....nauczył mnie tego traffic, na jaki codziennie natrafiam jadąc do pracy..
Idea słuszna, ale co to jest "traffic"? Myslałem, że w Polsce używamy słowa "korek"
ojjjj sie czepiasz noszzzzz tak MIE sie napisało jakos
K.
nie, agrest, traffic to nie piesek....to takie cos co sie trafia jak stoisz w ^$(@)(*#&@*(#_@.......ciagu aut probujacych, za cholere nie wiadomo dlaczego, pojechac o tej samej godzinie, tez nie wiadomo w jakim celu, w te samą strone.......co Ty i do tego jadą skubańce 10km/h i w ogole nie chca szybciej
stefan-stefan wiec nie mam pol. worda ani nic takiego na kompie, i nie nie jestem imigrantem Tylko studentem ... A tak pozatym mielsimy rozmawiac o DIR a nie o tym kto w jaki sposob pisze ...
Maniu....jezdze....czasami sama...ale z reguły zawsze mnie ktoś wozi...
czy tak:
KasiaK napisał/a:
stoje grzecznie i czekam...bo co? jak sie zdenerwuje to pojade szybciej?
A poza tym prowadzenie samochodu bez prawa jazdy nie jest najlepszym pomyslem (i lamaniem prawa - do czego w dodatku przyznajesz sie publicznie) - szczerze, odpusc sobie i zrob wreszcie prawo jazdy.
Zeby nie bylo zem swieta - sama tez lamie prawo - na przyklad nagminnie przekraczam dozwolona predkosc.
wrobelku - jakiegos mojego znajomego zgarneli jak na terenie zamknietym i ogrodzonym (prywatnym) czyli na przyblokowomym parkingu przestawial samochod po kieliszku. I nie bylo zmiluj....
Mania
akiegos mojego znajomego zgarneli jak na terenie zamknietym i ogrodzonym (prywatnym) czyli na przyblokowomym parkingu
Hej.
A jak tam sie dostali Policjancji skoro ten teren jest:
- zamkniety
- ogrodzony
- prywany?
Czy moze przyblokowy parking?
Tak czy inaczej KK stanowi:
Art. 178a. (57) § 1. Kto, znajdując się w stanie nietrzeźwości lub pod wpływem środka odurzającego, prowadzi pojazd mechaniczny w ruchu lądowym, wodnym lub powietrznym,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 2.
§ 2. Kto, znajdując się w stanie nietrzeźwości lub pod wpływem środka odurzającego, prowadzi na drodze publicznej lub w strefie zamieszkania inny pojazd niż określony w § 1,
podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku
Wysłany: 15-03-2006, 08:26
Bogen napisał/a:
Tak czy inaczej KK stanowi:
czyli ze jednak nie krd a kk.
kamyk napisał/a:
szkoda ze nikt nie chce gadac o DIR tylko o przepisach drogowych
ale to tez jest ciekawe
to ja opowiem moja historie hehe
po pol roku na Cyprze, jakies 4 miesiace za kolkiem, przyjechalem do Polski, na drugi dzien wzialem auto ojca i gdzies jechalem - i chwila paniki - czemu pod prad mam jechac
juz sie boje co bedzie jak znowu na swieta przyjade w grudniu hehe
Ostatnio zmieniony przez wrobel.cwirek 15-03-2006, 09:43, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko