Strona Główna FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy    KalendarzKalendarz
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Maść na zimna wodę
Autor Wiadomość
Mania 

Stopień: ale o co chodzi?
Kraj:
Poland

Wysłany: 05-08-2005, 16:30   

Martin....
popusciles wodze fantazji czy jak?
Mania

BeataG. 

Wysłany: 05-08-2005, 18:49   

Martin już z samej niechęci mojej siostry do smalcu musiał domyślić sie,ze to kobieta subtelna i delikatna, mimo zamiłowania do komandoskiego życia. Ideał wręcz. Nie dziwię się wręc jego zainteresowaniu jej zdjeciem. Jako, że zdjęcia mi nie wolno wysyłać, mogę tylk oprzekazać opis słowny. Dziewczę to smukłej budowy ciała, o skórze spalonej słońcem na kolor podrabianej mlecznej czekolady, o oczach niebieskich, licu delikatnym lecz surowym, po którym poznać nie jeden trud przetrwalnikowego życia.

Gryzli 

Stopień: jest
Kraj:
Poland

Wysłany: 05-08-2005, 20:41   

Odczułem dziwny.... niepokój czytając poprzedniego posta!
:22: :22: :22: :22: :22: :22: :22: :22: :22: :22: :22:

BeataG. 

Wysłany: 05-08-2005, 20:49   

Niedźwiedziu, a co Cię tak zaniepokoiło? Nie mów, że się przestraszyłeś? Zresztą, zawsze możesz dać nura pod wodę.

Szwendaczek 

Stopień: OWD PADI
Wysłany: 05-08-2005, 20:58   

BeataG. napisał/a:
Dziewczę to smukłej budowy ciała, o skórze spalonej słońcem na kolor podrabianej mlecznej czekolady, o oczach niebieskich, licu delikatnym lecz surowym, po którym poznać nie jeden trud przetrwalnikowego życia.

Kto przyjmuje zapisy? :20:

martin 

Stopień: SealTeam
Kraj:
Germany

Wysłany: 05-08-2005, 21:01   

Szwendaczek napisał/a:
Kto przyjmuje zapisy?

Ty won do kolejki... bylem pierwszy :)

bann 
Moderator Grupy

Stopień: GUE instr
Kraj:
Germany

Wysłany: 05-08-2005, 21:02   

najpierw to opublikuj swoje zdjecie, bo nie wiadomo, czy nie bedziesz ostatni... :22:

Gryzli 

Kraj:
Poland

Wysłany: 05-08-2005, 21:03   

Tutaj smalec, tu znów dziewczę przecudnej urody. Sama piszesz Beatko, że ideał!! :deg: :mrgreen: Nie dość że :facelick: to jeszcze :oczy: ! No po prostu czasami wyobraźnia płata mi figle przy takich połączeniach! :22: :22: :22:

BeataG. 

Wysłany: 05-08-2005, 21:09   

Ależ to już kanibalizm! I do tego z wytrzeszczem. Ja widzę,ze tu dochodzi do jakiś patologicznych zmian. To może być jakaś poważna choroba. Przepraszam za niedyskretne pytanie, ale to tylko z troski, czy wam się przypadkiem czasem woda na mózg nie rzuca?

Gryzli 

Kraj:
Poland

Wysłany: 05-08-2005, 21:17   

martin napisał/a:
Szwendaczek napisał/a:
Kto przyjmuje zapisy?

Ty won do kolejki... bylem pierwszy :)

A ja jestem... matka samotnie wychowująca i mnie kolejka nie obowiązuje!! :20:

Beatko!!
Nooooooo.... booooooo..... ja właśnie z nurkowania wróciłem i...... ten.... tego...... no....
w głowie mi dziwnie bulgocze jakoś. :22:

martin 

Kraj:
Germany

Wysłany: 05-08-2005, 21:20   

bann napisał/a:
najpierw to opublikuj swoje zdjecie...

Zbieram komplet papierow. Skrocony zyciorys, swiadectwa szkol i uniwersytetow, opinie pracodawcow, zdjecia mieszkania, wyciagi z kasy chorych i banku juz mam... Co jeszcze?

BeataG. napisał/a:
Przepraszam za niedyskretne pytanie, ale to tylko z troski, czy wam się przypadkiem czasem woda na mózg nie rzuca?

Nazwijmy to "sezon ogorkowy"...

Mania napisał/a:
popusciles wodze fantazji czy jak?

Nie.... Pogrzebalem po necie szukajac sloganu dla nurkow. Moj ideal stoi w stopce :)

BeataG. 

Wysłany: 05-08-2005, 21:39   

Martin ,ty ten ideał napisałeś w zagranicznym języku, co ja i tak sobie przetłumaczyłam, bo w świecie bywała jestem ,ale co ma do ideału instrukacja jedzenia musu, nie rozumiem. No i dlaczego tem mus ma jeść złodziej i dlaczego powoli, a w ogóle to tam jest dużo literowek w tej sentencji. No i czy to wszystko zdrowe, bo przecież to forum medyczne?
Lista zebranych dokumentów wygląda obiecująco, widać, że robota profesjonalisty. Ja bym dorzuciła jeszcze ręcznie pisany list motywacyjny.
No i oczywiście poproszę jeszcze listę osób w kolejce, to tak dla porządku, no i listę uprzywilejowanych niedźwiedzi.

[ Dodano: 05-08-2005, 21:41 ]
A z tego wszystkiego to moja siostra kazała mi jeszce zszukać społdzieleni mleczarskiej.

martin 

Kraj:
Germany

Wysłany: 05-08-2005, 21:52   

BeataG. napisał/a:
Martin ,ty ten ideał napisałeś w zagranicznym języku, co ja i tak sobie przetłumaczyłam, bo w świecie bywała jestem ,ale co ma do ideału instrukacja jedzenia musu, nie rozumiem. No i dlaczego tem mus ma jeść złodziej i dlaczego powoli, a w ogóle to tam jest dużo literowek w tej sentencji.

Ideal jest napisany w gwarze nie ma ani zlodzieja, ani musu...

BeataG. napisał/a:
No i czy to wszystko zdrowe, bo przecież to forum medyczne?

....a zdrowe to to jest napewno - w koncu jestesmy na forum medycznym. Zdrowsze niz sie pewnym Diveminister wydaje.

BeataG. napisał/a:
Lista zebranych dokumentów wygląda obiecująco, widać, że robota profesjonalisty. Ja bym dorzuciła jeszcze ręcznie pisany list motywacyjny.

Ide ostrzyc olowek. Pisac bede moze jutro, dzis wypilem zbyt duzo kawy, rece mi sie trzesa i niezbyt ladnie by to wygladalo :)

BeataG. napisał/a:
A z tego wszystkiego to moja siostra kazała mi jeszce zszukać społdzieleni mleczarskiej.

Oferuje przywiesc wiadro mazidla jak zostane zaproszony na smarowanie.... :muu:

BeataG. 

Wysłany: 05-08-2005, 21:56   

Ale ty chyba jesteś gdzieś daleko, w obcej ziemi, a smarowanie już tuż tuż. Czy dasz radę stawić się na czas?

martin 

Kraj:
Germany

Wysłany: 05-08-2005, 22:01   

BeataG. napisał/a:
Ale ty chyba jesteś gdzieś daleko, w obcej ziemi, a smarowanie już tuż tuż. Czy dasz radę stawić się na czas?

Do smarowania potrzebne jest smarowidlo :) Bez pedzla nie bedzie obrazu a szkoda by bylo. Podaj addres, pedze co sil.....

BeataG. 

Wysłany: 05-08-2005, 22:09   

Wiesz,ze ona chce być komandoską? Jak źle posmarujesz to Cię może pobić zanim dobiegniesz do wody. Czy aby na pewno chcesz ryzykować swym cennym, zagranicznym, przez firmy ubezpieczeniowe na euro przeliczanym, życiem i zdrowiem?

martin 

Kraj:
Germany

Wysłany: 06-08-2005, 10:24   

BeataG. napisał/a:
Jak źle posmarujesz to Cię może pobić zanim dobiegniesz do wody.

Nie ma szans zebym zle wysmarowal. Tymi delikatnymi raczkami (wycwiczonymi przy kopaniu kilometrow rowow i przerzucaniu ton piasku i wegla) wysmarowalem juz nie jedno wymionko. I myslisz ze ktoras z wlascicielek :muu: sie skarzyla?

bann 
Moderator Grupy

Stopień: GUE instr
Kraj:
Germany

Wysłany: 06-08-2005, 17:16   

uff, hc ... \m/ (0.0)

miś-magnum 

Stopień: paraDIVER
Kraj:
Somalia

Wysłany: 07-08-2005, 22:50   

Ja też bym chciał zapisać się w kolejkę do smarowania, ale może narazie wrócę do tematu, Więc, siostra zajmowała się, pływaniem. Gdy pływała w maratonach, smarowała się maścią z sadła świstaka, to zapobiegało wychłodzeniu organizmu. Gdy zamierzam nurkować głębiej, smaruję nim policzki, i w porównaniu z nurkiem w nie posmarowanych policzkach, jest lekka różnica.

BeataG. 

Wysłany: 08-08-2005, 13:04   

No ale gdzie ona tego świstaka znajdzie? Jak do tej pory to ja jej nawet nie znalazłam okolicznej spółdzielni mleczarskiej.
Ostanio widziałam film, w którym zabili nurka. Uważajcie na siebie.

Dodaj do: Wypowiedź dla Wykop  Wypowiedź dla Facebook  Wypowiedź dla Wyczaj.to  Wypowiedź dla Gwar  Wypowiedź dla Delicious  Wypowiedź dla Digg  Wypowiedź dla Furl  Wypowiedź dla Google  Wypowiedź dla Magnolia  Wypowiedź dla Reddit  Wypowiedź dla Simpy  Wypowiedź dla Slashdot  Wypowiedź dla Technorati  Wypowiedź dla YahooMyWeb
Odpowiedz do tematu