Wiek: 50 Dołączyła: 04 Cze 2003 Posty: 922 Skąd: Warszawa
Wysłany: 31-03-2005, 00:02
Beeker napisał/a:
Na szczęście to nie moja firma do Twojego sklepiku dowozi
A moze szkoda, znajac Ciebie byloby jak trzeba
Beeker napisał/a:
Ale jak podasz adres sklepu to odpowiedni człowieczek w łeb dostanie za "auotofstoki"
Stacja benzynowa Statoil na Towarowej, miedzy KRN a Prosta.
Robert na ul. Zlotej
Dzis nie sprawdzalam, ale wczoraj na Statoilu swiecilo...
A jak spytalam Pana, dlaczego nie ma - bo sie sprzedalo...
A moze by Pan zamowil, jak tak sie dobrze sprzedaje? - a przywioza kiedys...
I gadaj z takimi...
Na Zlotej:
- Skonczyly sie te soki, moze sa na zapleczu?
- Nie ma, tam tez sie skonczyly
- To moze Pani zamowi?
- Eeee jest tyle innych...
No i gadaj z takimi... jak codziennie nie wypije przynajmniej litra, to chora chodze
Na szczescie dzis gruszeczke spozylam (na Pulawskiej juz sie nauczyli, ze maja byc - za 4,80 - oj, oj)...
Przy okazji - na Pulawskiej walcze tez o stale posiadanie lodow w ofercie - specjalnych lodow. Po co nam te lody? Zapraszam w odwiedziny
Na Zlotej:
- Skonczyly sie te soki, moze sa na zapleczu?
- Nie ma, tam tez sie skonczyly
- To moze Pani zamowi?
- Eeee jest tyle innych...
Sasiadka???
Robert, a teraz to wlasciwie Markpol to sklep szczegolny.
Zawsze sie tam czuje jak bym przeszkadzał,
choc trzeba powiedzieć ze ten na Siennej jest w tej kategorii jeszcze lepszy.
Wiek: 50 Dołączyła: 04 Cze 2003 Posty: 922 Skąd: Warszawa
Wysłany: 31-03-2005, 00:54
Jarek Sieminski napisał/a:
Sasiadka???
Robert, a teraz to wlasciwie Markpol to sklep szczegolny.
Zawsze sie tam czuje jak bym przeszkadzał,
choc trzeba powiedzieć ze ten na Siennej jest w tej kategorii jeszcze lepszy.
Widzę, że nie tylko ja mam świra na punkcie soków Tymbark... a myślałam, że taki nałóg to nie nałóg. Ale przyznaje, że warto... codzienne witaminki to podstawa!!!
to ja się przyznam, że codziennie pijam sok z marchewy f. Marwit (taki jednodniowy) - pycha !!
hej viki - zakupiłem soka tymbarkowego premium - pomarańcza z delikatnymi cząstkami - jak oni to nazywają... no jest dobry, ale uważam, że sok z marchewy jest duuużo lepsiejszy
Wysłany: 08-04-2005, 11:35
Jcsjaceks napisał:
Cytat:
Sok jabłkowy + żubrówka = szarlotka
...a żubrówka +sok jabłkowy = Tatanka / znaczy Bizon /
Viki napisała:
Cytat:
Tym, ktorzy nie sprobowali polecam goraco. Moj ulubiony to:
- gruszka
- jablko antonowka
- pomarańcza
...a ja ostatnio widziałem że ulubiony Twój "soczek" to ten z trzciny cukrowej z miętą i jakimiś wynalazkami, no i małą ilościa lodu, wcale nie pokruszonego
prawdziwa nirwana czeka na was na 50 paru metrach pod wodą na powietrzu a nie jakieś tam alkoholizowanie się zagryzając ciort wie czym ALE do tego stołu potrzebne jest naprawdę dobre toważystwo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko