Wysłany: 04-02-2005, 15:05 Zimowe spotkanie FORUM-NURAS
Przepraszam za zwłokę i trzymanie w niepewności wszystkich zainteresowanych.
Wszystko już do końca uzgodniłem więc teraz konkrety.
Spotykamy się tym razem w ośrodku ODKSW Kikity. Ośrodek położony jest ok. 40 km. od Olsztyna w kierunku na Jeziorany.
Mapa dojazdowa oraz opis ośrodka znajduje się na stronie http://www.kikity.odksw.com.pl/index2.html
Koszt uczestnictwa (zakwaterowanie i wyżywienie) 90 zł
W cenie wliczony jest nocleg oraz wyżywienie od obiadu w sobotę do obiadu w niedzielę oraz ognisko. Do naszej naszej dyspozycji bedzie czynny bar z kawiarnią.
Jeżeli są chętni, którzy chcą już przybyć na miejsce w piątek wówczas różnicę pokrywają na miejscu w ośrodku.
W trakcie sobotniego nurkowania będziemy testować sprzęt firmy SCUBA TECH, atrakcją nurkowania będzie m. in. testowanie masek pełnotwarzowych z łącznością, płetw JET i innego sprzętu tej firmy oraz sprzętu firmy Dive Rite.
Do naszej dyspozycji również będzie udostępniony hangar gdzie każdy będzie mógł się przebrać i wysuszyć sprzęt.
Dla wszystkich nurkujących brakujący sprzęt można wypożyczyć kontaktując się wcześniej i rezerwując sprzęt telefonicznie 0 605 630 240; 0 603 173 049 lub mailem igor@aquamania.pl
Proszę wszystkich chętnych o zgłaszanie się na PW ponieważ muszę w możliwie najkrótszym czasie określić ilość miejsc.
Przybycie założycieli Stowarzyszenia FN jest obowiązkowe !!!
Uwaga !!! Dysponuję pokojami: 11 dwuosobowymi, 4 trzyosobowymi, 12 czteroosobowymi.
W pierwszej kolejności rozdysponuję pokoje dwuosobowe dla uczestników, którzy przybędą z osobą towarzyszącą wg kolejności wpłat. Pozostali będą kwaterowani w pokojach 3 i 4 osobowych.
Program spotkania:
sobota
9.30-10.30 przyjazd i zakwaterowanie
10.30-11.30 pokaz najnowszego sprzętu nurkowego firmy SCUBATECH
11.30-12.45 nurkowanie połączone z testowaniem sprzętu SCUBATECH i DIVE RITE
13,00-14.00 obiad
14.30-17.00 nurkowanie i testowanie sprzetu SCUBATECH i DIVE RITE oraz konkursy z nagrodami ufundowanymi przez SCUBA TRAINING i SCUBA SERVICE
18.00 ognisko (w trakcie ogniska liczne konkursy z nagrodami), rozdanie nagród dla zwycięzców
20.00 nurkowanie nocne oraz testowanie latarek SCUBATECH
niedziela
9.30 śniadanie
10.30-12.30 nurkowanie na pożegnanie
13.00 obiad
----------------------------------------------------------------------------------
Lista uczestników
Przemek(32)
Macin B + Edi(2)
Sandii(6)
Pitt_M + 1(7)
kjar(5)
bd* + 1(10)
nuras5(19)
Kriss(35)
jcsjacekj + 1(33)
Sonny(23)
maczaty(1)
Mania(17)
ol_marcino + 1 +(26)
Marek Macner + Karolina(18)
Ryszard Szwajcer(18)
Jacek Madejski(27)
malyna(31)
Aston + 1(3)
Miłka + Art(12)
ArturP(16)
Bożena Lubowiecka(14)
anatol + Agnieszka Kiela(14)
Jacek Lubowiecki(14)
Marcin Okoński(14)
Toudi + Foczka(14)
Szatan + 1(8)
Aniołek(8)
Arex + 1 + (20)
GosiaS + 1 +(4)
Victoria(13)
MIDZIK + 1(11)
agrest + 1
Rafi + 1 + 4(9)
Izu + 1 +(37)
Kuba
Przeman + 1
MARO(15)
ocn(31)
Mikołaj Witkowski(16)
grzess
Beny(17)
Tommy222(25)
Tomek Stopyra + 1(36)
thomas + 1 +
IgorBa + 1(43)
wrobelsl(21)
scaner(34)
dzidzius + 1(24)
amalcz(22)
garnett(28)
brylant(41)
Hubert Mazurek(30)
onjanek(30)
TECHNISUB(29)
Maniek(42)
Basia_B(40)
Monika(39)
MartinG(38)
Czarek Abramowski + 1(43)
dpif + 1
Mirek Łucyn
Arek Makowski
MiroXXL
Patronat medialny
Sponsorzy spotkania
maczaty [Usunięty]
Wysłany: 04-02-2005, 16:54
Jedziecie???
Bo już nie wiem, czy mam czeznąć w domu, czy też z ukochanką wrzucać zabawki do furii i jechać...
Również zamierzam przyjechać. Nie jestem tylko pewien, czy warto jechać samochodem aż ze Szczecina. Może lepiej było by pociągiem. Ale wówczas musiałbym liczyć na to, że ktoś z Olsztyna mógłby mnie dowieść do miejsca spotkania. Czy jest taka możliwość ?
Hmmmm jeżeli nie będę w Idżipcie, albo jaiejś innej Polsce [jest opcja, że będe kończył pracę mgr ] to możliwe, że się pojawię. Niestety nie jest to jeszcze przesądzone w 100%
Wysłany: 06-02-2005, 17:52
Witam
Chcę skrzyknąć ekipę lubelską, i pewnie mi się uda Wiem,że o dobre towarzystwo podczas spotkania nie musimy się martwić. Może ktoś wie co oferuje to jeziorko pod powierzchnią wody(jez.luterskie),chodzi mi o głębokość,rodzaj,ukształtowanie dna, może jakieś zatopione atrakcje
Pozdrawiam
Leon
Wysłany: 06-02-2005, 18:26
leon napisał/a:
Może ktoś wie co oferuje to jeziorko pod powierzchnią wody(jez.luterskie),chodzi mi o głębokość,rodzaj,ukształtowanie dna, może jakieś zatopione atrakcje
Mapa batymetryczna jest na ftp, widocznosc powinna byc o tej porze roku b. dobra, zatopione atrakcje beda jezeli dopisza chetni, ktorzy przeznacza cos na nagrody.
Wysłany: 06-02-2005, 21:14
Przemek napisał/a:
a ja nadal nie moge sie zalogowac na ftp-a:(
Nie wiem co ma to wspolnego ze spotkaniem marcowym FN.
FTP jest wylaczony po TEJ DYSKUSJI
Nie chce zeby mnie ktos nazwal zlodziejem poniewaz przegladajac zasoby serwera znalazlem rowniez pliki co do ktorych mam watpliwosci.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko