moja praca na razie polega na nauce... ostatni rok w liceum...dobrze sie ucze nie uczac sie bo na to nie mam czasu...najczesciej nie ma mnie w domciu...:-) lubie aktywny wypoczynek... roznego rodzaju sporty... po szkole najczesciej siedze na basenie jako Ratownik...to praca prawda? odpowiedzialna...ale na razie za friko...na razie nie zalezy mi na kasie tylko na przyjemnosci jaka czerpie z satysfakcji bycia na basenie...pomagania innym i uczenia innych...tak samo jest z tancem towarzyskim i latyno - amerykańskimktorego ucze sie juz 6 lat... ucze tez innych...jest to moje hobby ktore sprawia, że jestem taką a nie inną osobą... Fitness.... to kolejna rzecz ktora zajmuje mi czas... informatyka i gry w przeroznych spektaklach to tez ja... weekendy to różnego rodzaju wypady nurkowe z ludźmi, którzy mnie wszystkiego nauczyli i których bardzo bardzo mocno cenię...
Jednym slowem wszystko co robie to jest Praca...praca nad samym sobą...nad kształtowaniem swojej osobowości... praca nad dalszym życiem, które mam przynosić mi satysfakcję...
Wszystko co robię wkładam w to ogromne serce... wszystko nazywam pracą... a co dalej będzie? to się zobaczy...na razie przede mną kolejny i ostatni już rok nauki w liceumm... nie boję się matury boję się tego co mam wybrać... bo mam 100 pomysłów na minutę...może chcecie doradzić coś osóbce, która kocha wodę i wszelkiego rodzaju sporty ( a nie chce iść na AWF )
Wysłany: 23-07-2003, 13:02
co Ci polecic?
coz - zawsze mozesz pojsc do Wojska - to teraz jest coraz bardizej popularne wsrod dziewczyn. marynarka wojenna czy grupy specjalne - kariera az sie prosi....szczegolnie Aniolek moglby sie przydac w wojsku.
inna mozliwosc to studia techniczne - mozesz zostac specjalista od prac podwodnych i naprawiac/budowac rozne tamy, platformy wiertnicze - wyjatkowo kobiece zajecie dla delikatnej i mlodziutkiej dziewczyny...
inny pomysl - rowniez politechniczny - budowa nowego sprzetu do prac podwodnych - automaty/latarki/pojazdy podwodne...ktos to musi najpierw zrobic a pozniej przetestowac
dalej praca zwiazana z ochrona srodowiska. jesli masz jakies zaciecie biologiczne to mozesz pod woda badac rozne piekne rybki, zastanawiac sie co zrobic zeby oczyscic morze, uratowac rafe koralowa
nastepnym pomyslem jest archeologia podwodna - to chyba mowi samo przez sie - niesamowita przygoda no i ciezka mozolna praca
oj, mozliwoscie jest naprawde duzo...to wszystko bedize zalezec od Ciebie - pojdziesz na jedno, zacznisz robic drugie, potem przejdziesz na jeszcze inny fach...to jest samo zycie. najwazniejsze bys sie przy tym dobrze czula (no i miala za co nurkowac). reszta sama sie jakos ulozy
pozdrawiam
Kuba
ps. pomyslow mam jeszcze duzo wiecej...pewnie tez z paredziesiat by sie znalazlo (w tym potezna kolekcja tych nie zwiazanych z zadnymi studiami)
Kubusiu a czy znasz jakieś stronki na których znajdę więcej informacji na te kierunki któe mi wymieniłeś? Chyba że masz ochotę ( i wiesz wiecej na te tematy ) mi napisać... szczerze Ci się przyznam że myślałam o wojsku bo dobrze się czuje w takich środowiskach
Co do biologii to ni elubie tego przedmiotu moze to przez babke od biologii...ale sama mysl poznawania nowych żyjatek daje duzo do zastanowienia...:-)
Wysłany: 28-07-2003, 09:07
niestety Aniolku....
nie mam zadnych informacji w tym temacie...
nigdy nie zaczalem szukac niczego w tym kierunku - to bedzie niestety Twoja "praca domowa"....
tak wybralem kilka watkow, ktore sa zwiazane z nurkowaniem i wydaja mi sie interesujace...
ale Aniolek w wojsku....
pozdrawiam
Kuba
ps.przyznaj sie, ten image to tylko dla niepoznaki, tak???
w Formozie nie takie rzeczy robicie, prawda?
Wiedziałam ze i tak prędzej czy później wszystko wyjdzie na jaw...
Moje przezwisko ma bardzo długą opowiastkę ale spróbuje Ci ją troszeczkę skrócić...
Swój kurs na płetwonurka robiłam z samimi facetami... i juz na pierwszym spotkaniu walnal ktoś że wygladam na Aniołka i już od następnych spotkań nazywano mnie Aniołkiem...jednak po kilku tygodniach wspólnych ćwiczeń i rozmów na przeróźne tematy zaczęto dodawać Ponoć Aniołek... następnie wszyscy jednogłośnie w Chorwacji orzekli że Aniołkiem to ja jestem tylko z wyglądu a osoba która mnie pozna od drugiej strony czyli on mojego charakterku i sposobu bycia na pewno mnie pokocha za to jaką Kobietą jestem...
Ps. Gdybyś jednak wiedział coś więcej na te tematy proszę Cię abyś napisał...
Wiedziałam ze i tak prędzej czy później wszstko wyjdzie na jaw...
Moje przezwisko ma bardzo długą opowiastkę ale spróbuje Ci ją troszeczkę skrócić...
Swój kurs na płetwonurka robiłam z samimi facetami... i juz na pierwszym spotkaniu walnal ktoś że wygladam na Aniołka i już od następnych spotkań nazywano mnie Aniołkiem...jednak po kilku tygodniach wspólnych ćwiczeń i rozmów na przeróźne tematy zaczęto dodawać Ponoć Aniołek... następnie wszyscy jednogłośnie w Chorwacji orzekli że Aniołkiem to ja jestem tylko z wyglądu a osoba która mnie pozna od drugiej strony czyli on mojego charakterku i sposobu bycia na pewno mnie pokocha za to jaką Kobietą jestem...
Ps. Gdybyś jednak wiedział coś więcej na te tematy proszę Cię abyś napisał...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko