Stopień: Aowd + deep i suchi
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2003 Posty: 356 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: 19-09-2004, 22:01 Balast został na zlocie FN !!!!!!!!!!!!!!!
Na zielonej ławce obok wejścia do ośrodka dziś rano zostawiłem 4 woreczki miękkiego balastu. 2 x 2,5 kg i 2 x 1,5 kg. Worki czarne. Miałem spakować ale w ferworze pożegnań pojechałem bez niego. Uczciwego znalazcę lub kogoś kto widział takowy proszę o kontakt i wszelkie info. Oczywiście nagroda i podziękowania też będą.
Wysłany: 19-09-2004, 22:07
Ukusek, jak wyjezdzalismy z Benym i Izu po 12 to byly na ławce i czekaly na wlasiciela...Niestety nie wiem co sie dzialo pozniej z Twoim balastem bo juz mnie nie bylo...
A gliniany dzbanek tesciowej kierownika sie znalazl????
Panowie - kierownik bedzie mial nie tylko tesciowa, ale i zone na glowie! Miejcie dla niego litosc.
Mania
Wysłany: 20-09-2004, 10:26
Spoko, spoko Maniu - my tu mamy poważniejsze sprawy niż dzbanek teściowej buahaah - ukosek - balast jest cały i bezpieczny w bagażniku mojego autka - ale to nic Adrian (dzigit) zapomniał zdać butli dla aquamanii (a chłopaki tak skrupulatnie wszystko odfajkowywali) hehehe - tak więc opłaca się jeździć na zloty heheheeh!
PS
ukosek - będziesz niedługo w wawie??? ew. mogę dać balast Kubie i gdzieś się spotkacie na nurkowaniu _ ja niestety zanurzę się dopiero za miesiąć - workare nesesare jesT...
A może Zlot w przyszłym roku gdzieś w środkowej Polsce lub trochę bliżej na zachód, aby ludzie z pzrygranicznych miast choć trochę mieli bliżej. Pewnie jakieś jeziorko sie by znalazło.
Stopień: Aowd + deep i suchi
Wiek: 48 Dołączył: 31 Mar 2003 Posty: 356 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: 20-09-2004, 15:36
No to super, że nie muszę kupować nowego balastu. Po długich przypomnieniach mam już na kogo zwalić winę . Balastu do samochodu z ławeczki nie spakowała moja dziewczyna Karola. Ale wg niej pamiętała o leżacych tam torbach no i jej kosmetyczce hehe. A balast był zwyczajnie za mały . Ja w tym czasie targałem butle z pierwszego piętra. To jeszcze może napiszę że klucze też tam zgubiłem na zjeździe. Co do Wawy to skontaktuję się na priv jak to technicznie rozwiązać. Jeszcze raz dzięki i obmyśle nagrodę
Wiek: 50 Dołączyła: 04 Cze 2003 Posty: 922 Skąd: Warszawa
Wysłany: 21-09-2004, 23:31
ukusek napisał/a:
No to super, że nie muszę kupować nowego balastu. Po długich przypomnieniach mam już na kogo zwalić winę . Balastu do samochodu z ławeczki nie spakowała moja dziewczyna Karola.
Ty sie swojej dziewczyny nie czepiaj, bo Ci ja zabierzemy
Wysłany: 22-09-2004, 11:09
I tym razem zgodze sie z Toba - Karolina fajna i ładna dziewczyna wiec Ukusek prawdziwy szczesciarz...(wydaje mi sie ze odpowiedzialem na Twoje pytanie )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko