Zawsze na tym forum czy na sekcie znajdą się osoby dla których takie nurkowania niema sensu i jakby im nie tłumaczyć powodów to oni wiedzą lepiej.
Dla mnie czy jest to tak jak w tym przypadku plan związany z nauką czy po prostu pokonywanie własnych słabości to zawsze ma sens i wyczyn godny uznania.
Adam Frajtak [Usunięty]
Wysłany: 27-10-2006, 07:12
Czarek Abramowski napisał/a:
Heja
gdyby był jakis wyścig to bym pewnie zanurkował głebiej o te 5m (na takich głębokościach jest to żadna różnica). Jednakże mój plan zakładał taką a nie inną głębokość i już.
Pozdrawiam,
Wiek: 50 Dołączyła: 04 Cze 2003 Posty: 922 Skąd: Warszawa
Wysłany: 27-10-2006, 12:46
Czarek Abramowski napisał/a:
Victoria napisał/a:
Tyle butli bierzesz, to moze bys wzial maly aparacik i cyknal fotke dla potomnych? Bo ja tam nie zleze, zeby to zobaczyc
Viki, dla Ciebie wszystko.....ale skąd ja taki aparacik wezme....coby to przetrzymał ?
Ze sklepiku my friend Zakladam, ze skoro sa obudowy na kamery na kilkaset metrow, a nawet kilka kilometrow, to na aparaciki pewnie tez.
A aparacik w dobrej obudowie to moze byc chyba kazdy...
Bo filmow to sie chyba nie da krecic na takiej glebokosci, bo czlowiek na takiej glebokosci to juz chyba mysli tylko o tym, zeby dobra butle wziac?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko