Wysłany: 10-07-2010, 18:38 Podręcznik DM
Podręcznik Divemastera został wydany przez PADI oficjalnie po polsku i teraz każdy nurek który zapisze się na kurs dostanie go w cenie kursu (czy jak ktoś woli zapłaci za niego w cenie kursu).
Podręczniki można też kupić w centrach nurkowych chociaż pewnie z dostępnością na razie jest kruch bo to nowa sprawa.
Ludzie o co tu chodzi...robiąc kurs OWD, AOWD, i resztę łącznie z DM....i resztą macie mieć dostęp do materiałów w j. polskim....no chyba ze wyznajecie dewize " taniej w egiptowie" , każdy normalny inst. daje Wam możliwość i materiału w j. tzw. zrozumiałym, czyli np....dla wielu polskim. Gdzie wy kursy robicie ludzie
Ludzie o co tu chodzi...robiąc kurs OWD, AOWD, i resztę łącznie z DM....i resztą macie mieć dostęp do materiałów w j. polskim....no chyba ze wyznajecie dewize " taniej w egiptowie" , każdy normalny inst. daje Wam możliwość i materiału w j. tzw. zrozumiałym, czyli np....dla wielu polskim. Gdzie wy kursy robicie ludzie
Sprawa jest bardzo prosta. Oprócz podręczników papierowych które posiadam czasami szybciej mi jest skorzystać z wersji elektronicznej tej samej książki. A jest jaszcze kilka zalet jak np wyszukiwanie po fragmencie tekstu itp.
Wiek: 50 Dołączył: 23 Mar 2004 Posty: 327 Skąd: Częstochowa
Wysłany: 23-06-2011, 08:24
Otrzymałem już jakiś czas temu plik z tym podręcznikiem ale po ostatniej awarii komputera utraciłem go bezpowrotnie. Czy jeszcze raz mogę prosić o przesłanie go na adres piotrskorek@wp.eu ?
Z góry wielkie dzięki!
[ Dodano: 26-06-2011, 20:26 ]
Ponawiam proźbę o podręcznik DM oraz RD. Email raptor_xxl@poczta.fm
[ Dodano: 28-06-2011, 19:09 ]
Dostałem podręcznik DM w wersji elektronicznej. Części osób przesłałem. Jeśli ktoś nie dostał, a chce, to niech da znać, to prześlę.
[ Dodano: 28-06-2011, 19:13 ]
Zapomniałem dodać, na kursie DM używa się też Encyklopedii Nurkowania Rekreacyjnego i to jest chyba ta: http://chmielowski.eu/POL...INGA/ERD_pl.pdf
Wysłany: 08-07-2011, 16:57
raptor_xxl, Jakbyś mógł DM elektro na mojego maila: rafixpol2@poczta.onet.pl to chętnie. Nie zawsze mam chęć zabierać ze sobą papierową a tak laptopek jest zawsze w torbie. Pozdro Rafał
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko