Witam
mam pytanie kto organizuje u nas w kraju szkolenia na kursy instruktorskie w następujących organizacjach:
1.Naui
2.TDI/SDI
3.HSA
4.ITDA
5.IANTD
Bardzo bym prosił o odpowiedz i ewentualne namiary.
Witam
mam pytanie kto organizuje u nas w kraju szkolenia na kursy instruktorskie w następujących organizacjach:
1.Naui
2.TDI/SDI
3.HSA
4.ITDA
5.IANTD
A dlaczego zabrakło dwóch najbardziejszych? CMAS i PADI???
Witam
1.Naui
2.TDI/SDI
3.HSA
4.ITDA
5.IANTD
A dlaczego zabrakło dwóch najbardziejszych? CMAS i PADI???
Instruktorów na kursy instruktorskie z tych organizacji jest wielu,i łatwo jest znajśc ich nazwiska z internecie...
Jezeli chce sie cos wiecej od nich dowiedziec to skontaktujcie sie z nimi,ja polecam witka,gdyz jest to jeden z najlepszych course diretorow na swiecie a ponadto jest rowniez instruktorem:CMAS*** Instructor,NAUI Instructor Trainer,IANTD Instructor Trainer,Dan Insrtuctor Trainer itd,osiagnal praktycznie wszystko w nurkowaniu i pomagal ogranizowac bicie rekordu przez NUNO GOMESA...poczytacie wiecej na jego stronce(pozyzej).
Wiek: 62 Dołączył: 24 Maj 2004 Posty: 3728 Skąd: Katowice
Wysłany: 07-11-2006, 21:25
twardziel1234 napisał/a:
Jasia Kronenberg
Zrób sobie 18-ta specjalizację PADI pt. "Nieprzekręcanie nazwisk". Zadzierającemu nosa instruktorowi tej federacji wypałoby chociaż nazwiska krajowych CD napisać poprawnie....
ja polecam witka,gdyz jest to jeden z najlepszych course diretorow na swiecie a ponadto jest rowniez instruktorem:CMAS*** Instructor,NAUI Instructor Trainer,IANTD Instructor Trainer,
Nie wiem jak w innych organizacjach, ale na stronie www.IANTD.com jest wykaz instruktorów trenerów i Witka tam nie ma.
Zrób sobie 18-ta specjalizację PADI pt. "Nieprzekręcanie nazwisk". Zadzierającemu nosa instruktorowi tej federacji wypałoby chociaż nazwiska krajowych CD napisać poprawnie....
imion tez Pani KaNNENberg ma, moim zdaniem, JOASia na imie, a nie Jasia
(Joanna, nie Janina)
przyczepiasz sie teraz do Kolegi twardziela, ale nie obrazaj przy okazji Witka.
Z calym szacunkiem dla P. Witka Ś. argumenty ktore przytoczyl kolega twardziel1234, nie są trafione by przekonać kogoś do wziecia udzialu w kursie -dlatego ironizuje.
Brakuje mi opisu czego wymaga na danym kursie, jaki ma kontakt ze studentami, czy nurkuje dla siebie i tym podobnych spraw.
Ilość plastików z roznych organizacji zdobytych dzieki crossover ,czy fakt nurkowania z Nuno takze nie dziala.
KasiaK napisał/a:
osiagniecie glebokosci jakiejs to jest wszystko?
nie ma znaczenia na ilu byl
Z calym szacunkiem dla P. Witka Ś. argumenty ktore przytoczyl kolega twardziel1234, nie są trafione by przekonać kogoś do wziecia udzialu w kursie -dlatego ironizuje.
Kolega twardziel1234 w swoich 6 postach na forum już kilkukrotnie powtarzał, że jest Staff Instruktorem PADI oraz instruktorem 17 specjalizacji, włączając rebridery i podlodowe, a także gaz blendingu, EFR, DAN i to powinno wystarczyć
twardziel1234 [Usunięty]
Wysłany: 08-11-2006, 15:52
czesc wszystkim
nie wiem skad ta irytacja ja tylko pokazalem jedna z drug nie krytykujac innych,zauwazcie ze nawet slowa zlego o innych organizacjach nie powiedzialem a dodam nawet,ze napisalem pare milych slow o wszystkich...
no ale widze,ze obrazacie czlowieka,ktorego uwazam za wzor a tego chyba raczej nie ucza w zadnej organizacji!!!!
chcialem tylko pokazac jedna z dróg marekhtk bo uwazam,ze zanim sie cos kupi to trzeba sie porozgladac i podzwonic wszedzie by byc dobrze zorientowanym...
wracam pod wode bo widze,ze przynajmniej tam wszyscy sa rowni i nikt nie krzyczy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko