No w³asnie w³a¶nie... fajnie siê tak przepoczwarzyæ.Na znak przymierza i zachwytu z przepoczwarkami dokona³am przeobra¿enia - jak wysz³o widac w profilu.Zaczynam zycie od nowa, odm³odzona!!!!!!!!! ale zachowuj±c stopieñ nurkowy .Jestem urocze STWORZENIE nieprawda¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿ lub szszszszz.
ale dlaczego??????????
Tez sie przepoczwarz!!!!!Bardzo to mile.Mozna nawet g³upoty nadawac i pod maska uroczego niemowlêcia.Nikt nie pozna na nurkowaniu .Ciekawe w co bys siê przepoczwarzy³????????????????mo¿e w babê??!!! Z góry i po przyjacielsku uprzedzam OKROPNO¦Æ.Brrrrrrrrrrrrrrrr Mo¿esz byc tak urocza ¿e go¶cie sie wykopyrtn± jak na tym obrazku, a jak szpetna to ³agodny charakterek , gotowanko, pranko , us³ugiwanko.Najlepiej niemowlê...
yvette [Usuniêty]
Wys³any: 20-10-2004, 18:33
Cytat:
Jestem urocze STWORZENIE nieprawda¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿ lub szszszszz.
taaaa.....
Cytat:
Na znak przymierza i zachwytu z przepoczwarkami dokona³am przeobra¿enia
czy ja o czyms nie wiem ?? mi to moglas powiedziec....
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, ¿e nie ponosi odpowiedzialno¶ci i w ¿aden sposób nie ingeruje w tre¶æ wypowiedzi umieszczanych przez u¿ytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ci±gu 24 godzin, postów o tre¶ci reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywaj±cych do nienawi¶ci rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propaguj±cych przemoc oraz tre¶ci powszechnie uznanych za naganne moralnie, spo³ecznie niew³a¶ciwe i naruszaj±cych zasady regulaminu.
Przypominam, ¿e osoby zamieszczaj±ce opinie, o których mowa powy¿ej, mog± ponie¶æ za ich tre¶æ odpowiedzialno¶æ karn± lub cywiln±.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które s± zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam okre¶laæ zachowania u¿ytkowników na stronie, dostarczaæ im odpowiednie tre¶ci oraz reklamy, a tak¿e u³atwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcjê automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy w³±czonej obs³udze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyra¿enie zgody na zapisywanie ich w pamiêci urz±dzenia, z którego korzystasz.
Je¿eli siê na to nie zgadzasz, mo¿esz w ka¿dej chwili zmieniæ ustawienia swojej przegl±darki. Przeczytaj, jak wy³±czyæ pliki cookie i nie tylko