cześć wszystko zależy skąd jesteś .
Dobrze jest się szkolić u znanego instruktora.
Wszystkie zajęcia muszą byc poparte ćwiczeniami i to nie tylko na basenie.
Jestem ze Śląśka i zapraszam do Zbyszka Stychno(Knurów)
Duzo doświadczenia i ciekawa szkoła.
Jak jesteś z innej części kraju to musisz poszukac dobrej szkoły.
Pozdrawiam Darek
Wysłany: 24-11-2005, 12:21
Fother napisał/a:
Hubert Mazurek napisał/a:
We wrocławiu i okolicach masz kilku niezłych instruktorów skolących w różnych systemach. Jeśli masz pytania dotyczące ITDA, zapraszam na priv.
Dlaczego na "priv." myślę, że między innymi po to jest to forum, żeby wymieniać się wiedzą i informacjami.
Ja na przykład nie wiem zbyt wiele o tej organizacji i chętnie bym sie dowiedział tego co Ty wiesz, myślę że nie tylko ja.
Czytałem ich standardy, prawnie niczym sie nie różnią od TDI i trochę od IANTD.
Skoro tak, to według mnie, jak zwsze roztrzyga klub lub baza i instruktor, ale może nie mam racji, dlatego jestem ciekaw co masz w tym temacie do powiedzenia.
Pozdrawiam
J"F"K
Oczywiście, masz rację...
Jednak osobiście nie zawsze mam czas na śledzenie wszystkich tematów na FN, a jako instruktorowi ITDA nie wypada mi uczestniczyć w dyskusjach typu "co lepsze?" albo "wybierz tę federację a nie inną". Niestety na Forum wiele dyskusji kończy się na takich gatkach. Dlatego jeśli ktoś ma konkretne pytanie, chętnie odpowiem bez wdawania się w polityczno marketingowe rozgrywki i stąd zaproszenie z pytaniami na priv.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko