Wysłany: 26-08-2014, 21:43
Powoli klaruje się plan spotkania.
Na chwile obecną będzie możliwość:
nurkowania na obiegu zamkniętym Hollis Explorer
będzie można również wygrać upominki ufundowane przez firmę ECN-Systemy Nurkowe oraz Biuro Turystyczne ActivTour.
Dalsze szczegóły wkrótce.
Proszę o rezerwowanie miejsc mailowo na dareks@forum-nuras.com
Hehe, jak w tym angielskim dowcipie w którym gość mówi, że kiedy się ożenił, sprzedał 32 tomy encyklopedii Brittanica a zapytany dlaczego, odpowiada:
- My wife knows fucking everything!
Wysłany: 13-09-2014, 19:30
Wiem. Imprezę organizuje Aquadiver, który prowadzi mój pierwszy instruktor & Co To już 3 edycja, a druga kolejna w Nemo. Na poprzedniej Darek też był, Miłosz z Nurasem od dawna współpracuje, więc byłabym mocno zdziwiona, gdyby chodziło i coś konkurencyjnego, czy robionego obok
Darek ?
p.s. może po pierwszym "wiem" bardziej pasowałby jakiś pytajnik z czymś oznaczający raczej wiem
Ostatnio zmieniony przez lozerka 13-09-2014, 19:37, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: 13-09-2014, 21:24
Obok
to zostaną zakwaterowani Ci którzy będą ociągać się ze zgłoszeniem i nie będzie już miejsc w NEMO
Impreza jest organizowana przez Aquadiver, a my się do niej "przyklejamy".
Na tej imprezie przeprowadzone zostaną testy lusterek "wstecznych" dla nurków.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko