Ide spac...nie przyswajam juz wiecej nic z instrukcji mojego nowego kompa
Mania
PS. na nastepnym nurku z nowym kompem ( a w zasadzie dwoma) bede zalowala, ze nie zastosowalam sie do zasady "read the f****** manual". Bo nie bede do konca wiedzila co do mnie mowia
i po tym oceniasz moje umiejetnosci??
to tak jak, wyzej wspomniana, NIGDY nie widziala mnie pod woda, ale opinie na temat moich nurkowan/pozycji pod woda/umiejetnosci/sprawnosci etc oczywiscie ma! i wszem i wobec smie o tym głosic, jak tez wypowiadac sie na moj temat!
ale to irytujace juz nie jest,
teraz mnie bawi
p.s. Beeker'ku to się pakuj, zapraszamy
dobra. ide juz na bank, bo jutro nie wstane
Wysłany: 14-08-2007, 06:20
Mały off..
Kasiu widziałem zatem ocenić mogę. Kolax2 mało się znamy (a właściwie wcale), ale ubiegłeś mnie ze swoim postem. W którym sie w pełni zgadzam.
Kasiak napisał/a:
gowno widziec, gowno wiedziec, ale wypowiadac sie trzeba, szczegolnie w tematach na ktore sie nie ma zielonego pojecia,
a najlepiej to wysmiewac sie z nieznanego (szkoda, ze robiac z siebie niedoksztalconego debila do tego)
Kasiu brzmi to znajomo.
I kilka przykładów z innych wątków:
Kasiak napisał/a:
a ja wlasnie wrocilam ze standardowego weekendu, czyli pod pod woda i kompletnie mi sie nie chce Was czytac
idzcie sie pomoczyc,a nie non stop walkowanie tego samego
zawsze bedzie taki ktos, kto bedzie uwazal, ze stworzyl/przetestowal wiele i bez niego, to my slabiaki (swiezsze nurki) to w ogole nie mamy czego szukac
precyzyjny opis warunków na Hermanicach:
KasiaK napisał/a:
7-8.07
dobra widocznosc,
piorunsko zimno pod woda i super cieplo nad
( a podobno w pL lało )
Wysłany: 15-08-2007, 18:01
Moim zdaniem, mimo iż nie mam nic do powiedzenia w tym wątku, oraz się nie znam na harcerstwie i padi, chciałem powiedzieć iż... $$ jesteś Kasi adwokatem?
$$ [Usunięty]
Wysłany: 15-08-2007, 19:37
Rafi napisał/a:
$$ jesteś Kasi adwokatem?
Najczęściej wrednym adwerszrzem, ale dziewczyna włożyła ręce w sieczkarnię, dlatego muszę spłacać dług.
O co chodzi na poprzedniej stronie, a brakująca wypowiedź na tej stronie.
Poproszę o zmianę podpisu, pod twoimi postami, byłbym wdzięczny.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko