Skończyłem kurs P1, ale niestety na moim identyfikatorze jest błąd w nazwisku(litere zjedli...). Co ja powinienem zrobić, żeby dostać prawidłowy(bez tego błędu)? Będe za to musiał jeszcze płacić dodatkowo?
Pozdrawiam
Wojtek
Wiek: 58 Dołączył: 09 Mar 2008 Posty: 3897 Skąd: Łódź/Gliwice
Wysłany: 12-01-2009, 22:58
Przemo_C napisał/a:
zrobisz za jakiś czas nowy kurs i dostaniesz nowy plastik. Naprawdę szkoda zachodu.
Dawaj, P1 to przedszkole, te 20 nurków stażowych do P2 zrobisz raz dwa i na kurs!
Ale myślę, że możesz zadzwonic do KDP tel./fax: 0 - 22 826 83 89 tel. 0 - 22 826 22 51 w. 115 i 119 tel. kom. 0 - 602 152 159 - biuro i bez problemu przyślą Ci nowy.
jacekplacek [Usunięty]
Wysłany: 12-01-2009, 23:17
wreszelewski napisał/a:
Skończyłem kurs P1, ale niestety na moim identyfikatorze jest błąd w nazwisku(litere zjedli...). Co ja powinienem zrobić, żeby dostać prawidłowy(bez tego błędu)? Będe za to musiał jeszcze płacić dodatkowo?
Nie z błędem w nazwisku, tylko pomyłkowo dostałeś cudzy identyfikator. KDP się nie myli i co za tym idzie, otrzymasz przeprosiny za zwłokę.
Wysłany: 15-01-2009, 23:32
hej - a co z certyfikatem padi? odkleiła mi sie ta folia z góry - a na niej jest napis który to stopień ( a odkleiła sie na najwyzszym i co ? do kogo sie zgłosić? muszę do szkoły w której robiłam stopień? czy mogę poprosić jakiegokolwiek instruktora padi?
Wysłany: 18-01-2009, 12:38
hmm - dzięki - ale zalogowałam sie tam - dokonałam przeróżnych opcji - 40 $ .. i przy wyborze kraju - nie ma polski ........ nosz.... nie chce dzwonic do klubu w którym robiłam stopień - bo był to olsztyn - teraz mieszkam w wa-wie - więc wolaabym to załatwić tu ..ech... dzieki - poszukam jeszcze
Gdzie nie ma Polski? By otrzymać plastik musisz pisać do Anglii. Wszystko na stronie Padi.http://www.padi.com/scuba/scuba-certification-cards/default.aspx
Ostatnio zmieniony przez szczemar 18-01-2009, 13:25, w całości zmieniany 1 raz
W podanym linku https://www.padimembers.c...t.asp?region=HQ nie ma Polski, bo to odnawianie certyfikatow online jest tylko dla osob z krajow okreslonych jako "Padi Americas Region".
hej - a co z certyfikatem padi? odkleiła mi sie ta folia z góry
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem. Folia mogła ci się odkleić z nie tyle z certyfikatu a z tzw. Temporary Card. czyli certyfikatu tymczasowego ważnego 90 dni.
Czy właśnie to masz na myśli?
Jeśli tak to nic nie musisz robić gdyż certyfikat docelowy zostanie wysłany z biura PADI do Ciebie, Twojego instruktora lub centrum, gdzie " robiłaś " dany kurs.
W kwestii wydania duplikatu lub wymiany certyfikatu: sama tego nie możesz uczynić. W tej sprawie skontaktuj się ze swoim instruktorem lub centrum PADI w Twojej okolicy.
Ostatnio zmieniony przez Bogen 19-01-2009, 09:59, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 19-01-2009, 16:26
Bogen, - dzięki za odpowiedz - ale mój certyfikat - ten własciwy - jak na niego spojrzysz - tam gdzie masz nazwe stopnia pokryty jest cienka falia - ten delfinek a na nim jest folia z nazwa stopnia - i to mi sie odkleiło z najwyzszym stopniem od tak dziwnie - pewnie dla tego ze z nim czest nurkowałam - ledzał w jacketcie i namókł
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko