Drogie Forum – o czym to już nie napisano na Twoich łamach. Było o mądrości, pokorze, pouczaniu. Było tez o najlepszym na świecie sprzęcie. O poczuciu zajebistości i federacjach nurkowych, z którymi komuś tam jest po drodze, było też o myśleniu i bólu z tym związanym, było o papierosach via DCS. Było o ortografii i lekceważeniu. Było o forumowych Guru, którzy nie dawno brzuchem po dnie koparek szorowali. Było o kłamcach, chamach i innych.
Krótko mówiąc – pełne spektrum wiedzy, doświadczeń, uczuć, odruchów i, co chyba najważniejsze, …odczuć.
Prawie jak w „Przeminęło z Wiatrem” albo przekładając na nasz polski rynek „M jak Miłość”.
Czego zatem nie było?... hm, nie było o sobie, o nas – a wiec śmiało – zachęcam do wpisów, z taka samą pasją i przekonaniem jak w każdym innym wątku
Ostatnio zmieniony przez Aleksander 16-06-2012, 20:35, w całości zmieniany 1 raz
A tak w ogóle czemu ma służyć Twój post, bo nie rozumiem ?
Doznałeś jakiegoś emocjonalnego uszczerbku z powodu krytyki Twoich wcześniejszych wypowiedzi i chcesz się wyżalić ?
Ostatnio zmieniony przez beroduar 16-06-2012, 22:06, w całości zmieniany 1 raz
jacekplacek [Usunięty]
Wysłany: 16-06-2012, 22:08
Dariusz Ozga napisał/a:
Ok! To ja nieśmiało zacznę Guru kocham cię
Było: wszyscy tu się kochamy.
Bul-kot [Usunięty]
Wysłany: 16-06-2012, 22:24
Dlaczego do F? Samo F niczego nie napisze, ale już N tak.
I z pasją napiszę do Hajd-parku temata...
Wysłany: 16-06-2012, 23:13
Mam 3 koty!
Fridzia [Usunięty]
Wysłany: 16-06-2012, 23:20
lubię Kabaret Moralnego Niepokoju :)oraz "drinki z palemką oraz malować paznokcie"*
* kto rozpozna cytat stawiam piwo
Bogdan WEG [Usunięty]
Wysłany: 16-06-2012, 23:28
Fridzia napisał/a:
lubię Kabaret Moralnego Niepokoju :)oraz "drinki z palemką oraz malować paznokcie"*
* kto rozpozna cytat stawiam piwo
Nr.3 Fiona
[ Dodano: 16-06-2012, 23:29 ]
Aleksander napisał/a:
Drogie Forum – o czym to już nie napisano na Twoich łamach. Było o mądrości, pokorze, pouczaniu. Było tez o najlepszym na świecie sprzęcie. O poczuciu zajebistości i federacjach nurkowych, z którymi komuś tam jest po drodze, było też o myśleniu i bólu z tym związanym, było o papierosach via DCS. Było o ortografii i lekceważeniu. Było o forumowych Guru, którzy nie dawno brzuchem po dnie koparek szorowali. Było o kłamcach, chamach i innych.
Krótko mówiąc – pełne spektrum wiedzy, doświadczeń, uczuć, odruchów i, co chyba najważniejsze, …odczuć.
Prawie jak w „Przeminęło z Wiatrem” albo przekładając na nasz polski rynek „M jak Miłość”.
Czego zatem nie było?... hm, nie było o sobie, o nas – a wiec śmiało – zachęcam do wpisów, z taka samą pasją i przekonaniem jak w każdym innym wątku
od siebie? i szczere aż do bólu...dobrze.... przespałam wszystkie mecze naszej reprezentacji na euro2012
Marcin13736 [Usunięty]
Wysłany: 17-06-2012, 14:05
Mam problem z alkoholem... Moja wątroba nie toleruje "czystej" w większej ilości jak 300ml. Więc pomyślałem, że jestem stworzony do degustowania- przesiadłem się na alkohole z "górnej półki".
Ostatniej nocy, wracając do domu z imprezy, mały jelonek rozwalił mi auto
a nie, Andrzejku, w tym jestem konsekwentna, nie oglądam żadnych meczy - ani w piłkę nożną, ani ręcznej, siatkówki, koszykówki, krykieta, jak również rajdu Barbórki, F1 czy tour de France. po prostu mnie to nudzi niesamowicie. kibic ze mnie żaden.
nie wiedziałam natomiast, że taka moda nastała, ba - zdziwiona byłam bardzo pozytywnie dziś widzac ludzi w koszulkach w barwach narodowych i samochody nadal oflagowane:):):)
jacekplacek [Usunięty]
Wysłany: 17-06-2012, 21:15
sowa_m napisał/a:
a nie, Andrzejku, w tym jestem konsekwentna, nie oglądam żadnych meczy - ani w piłkę nożną, ani ręcznej, siatkówki, koszykówki, krykieta, jak również rajdu Barbórki, F1 czy tour de France. po prostu mnie to nudzi niesamowicie. kibic ze mnie żaden.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko