Wysłany: 21-09-2004, 11:28
No właśnie po co ci klub jak masz takich fajnych ludzi z forum????
trzymaj się z nami a nie zginiesz
Artee [Usunięty]
Wysłany: 21-09-2004, 22:51
qurcze - też szukam jakiegos klubu w Warszawie, i niestety w porównaniu z Krakowem, Wrockiem, Łodzią itd Wawa wypada blado
Znalazłem na www tylko:
http://www.gery-it.home.p...ex_1024x768.php
czy ktoś na forum należy do tego klubu ????
bo jak na razie warszawiakom zostaje tylko nuranie w bazach, totalna komercja lub samodziełka.
Artee [Usunięty]
Wysłany: 21-09-2004, 22:53
qurcze - też szukam jakiegos klubu w Warszawie, i niestety w porównaniu z Krakowem, Wrockiem, Łodzią itd Wawa wypada blado
Znalazłem na www tylko:
http://www.gery-it.home.p...ex_1024x768.php
czy ktoś na forum należy do tego klubu ????
bo jak na razie warszawiakom zostaje tylko nuranie w bazach, totalna komercja lub samodziełka.
Wysłany: 22-09-2004, 11:11
nie bardzo wiem o co ci chodzi - niby, że jak jesteś w klubie to wszytko masz za free tzn. jest dobry wujek który nabije butelkę, obojkuje akwen, sprawdzi go, postawi trochę gratów na dnie i po skończonym nuraniu da zimne pifko - a jak nie masz szpeju to on ci go wyporzyczy - to wszytko oczywiście gratis... stary to było dawno temu i nie prawda... Rozumiem twój ból - też mnie wkurza czasem to, że wydałem tyle tysi na szpej i dalej muszę muszę płacić za nuranie w bazach - ale jest na to sposób - często w zaproszeniach ludzie piszą, że jadą na nuranie, mają wolne miejsce w aucie - jasne trzeba się złożyć na paliwo, zapłacić za bicie butli - ale to nurkowanie bracie - nie piłka nożna. Kluby też jeśli jakieś się ostały, coraz częściej zmieniają się w bazy nurkowe - i powiem ci szczerze czasem jest lepiej kiedy jest jasny cennik co ile kosztuje - niż jakieś niedomówienia - że masz coś odpracować itd. Tak samo szkolenia - jak znajdziesz klub który to robi za darmo - daj mi znać chętnie też się do nich zgłoszę hehehe. Jeśli cię jednak nie przekonałem spróbuj tu:
http://www.wkp.pl/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko