Co tu duzo gadac - gdyby nie to, ze zrobilo sie juz calkiem pozno, mysle ze moglibysmy jeszcze dlugo siedziec - ilosc przekazanej wiedzy przekracza moj maly rozumek. Mam tez swiadomosc, ze to zaledwie maly procent tego, czego mozna sie od Tomak nauczyc.
Z mojej strony BARDZO DZIEKUJE za spotkanie i wyklad.
Po raz kolejny przekonuje sie, ze jeszcze straaaasznie duzo trzeba sie jeszcze nauczyc - praktyki i teorii.
Zaba - wielkie dzieki!!!!
Mania
Wysłany: 24-11-2004, 09:30
Hmm musiałem jakoś przeoczyć
no nic bede piniej uwazal na przyszlosc
icek [Usunięty]
Wysłany: 24-11-2004, 10:13
i ja sie przylaczam do maninych podziekowan - a kto nie byl, niech zaluje :-)
teraz przynajmniej jestem w stanie zidentyfikowac trzy z szesciu bledow na oslawionym zdjeciu...
wielkie tez dzieki dla organizatorow - Macka i Mariusza!
pozdrawiam,
Wiek: 46 Dołączył: 13 Mar 2002 Posty: 373 Skąd: Zabrze/Warszawa
Wysłany: 24-11-2004, 10:28
Wielkie dzięki dla Tomka!!!
Teraz już wiem, że żabka prosta nie jest a naukę zacząć trzeba z nieco innej strony
Jeśli chodzi o spotkanie to żeby być na bieżąco to wystarczy po wejściu na forum kliknąć zobacz posty od ostatniej wizyty - temat miał sporo komentarzy więc trudno było na niego nie trafić.
Pozdrawiam
maczaty [Usunięty]
Wysłany: 24-11-2004, 10:32
malyna napisał/a:
No własnie.Składam oficjalne zażalenie na tych co wiedzieli, a nie powiedzieli ...z imienia wymieniać nie będę:)
Przyłączam się do podziękowań.
Spotkanie bardzo udane. Tomek przekazał dużą dawkę wiedzy.
Wielkie dzięki !
MTBiker [Usunięty]
Wysłany: 24-11-2004, 17:35
Podziekuje i ja -
troche starych znajomych - sporo nowych nieznajomych - kilka osob oprocz nickow bede kojarzyl i z reala
A Tomkowi dzieki za backkicka przypomnienie podstaw fizyki i opisanie motoryki ruchu - teraz zycie stalo sie prostsze
Wiek: 51 Dołączył: 16 Lis 2004 Posty: 1015 Skąd: tu wziąć na jacht?
Wysłany: 24-11-2004, 23:25
raz juz dziekowalem... a moze i dwa ... eee co mi tam. podziekuje jeszcze raz
Dzieki Tomek.
Cholera. Jakie oslawione zdjecie? Dajcie cyngla bo mnie zzera ciekawosc. Swiezy tu jestem i wiele jeszcze nie wiem wiec podzielcie sie tym zdjeciem
Orzeszki byly od...? Oxum? Maczaty? W kazdym razie byly pycha. Tez dziki. No ale o bronxie ot mogliscie uprzedzic, tez bym cos przyniosl a tak to mi w gardle zaschlo z wrazenia i nie bylo czym przeplukac.
[ Dodano: 24-11-2004, 23:25 ]
raz juz dziekowalem... a moze i dwa ... eee co mi tam. podziekuje jeszcze raz
Dzieki Tomek.
Cholera. Jakie oslawione zdjecie? Dajcie cyngla bo mnie zzera ciekawosc. Swiezy tu jestem i wiele jeszcze nie wiem wiec podzielcie sie tym zdjeciem
Orzeszki byly od...? Oxum? Maczaty? W kazdym razie byly pycha. Tez dzieki. No ale o bronxie to mogliscie uprzedzic, tez bym cos przyniosl a tak to mi w gardle zaschlo z wrazenia i nie bylo czym przeplukac.
Orzeszki byly od...? Oxum? Maczaty? W kazdym razie byly pycha. Tez dzieki. No ale o bronxie to mogliscie uprzedzic, tez bym cos przyniosl a tak to mi w gardle zaschlo z wrazenia i nie bylo czym przeplukac.
Orzeszki Maczaty dostal od Tomka a ja od Maczatego. A za co to juz wie Maczaty. Tomek i ja:P
Mania
icek [Usunięty]
Wysłany: 25-11-2004, 10:40
zdjęcie znajdziesz w ostatnim MN, a dyskusję na jego (między innymi) temat na sekcie (o ile można to nazwać dyskusją...) w wątkach na temat suchaczy
streszczać nie będę, bo "szkoda howoryty" jak mawiają nasi pomarańczowi sąsiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko