Mam taki pomysl, aby ponumerowac osoby na zdjeciu i przypisac nicki z forum. Bardzo sie staralam, ale chyba nie udalo mi sie zapamietac wszystkich nickow kilkudziesieciu osob, ktore mialam przyjemnosc poznac na zlocie.
Jeszcze raz serdeczne dzieki, za sympatyczny weekend ;)

TECHNISUB 

Stopień: P2RescueWM1PL1SS1
Wysłany: 20-09-2004, 08:11   

dzięki, że dałem się namówić
mimo czarno-białego identyfikatora :lol:

jak następnym razem nie pojadę to do Częstochowy pójdena kolanach :mrgreen:

do zobaczenia przy tak pięknym :lol: ognisku

Kuba 

Stopień: Wodnik Szuwarek
Kraj:
Bangladesh

Wysłany: 20-09-2004, 08:24   

Gosia, Darek, Pitt_M, Rysio i wszyscy, ktorzy maczali palce przy organizacji zlotu - WIELKIE DZIEKI
bawilem sie swietnie, naprawde swietnie bylo spotkac w rzeczywistosci wiele z tych jedynie wirtualnie znanych osob
buziaczki (dla Gosi) i usciski (dla reszty towarzystwa)

Cytat:
To wypada w okolicach Łodzi, a jest tam jakaś woda????????
w "okolicy" jest jeszcze Biale (niedaleko Plocka). jest glebokosc (ja tam bylem na 30, ale jest glebiej), te legendy o podwojnym dnie... :)
tyle, ze widocznosc to tam byla slabiutka

Kuba

ps. Maniu...relacja bedzie, ale....lepiej by ja chwilowo tutaj zamiescil kto inny. moja bedzie gotowa pewnie dopiero z jakis tydzien.
a tak przy okazji - Maniu przy ognisku darlas sie okropnie (ale nie bardziej niz zwykle) :) caluski

:wave: papa

Beny 

Stopień: AOWD
Kraj:
Poland

Wysłany: 20-09-2004, 08:24   

Cytat:
Bardzo mi bylo milo poznac tak wiele osob, ktore znalam do tej pory z sieci

To jest taka dziwna siec z ktorej nie chce sie wycinac :-D
Nieprawdaz Victoria?

pozdrawiam. Beny

bd* 

Kraj:
Poland

Wysłany: 20-09-2004, 08:37   

Ja również chciałem podziękować.
Nasunęły mi się takie przemyślenia.
Przede wszystkim akwen był bardzo bezpieczny.
Wzorowe zabezpieczenie nurkowań, i tu podziękowania również dla Rysia z OCN ( Olsztyńskiego Centrum Nurkowego).
Jestem przekonany, że kursantów OCN przybędzie, ( chociaż wiem, że w chwili obecnej też jest ich sporo)
Miejsce ze względu na dojazd też moim zdaniem, b. Dobre.
Super cena! Był to dobry pomysł, żeby kosztem standardu obniżyć maksymalnie cenę ( i tak większość czasu spędzaliśmy w wodzie i przy ognisku.)
Jestem przekonany, że wpłynęło to na frekwencję.
Organizatorzy są pewnie teraz trochę zmęczeni, ale jak wypoczną to jestem przekonany, że zorganizują nam następną taką fajną imprezę.
Jeszcze raz wyrazy podziękowania i podziwu.

Mania 

Stopień: ale o co chodzi?
Kraj:
Poland

Wysłany: 20-09-2004, 08:54   

Waldemar Jarzynka napisał/a:
Darku, Gosiu, Maniu - wielkie dzięki za wspaniałą zabawę. Włozyliscie w to
masę pracy i wysiłku za co chylimy przed Wami czoła :rozpacz: :rozpacz:
Wszystkich malkontentów prosimy o organizację FORUM w nastepnym roku.
Pozdrowienia dla wszystkich FORUMOWICZÓW :-D
Monika i Waldek

Ja bylam tam tylko gosciem. Organizacja zajeli sie Darek, Gosia, Pitt_M i Rysio - OCN - to im sie naleza podziekowania.
A jest za co...
Kuba - obiecalam ze nastepnym razem bede cichutka jak myszka.....
Mania
PS. a nie da sie bys wczesniej cos skrobnal????

Wesołek 

Stopień: Cos tam jest
Kraj:
Poland

Wysłany: 20-09-2004, 08:57   

Witam wszystkich i miło mi bardzo że zlot wypadł wspaniale a zarazem przykro mi ze nie dane mi było spotkać się z wami ale następnym razem będę się bardziej starał.
A co do propozycji następnego spotkania w bardziej centralnej części Polski jest bardzo ciekawa mogę tak jak kolega Te_Pe zasugerować Powidzkie (naprawdę bardzo czyste jeziorko z atrakcjami) a i w okolicach znajdują się ciekawe i czyste miejsca które osobiście polecam Budzisław, Przyjedzierze w każdym z tych miejsc są ośrodki w których można się zakwaterować .
Pozdrawiam Ryniu

Foczka 

Kraj:
Poland

Wysłany: 20-09-2004, 09:06   

Zjazd był naprawdę bardzo udany. Chylę głowę przed gronem organizatorskim. :padn:

Moje główne podziękowania idą w kierunku SCUBATECH'A za skuterki. To była przednia zabawa. Martuśka mam nadzieję, że jeszcze kiedyś powtórzymy podwodny wyścig :mrgreen:

A w drugiej kolejności uściski dla moich przemiłych towarzyszy nocnego. Węgorzyki zapamiętam na zawsze powiązane z Wami ;-)

Co do ogniska, to fakt pozwoliło się mile zintegrować. Dzięki za interesujące dyskusje. Mania było głośno, ale chyba obedziemy się bez utraty słuchu :razz:

Dzięki, że byliście i mam nadzieję, że spotkam się z Wami szybciej niz za rok.

urwis 

Kraj:
Poland

Wysłany: 20-09-2004, 09:09   

Dołączam się do podzieńkowań dla Pitta-M ,Rysia z OCN-u i również specjalne podziękowania należą się koledze ze sprężarkowni, który w czasie gdy my dobrze bawiliśmy się przy ogniskach dbał o nasze butelki i napełniał je bardzo dobrą mieszanką ,która pomagała znieść skutki zespołu długiego wieczoru.

Do Mani: nie obiecuj ,nie obiecuj - :tam: " Rozum mówi,że nie ale silna wola zwycięża"

Dodaj do: Wypowiedź dla Wykop  Wypowiedź dla Facebook  Wypowiedź dla Wyczaj.to  Wypowiedź dla Gwar  Wypowiedź dla Delicious  Wypowiedź dla Digg  Wypowiedź dla Furl  Wypowiedź dla Google  Wypowiedź dla Magnolia  Wypowiedź dla Reddit  Wypowiedź dla Simpy  Wypowiedź dla Slashdot  Wypowiedź dla Technorati  Wypowiedź dla YahooMyWeb
Odpowiedz do tematu