Wysłany: 20-04-2005, 21:50
Oj sonny sonny, wszak to forum nurkowe =p
Mam rozumieć że ja nie jestem miłym towarzystwem???
... no to czekaj sonny=] niech tylko dojade nad to morze... =D
Adam Frajtak [Usunięty]
Wysłany: 21-04-2005, 05:54
Sonny napisał/a:
Ja nie wiem Tobie tylko nuranie w glowie ja tam sie pisze na film w milym Towarzystwie (Przemek tym razem to nie do Ciebie )
A potem bedzie nuranie
Sonny!!!! zwolnij bo zaraz pomysle ze chcesz zdeprawowac tego chlopca Zaczyna to wygladac jakbyscie sie na randeczkę chlopcy umawiali heheheheheh
Pozdrawiam wszystkich kochajacych inaczej
wasz Scanerek
yvette [Usunięty]
Wysłany: 21-04-2005, 09:54
Przemek napisał/a:
hmm ja miałem na mysli raczej nuranie.. no ale w przerwie możemy sobie przylukac american pie=]
ba ! w zyciu jest czas na wszytsko
sonny napisał/a:
ja tam sie pisze na film w milym Towarzystwie (Przemek tym razem to nie do Ciebie )
czyzby to o mnie ...:P
scaner napisał/a:
Sonny!!!! zwolnij bo zaraz pomysle ze chcesz zdeprawowac tego chlopca
ktorego chlopca?mnie? ja sie nie poczuwam.. jestem 100 % dziewczynka
a tak w ogole to moze zrobimy masowe ogladanie american pie ;] nie bedzie zadnych podejrzen i dziwnych spekulacji ;]
cześć
nie chodziło mi o aktywację forum ortograficznego
nie cierpię ja ktoś o kimś bez niego !
jeżeli chodzi o powitanie to wyszło jak wyszło, ale konkretne tematy ( bez trzaskania zadu) są ok
maaciek-
Wysłany: 21-04-2005, 10:40
Cytat:
Sonny!!!! zwolnij bo zaraz pomysle ze chcesz zdeprawowac tego chlopca Very Happy Zaczyna to wygladac jakbyscie sie na randeczkę chlopcy umawiali heheheheheh
Pozdrawiam wszystkich kochajacych inaczej
wasz Scanerek Mr. Green
Ja nie wiem o co Ci Scaner chodzi...Ja sie na ogldanie filmu umawiam
Yvette napisala:
Cytat:
sonny napisał:
Cytat:
ja tam sie pisze na film w milym Towarzystwie (Przemek tym razem to nie do Ciebie )
No i w ten nieco skomplikowany(acz skuteczny) sposób chłopak umówił się z dziewczyną....Chyba zacznę robić błędy...
yvette [Usunięty]
Wysłany: 21-04-2005, 13:36
[quote="Sonny"]
Cytat:
Jasne ze o Tobie
sasasa... no to frugo.... ten film trwa dluugo ;] taaa....
tylko wiesz...jest problem...morze i gory to trochu daleko...trzeba jeszcze z tym cos zrobic ;]
[quote="Andrzej Kosko"]
Cytat:
No i w ten nieco skomplikowany(acz skuteczny) sposób chłopak umówił się z dziewczyną....Chyba zacznę robić błędy...
Wysłany: 21-04-2005, 14:21
To wpadamy do ciebie =D
A potem na koparki=]
Adam Frajtak [Usunięty]
Wysłany: 21-04-2005, 21:35
yvette napisał/a:
a tak w ogole to moze zrobimy masowe ogladanie american pie ;] nie bedzie zadnych podejrzen i dziwnych spekulacji ;]
sasasa
Masowe.... hmmmmmm masz na myśli grupowe ?
Pozdr Scaner
yvette [Usunięty]
Wysłany: 21-04-2005, 22:56
Przemek napisał/a:
To wpadamy do ciebie =D
A potem na koparki=]
spoko Maroko, gra papryka ;] mieszkanko male, ciasne ,ale wlasne(no prawie )
tylko jak po takich wrazeniach ( z filmu rzecz jasna) pojechac na rozsadne nurkowania...hmmm...
scaner napisał/a:
masowe.... hmmmmmm masz na myśli grupowe ?
Pozdr Scaner =]
Wysłany: 21-04-2005, 22:57
Hmm no to możemy zminić kolejność=]
no nie ważne powiedz lepiej kiedy masz wolny termin=]
@scanner: odnosze nieodparte wrażenie że chciałbyś sie dołączyć =D
yvette [Usunięty]
Wysłany: 21-04-2005, 23:07
ehh...wolne bede miala po 19 maja-termin osstatniej matury pisemnej... BLEH!!! przez tydzien pewnie bede odsypiala...juz dzisiaj z reszta umieram(jutro ustny polski) a pozniej hulaj dusza piekla nie ma ;] ale wiesz jak zmienimy nawet kolejnosc to bedziemy czekac na american pie i bedzie "wybrakowane" nuranie ktos moze np. butli zapomniec:D
Wysłany: 21-04-2005, 23:14
Taka mala errat do ogladania filmu...sprawa wyglada narazie tak:
Strategicznie dzielimy sie na dwa zespoly, ktore opanowuja dwa pokoje...
Zespol pierwszy w skladzie Sonny i Yvette opanowuje pierwszy pokoj i tam oglda film
Zespol drugi w skladzie Przemek i Scaner opanowuje drugi pokuj i tam sobie robia co chca ogldaja film...nurkuje...czy na co maja ochote...
A swoja droga...temat stal sie popularny
Adam Frajtak [Usunięty]
Wysłany: 22-04-2005, 06:34 hyde
yvette napisał/a:
scaner napisał/a:
masowe.... hmmmmmm masz na myśli grupowe ?
Pozdr Scaner =]
taaa....;] a to jakas znaczna roznica??
Z regulaminu FN wynika ze moga pojawic sie tu nureczki w wieku 14 lat wiec nie bede Ci tlumaczyl tej roznicy
Pozdro Scaner
[ Dodano: Pią 22 Kwi, 2005 ]
Przemek napisał/a:
@scanner: odnosze nieodparte wrażenie że chciałbyś sie dołączyć =D
Wysłany: 22-04-2005, 11:38
@scaner: miałem nadzieje że po zlocie już wiesz... no ale skoro nie jesteś uświdomiony to rzeczywiście trza się spotkać na koparkach...=]
@sonny: nie bądź taki zachłanny, podział pokoi może być, ale film oglądamy razem... no bo chyba ci nie przeszkadza oglądanie filmu razem.... chyba że nie chcesz oglądać filmu.. jak to jets sonny... hmm?
@yvette: mam rozumiec ze 28 maja pojawiamy się i ciebie? =D
yvette [Usunięty]
Wysłany: 22-04-2005, 18:56
no wiesz przemek,ajk wykopie gdzies rodzicow to nie ma sprawy a jak nie to mamy fajne jeziorko pod wroclawiem....tyle tam zawsze namiotow normalnie bomba i zanurac mozna od razu a film- lap topa mam LOL
Wysłany: 22-04-2005, 19:05
no to luzik. tylko nie wiem co na to sonny, bo chciał miec oddzielny pokój.. więc może kocem się odgrodzimy
jutro sprawdzam akwenik przy mym domku, jak sie okaze fajny to zapraszam do mnie=D
widzę, że wątek był o ortografii, myślałem, że profesora Miodka tutaj spotkam, a tu o filmach i nurkowaniu
ale cos mi się zdaje panowie, że w głowach wam nie nurkowanie siedzi hahaha
jeśli byście się zapuszczali w tereny południowe (koparki, zakrzówek) to dajcie znać, a z przyjemnością się do was przyłączę - jeśli oczywiście można
scaner, a my jeszcze mamy zaległe piwo (na które się kiedyś umawialiśmy)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko