Wysłany: 13-10-2010, 22:15 połączenie sensorów w BI
witam chcę do clasika zakupić HUDa Sherwatera i nie mam pojęcia jakie mam połączenie z celami coaxialne czy molex. Instruktor wyjechany na antypodach i nie mam gdzie zapytać.
Wyjaśni ktoś co jest co.
to źle czy dobrze że to są połączenia molex?
A co myślicie o inwestycji w HUD Sherwatera?
Te płetewki w Clasiku są cudne ale w ciemnych czeluściach a nie daj Boże w słabej widoczności to trochę ciężko coś odczytać więc pomyślałem że cuś tuż przed oczami
rozwiąże temat.Jest to niezależnie zasilany obwód kontrolujący Pp.Chyba dobrze kombinuję?Dali dzidzi nową zabawkę tylko dzidziuś trochę przerośnięty hahaha.
Wiek: 48 Dołączył: 13 Maj 2008 Posty: 404 Skąd: Białystok
Wysłany: 14-10-2010, 11:25
D@rek napisał/a:
to źle czy dobrze że to są połączenia molex?
Ani źle, ani dobrze. Poprostu takie masz .
D@rek napisał/a:
A co myślicie o inwestycji w HUD Sherwatera?
A gdzie miałby byc podłączony??? Nie bardzo wiem, w które miejsce głowicy Inspiration?
Ogólnie dobra rzecz.
D@rek napisał/a:
Te płetewki w Clasiku są cudne ale w ciemnych czeluściach a nie daj Boże w słabej widoczności to trochę ciężko coś odczytać więc pomyślałem że cuś tuż przed oczami
rozwiąże temat
Faktycznie są troche niewygodne, ale maja podświetlenie więc wszystko widać jak sie weźmie do ręki.
czasami same wypadają i tez śniedzieją styki ,więc raz po raz je wyjmij i przeczyść czym , AP z tego powodu zdecydowało po 2007 roku ze beda robić COAXY , wiec masz reba z przed zmian ...
Wiek: 48 Dołączył: 13 Maj 2008 Posty: 404 Skąd: Białystok
Wysłany: 14-10-2010, 21:25
D@rek napisał/a:
popatrz na narket90 tam jest cały zestaw ma tylko 1 wadę cena i tu patrz stronę sherwatera
No w takie sytuacji to tak. Tylko tu trzeba by zainwestowac masakryczne pieniadze. Moze w takim wypadku lepiej kupić Vision? Ewentualnie głowice hammerheada.
D@rek napisał/a:
hehe jeszcze nie byłeś z tym w czarnej ciasnej dupie
Wysłany: 03-11-2010, 00:58
Jak masz niebieskie kapturki na sensorach - to coax, jak czerwone to molex.
HUD - zawsze do Classica dobrze mieć coś redundantnego, wszczegolności jeśli masz wersje bez watchdoga. Czy sherwater czy cos innego, czy do istniejących sensorow czy na osobnym - to juz inna historia.
Wysłany: 04-11-2010, 00:50
Nie brzeczyk, watchdog.
Rozwinac temat sensorow... coż, to raczej pogadanka na pare browarów, Jak znajde czas bede na BalticTechu to poszukaj mnie z browcem to pogadamy konkretniej
to rozumiem ze do VR3 ale po co ??? chcesz wydac minimum 2tysie aby robic deco w tybie rzeczywistego pomiaru pp ???? czy dla info pp jako system ostrzegania ???
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko