Wysłany: 15-02-2005, 11:08
nuras5 napisał/a:
Przemek napisał/a:
chyba czas zamknac ta dyskusje.........................................
To chyba najlepszy pomysł.
DarekS- chyba osiągnąłeś odwrotny skutek niż zamierzałeś.
Tu właśnie rozwinęła się najgorsza dyskusja, w stylu którego staramy się unikać.
kasia55548- typowy troll, zalogowany dla jednego postu- tą wypowiedż proponuję usunąć, a dyskusję rzeczywiście zamknąć.
To nie troll tylko trolica - niejaka Basia.Sz. sfrustrowana onanistka i erotomanka gawędziarka z pl.rec-a.
Wiek: 57 Dołączył: 08 Maj 2003 Posty: 683 Skąd: Warszawka
Wysłany: 15-02-2005, 11:17
Chłopaki, chyba za bardzo na poważnie podeszliscie do tematu. Dziewcze wykonało tytaniczną robotę wyciagając z postów tyle zabawnych kawałków. W TV bodajze Fedorowicz robi takie zabawne dialogi z wycinkami z oficjalnych spotkań polityków i bierze za to pewnie niezłą kasę, a tu dziewcze za free odwaliło tę robotę.
Od strony psychologicznej: wyładowała co miała na wątrobie.
Od strony praktycznej: niech jej będzie na zdrowie.
Od mojej strony: Ciekawe jak by wyszły wycinki z moich postów. Czy byłbym równie zabawny?
Co Darek miał na myśli wie tylko on i zabawnie jest czytać jak każdy usiłuje coś własnego pod to podstawić. Najczęściej coś dotyczącego innych, a sami tacy czyści i niewinni jesteśmy (dziewice wszystkich krajów łączcie się;) ).
Najlepszym rozwiązaniem będzie obalić razem flaszeczkę (i do diabła z tym niepiciem alkoholu;) ) i wykorzystując rozluźnienie alkoholowe oczyścić sobie umysł z tych domysłów, złości, złośliwości, ... A następnego dnia zjednoczeni wspólny cierpieniem (kac, cholerka ja nie mam;) ) pokiwamy mądrze głowami pożegnamy sie na misia i obiecamy poprawę (jak to leciało: "kto jest bez grzechu niech pierwszy rzuci kamieniem", czy jakoś tak).
a propos cierpienia, czeka mnie wizyta u dentysty (borowanie i takie tam) czy ktośnie mógłby mnie zastąpić, postawie piwko ;)
Zamykam ten temat ponieważ post rozpoczynający to wszystko miał służyć temu aby coniektórzy przemyśleli co piszą tymczasem zaczyna to przynosić odwrotne skutki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko