Strona Główna FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy    KalendarzKalendarz
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: DarekS
05-12-2011, 19:18
Dyplomacja
Autor Wiadomość
zabierek
[Usunięty]

Wysłany: 12-11-2007, 15:00   Dyplomacja

Kto to jest dyplomata?
To ktos, kto powie ci spier..dalaj w taki sposob, ze poczujesz dreszczyk emocji przed fascynujaca podroza.....

Brak dyplomacji prowadzi ostrzezen i innych takich. Poniewaz wartosc mertyoryczna podawana tu przez dyplomatow jest taka sobie, a wartosc merytoryczna podawana przez chamow jest oceniana jedynie pod katem dyplomacji, zainteresowanych tematami nurkowymi zapraszam na priv:

Tomasz.Zabierek@wreckphotography.com

lub na telefon: 0603 861 778

Ci co naprawde chca cos poogladac i sprobowac sa oczywiscie zaproszeni na szkolenia czy po prostu pogadanki.

Forum zostawiam Smokom, $$, Tomkom Siennickim czy jsjackom. Calujcie smoka w dupe, pewnie za to sprzeda wam bardzo duzo nowych pomyslow na zycie lub jego rownie facynujace zakonczenie. Ostatnie dyskusje na temat tzw. chamstwa sa tak zenujace, ze az szkoda gadac

Admina prosze o skasowanie mojego konta

Mania 

Stopień: ale o co chodzi?
Kraj:
Poland

Wysłany: 12-11-2007, 15:18   

Zaba - nie daj sie sprowokowac do zrobienia tego, o co prosisz. Mysle, ze warto zebys tutaj zostal.

Mania

PS. Mania lizus, Mania lizus :D :D :D
Ostatnio zmieniony przez Mania 12-11-2007, 15:19, w całości zmieniany 1 raz  

Adam Frajtak
[Usunięty]

Wysłany: 12-11-2007, 15:42   

Mania napisał/a:
Zaba - nie daj sie sprowokowac do zrobienia tego, o co prosisz. Mysle, ze warto zebys tutaj zostal.

Mania

PS. Mania lizus, Mania lizus :D :D :D

A po co ma zostawać? Przecież to cham i nieokrzesany jakiś taki gbur Jak sobie pójdzie to jjacek czy jak mu tam bedzie mogł mędzić dalej bzdety $$mok będzie bez skrepowania uprawial ekshibicjonizm pseudonaukowy a pustaki beda mu bez hamulcow mogly przyklaskiwac w obawie zeby $$mok nie wytknal im nieuctwa no bo w koncu to on az jeden rok studiowal :!!: za nim go wywalili.

Wiec po co merytorczynie ? Po co nurkowo? Teraz na topie będa posty o linowym klejeniu silwertejpem 40 letnich suchaczy ze smietnika oraz zasypywaniu wapnem rosyjskich wiaderek emaliowanych w celu wykorzystania ich w $moczych ccr
Ostatnio zmieniony przez Adam Frajtak 12-11-2007, 15:43, w całości zmieniany 1 raz  

luis 

Stopień: TMX
Kraj:
Bahamas

Wysłany: 12-11-2007, 15:44   Re: Dyplomacja

zabierek napisał/a:

Tomek, skoro teraz w zasadzie już Ci to wisi, to mógłbys zanim Ci skasują konto, kogoś jeszcze obrazić w moim imieniu, proszę?? Masz jeszcze 2 wolne czerwone kartki..... hmmm? :ping:

mania napisał/a:

Mysle, ze warto zebys tutaj zostal.

z naszego punktu wiodzenia tak - w końcu dzieli się za darmo wiedzą, którą okupił ciężką pracą i ciężka kasą.

Adam Frajtak
[Usunięty]

Wysłany: 12-11-2007, 15:47   Re: Dyplomacja

luis napisał/a:
zabierek napisał/a:

Tomek, skoro teraz w zasadzie już Ci to wisi, to mógłbys zanim Ci skasują konto, kogoś jeszcze obrazić w moim imieniu, proszę?? Masz jeszcze 2 wolne czerwone kartki..... hmmm? :ping:
.

Mów kogo a ja to załatwie mam też jeszcze 2 wolne

luis napisał/a:

mania napisał/a:

Mysle, ze warto zebys tutaj zostal.

z naszego punktu wiodzenia tak - w końcu dzieli się za darmo wiedzą, którą okupił ciężką pracą i ciężka kasą.

Z mojego nie warto ja nie mam problemu z telefonami do Tomka ani ze spotkaniem a tu tylko jakies obszczymurki ujjjadają
A poza tym tu nie chodzi o wiedze tylko o to zeby milo bylo
Ostatnio zmieniony przez Adam Frajtak 12-11-2007, 15:51, w całości zmieniany 2 razy  

tomek Sienicki 

Stopień: AOWD IANTD
Wysłany: 12-11-2007, 16:12   

Scaner jeżeli chcesz mnie obrazić tymi pustakami i obszczymurkami, to Cię rozczaruję ;fuck:

--
tS

Adam Frajtak
[Usunięty]

Wysłany: 12-11-2007, 16:14   

tomek Sienicki napisał/a:
Scaner jeżeli chcesz mnie obrazić tymi pustakami i obszczymurkami, to Cię rozczaruję ;fuck:

--
tS

ależ ty jesteś negatywnie do mnie nastawiony ( moze to jest sprawa dla MODA bo twoje zachowanie prowokuje mnie) Ja pisałem o pustakach i obszczymurkach czy uważasz sie za kogos takiego?

tomek Sienicki 

Wysłany: 12-11-2007, 16:21   

Cytat:
ależ ty jesteś negatywnie do mnie nastawiony

No tak, przepraszam, juz myślałem że to o mojej osobie. A tu taka niespodzianka...

--
tS

wojtek_potoczak
[Usunięty]

Wysłany: 12-11-2007, 16:44   Re: Dyplomacja

zabierek napisał/a:

Forum zostawiam Smokom, $$, Tomkom Siennickim czy jsjackom.

Masz racje, zamiast pisac na fn, idz lepiej na poczte :-)

jcsjacekj 

Stopień: SSI (lvl 3)
Kraj:
Poland

Wysłany: 12-11-2007, 20:47   

Przyznajcie sie anty-Smokowcy boli was ze niektorzy sa po stronie Smoka ...

Mysleliscie ze tutaj sami intelygenci - a patrzecie na okolo same "pustaki".

Spoko - mamy kilometry silvertape'a i 20 OP1 - bedzie dalej cwiczyc oldskoolowe nurkowania na sprzecie sprzed 40 lat a reby sobie sami zrobimy wieczorkiem w piwnicy a nie bedziemy bulic po 40tys zl z nowki.

martin 

Stopień: SealTeam
Kraj:
Germany

Wysłany: 12-11-2007, 21:15   

Poniewarz zacytowales moj kawalek, mylse ze do mnie pijesz:

zabierek napisał/a:
Brak dyplomacji prowadzi ostrzezen i innych takich.

Nie brak dyplomacji a wlazenie w buciorach na dywan. I nie interesuje mnie kto zaczal, kto pisze bzdury, kto ma jakie pasy i gwiazdki, zaslugi czy znajomosci. Wszyscy w czworke polecieliscie po bandzie i w czterech dostalo po lapach - bez najmniejszego wyjatku. Skoro potraficie rozdzielac w prawo i lewo debiami, to wazam ze powinniscie tez przyjac po mesku po pasku. Z mojej strony uwazam sprawe za zamknieta - do nastepnej wycieczki w lacine spod monopolowego.

Jesli masz jednak ochote dasac sie jak mala dziewczynka, gdy sie jej zabierze skakanke - to twoja sprawa. Mysle jednak ze potrafisz zachowac sie jak facet, olac paski i wypowiadac sie w watkach w ktorych poziom jest wart twoich komentarzy.

wiesiek01 

Stopień: Jest
Kraj:
Poland

Wysłany: 12-11-2007, 21:16   

jcsjacekj napisał/a:
Spoko - mamy kilometry silvertape'a i 20 OP1 - bedzie dalej cwiczyc oldskoolowe nurkowania na sprzecie sprzed 40 lat a reby sobie sami zrobimy wieczorkiem w piwnicy a nie bedziemy bulic po 40tys zl z nowki.

Jeśli to miał być dowcip to raczej mierny...

Andrzej Minorczyk 

Kraj:
Switzerland

Wysłany: 13-11-2007, 02:12   

wojtek_potoczak napisał/a:
zabierek napisał/a:

Forum zostawiam Smokom, $$, Tomkom Siennickim czy jsjackom.

Masz racje, zamiast pisac na fn, idz lepiej na poczte

:D :D

jcsjacekj napisał/a:
Przyznajcie sie anty-Smokowcy boli was ze niektorzy sa po stronie Smoka ...

Nie smoka a ludzi ktorzy za wszelka cene chca miec racje. Znajdz moja dyskusje ze smokiem o masce nurkowej doszedl w niej do teleskopow elektronowych.

Po prostu jestem rozlozony na lopatki - zaczynaja sie tworzyc kolka wzajemnej adoracji :D :D
Ostatnio zmieniony przez Andrzej Minorczyk 13-11-2007, 02:13, w całości zmieniany 1 raz  

Jaga19 

Kraj:
Poland

Wysłany: 13-11-2007, 09:34   

zabierek napisał/a:
Forum zostawiam Smokom, $$, Tomkom Siennickim czy jsjackom. Calujcie smoka w dupe, pewnie za to sprzeda wam bardzo duzo nowych pomyslow na zycie lub jego rownie facynujace zakonczenie. Ostatnie dyskusje na temat tzw. chamstwa sa tak zenujace, ze az szkoda gadac

Nie chodzi o całowanie w dupę kogokolwiek.
Chodzi o selektywne wybieranie z postów tego, co nas interesuje.
Jeśli reszta mi nie pasi, nie kupuję tego i już.

jcsjacekj 

Stopień: SSI (lvl 3)
Kraj:
Poland

Wysłany: 13-11-2007, 11:17   

Andrzej Minorczyk napisał/a:
Znajdz moja dyskusje ze smokiem o masce nurkowej doszedl w niej do teleskopow elektronowych.

Widzisz, tylko wielki umysl moze dokonac takiego skoku myslowego.

Dobra - na razie koniec krucjaty.

Prosze ludzie przemylscie czy nie przypiamy na forum "latki" ludziom od pocztaku i potem wszystkich traktujemy z gory/schematycznie.

Prosze tez nie obrazajmy sie - atakujmy tylko poglady (przynajmniej starajmy sie).

OK ?

P.S.
Juz nie ciagne temtu "co z tym forum" coby nie dostac ksywy "Smoczek" albo "Smok 2.1" i chce sobie podbic licznik postow :D

Peace and love.

Adam Frajtak
[Usunięty]

Wysłany: 13-11-2007, 11:32   

jcsjacekj napisał/a:

Dobra - na razie koniec krucjaty.

Chcialbys co ? masz juz dosc a tu $$mok nie pisze ci co masz napisac prawda? I co teraz zrobisz?

dodano:
Nie odpisuj bo i tak nie bede kontynuowal wlasnie dostales ignora ode mnie Panie AOWD super wyczesany nurku prawie zawodowy
Ostatnio zmieniony przez Adam Frajtak 13-11-2007, 11:33, w całości zmieniany 1 raz  

Bigas
[Usunięty]

Wysłany: 13-11-2007, 14:32   

Andrzej Minorczyk napisał/a:
Znajdz moja dyskusje ze smokiem o masce nurkowej doszedl w niej do teleskopow elektronowych.

jcsjacekj napisał/a:

Widzisz, tylko wielki umysl moze dokonac takiego skoku myslowego.

Skok był, ale głowa to pewnie poważnie przy upadku ucierpiała.
Ostatnio zmieniony przez Bigas 13-11-2007, 14:41, w całości zmieniany 3 razy  

Andrzej Minorczyk 

Kraj:
Switzerland

Wysłany: 13-11-2007, 15:56   

jcsjacekj napisał/a:
Widzisz, tylko wielki umysl moze dokonac takiego skoku myslowego

Jasne dlatego dziecko w szkole podstawowej powinno uczyc sie jasnej i ciemnej fazy fotosyntezy bo niby dlaczego zyje drzewo skoro nie ma buzi i nie zjada kanapek...?

Zastanow sie o czym piszesz a dla przypomnienia watek:
http://forum-nuras.com/vi...ghlight=#119096
Ty podziwiasz a ja zastanawiam sie czy to aby normaalne... A to tylko jeden z wielu takich watkow. Przypomij sobie jak w temacie o 30 watowych ledach Smok zrobil wyklad o mocach 500W

jcsjacekj napisał/a:
Dobra - na razie koniec krucjaty

Widzisz w koncu nazwales po imieniu to co ostatnio robisz tu na forum.

jcsjacekj napisał/a:
Prosze ludzie przemylscie czy nie przypiamy na forum "latki" ludziom od pocztaku i potem wszystkich traktujemy z gory/schematycznie

Chlopcze to nie jest liceum tu nikt nikogo nie szufladkuje a latki ma pilka.

jcsjacekj, ja do ciebie nic nie mam nawet wez slub ze smokiem czy jak mu tam.
Badz jednak obiektywny i pomysl czy wszystko jest ok jesli 3 osoby uwazaja smoka za super pomocnego goscia a reszta sie z tego smieje. Czy az taka ilosc ludzi moze sie mylic...?

Bigas
[Usunięty]

Wysłany: 13-11-2007, 22:56   

Cytat:
zabierek
[Usunięty]

No i stało się, niestety :-/

Smoka to tylko za jaja powiesić na cienkim drucie.

tomek Sienicki 

Wysłany: 13-11-2007, 23:06   

Cytat:
Cytat:
zabierek
[Usunięty]

No i stało się, niestety

Wzruszające, 13-go listopada należy ogłosić dniem żałoby na Forum Nuras.

--
tS

Dodaj do: Wypowiedź dla Wykop  Wypowiedź dla Facebook  Wypowiedź dla Wyczaj.to  Wypowiedź dla Gwar  Wypowiedź dla Delicious  Wypowiedź dla Digg  Wypowiedź dla Furl  Wypowiedź dla Google  Wypowiedź dla Magnolia  Wypowiedź dla Reddit  Wypowiedź dla Simpy  Wypowiedź dla Slashdot  Wypowiedź dla Technorati  Wypowiedź dla YahooMyWeb
Odpowiedz do tematu