Strona Główna FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy    KalendarzKalendarz
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: DarekS
05-12-2011, 19:22
Spotkanie FORUM Nuras - 15 lipca Warszawa
Autor Wiadomość
Pedro 

Stopień: Divecon
Kraj:
Hungary

Wysłany: 15-07-2003, 10:16   

Aisa napisał/a:
A ja myslalam, ze mam tanczyc tylko BEZ stringow :mrgreen:

No coraz ciekawiej się robi....
Po zastanowieniu... propozycja zostaje przyjęta!
Zapowiada się coraz ciekawszy wieczór... tylko czy Maciuś to wytrzyma?

Maciek Ziomek 

Stopień: OWD tez
Wysłany: 15-07-2003, 11:06   

Pedro napisał/a:
Aisa napisał/a:
A ja myslalam, ze mam tanczyc tylko BEZ stringow :mrgreen:

No coraz ciekawiej się robi....
Po zastanowieniu... propozycja zostaje przyjęta!
Zapowiada się coraz ciekawszy wieczór... tylko czy Maciuś to wytrzyma?

Wizyte w Sofi...wytrzymam, tanca Aisy na rurze bez stringow nie!!!!

A poza tym mamy dzisiaj sluzbowe spotkanie i wpadniemy tylko na chwile:))))

Pedro 

Stopień: Divecon
Kraj:
Hungary

Wysłany: 15-07-2003, 11:19   

Maciek Ziomek napisał/a:

Wizyte w Sofi...wytrzymam, tanca Aisy na rurze bez stringow nie!!!!

A poza tym mamy dzisiaj sluzbowe spotkanie i wpadniemy tylko na chwile:))))

No tak... Maciuś już nie wytrzymał...........

Aisa 

Kraj:
Poland

Wysłany: 15-07-2003, 11:52   

Zaraz, zaraz - nie bedzie nikt decydowal za mnie :evil:
Wychodzi mi, ze mam tanczyc w Sofii bez stringow i Macius tego nie wytrzyma... :cry:

Mania 

Stopień: ale o co chodzi?
Kraj:
Poland

Wysłany: 15-07-2003, 11:55   

Aisa,
Przecież Panowie wyraźnie chcą się wymigać od obiecanego nam tańca Pedro&The Boys.
A my im na to nie pozwolimy.....
Mania

Aisa 

Kraj:
Poland

Wysłany: 15-07-2003, 12:17   

I masz racje !! Mezczyzni na rury !! Girl power !!

maretzky 

Stopień: TMX
Kraj:
Poland

Wysłany: 15-07-2003, 12:20   

Aisa napisał/a:
Mezczyzni na rury

No ładnie - "Kobiety na traktory" juz bylo...
...teraz to...

Hm...

Aisa 

Kraj:
Poland

Wysłany: 15-07-2003, 12:28   

AAAA !! Ujawnil sie jeden z SeXtetu - przypomnialo mi sie, ze kolega Maretzky rowniez obiecywal taniec... :roll:

Piotr N.
[Usunięty]

Wysłany: 15-07-2003, 12:34   

Mania napisał/a:
O ile dobrze pamiętam DiveClub sie zapisywał do zespołu.

Oczywiście, że ja też :))
Ostatnio postanowiłem zrzucić zbędnych parę kilo żeby mój kaloryfer na brzuchu lepiej się prezentował...
Sextet to nie tylko pląsy na rurze.. to również masa wyrzeczeń, którym trzeba podołać.. :))

Pozdrawiam i do zobaczenia

Aisa 

Kraj:
Poland

Wysłany: 15-07-2003, 12:38   

I to jest dobre podejscie do sprawy !
Brawo ;OK;

kryzys 

Wysłany: 16-07-2003, 00:19   

Bardzo żałuję, ale nie mogłem być na spotkaniu. :cry: :mrgreen:
Czekam na zdjęcia. Mam nadzieję, że Mania zrobi ładną zbiorówkę.

Fantomas
[Usunięty]

Wysłany: 16-07-2003, 02:13   

a tak było, w moim skromnym pojęciu...

nic dodać, wszystko ująć (wypić)

ten uśmiech jest użekający...

niestety, ja z drugiej strony aparatu. choć może dzięki temu klisza nie pękła...

czyżby szykowała się nowa, kobieca kadra..?

pozdrawiam,

Mania 

Kraj:
Poland

Wysłany: 16-07-2003, 09:17   

Czekając niecierpliwie na posta naszego klubowego pisarza - Kuby - pokrótce powiem, że jak zwykle było super.
Tym razem głównym napojem była:

(to picie za zdrowie Lobstera zrujnuje nasze wątroby...)

Zdjęcie zbiorowe jakoś wyszło:

Jak się okazało Pedro&The Boys to nadal tylko Pedro:

Ponadto obchodziliśmy będące wkrótce urodziny Aisy:

Na razie więcej nie dam rady napisać bo :ojoj:
Mania

Kuba 

Stopień: Wodnik Szuwarek
Kraj:
Bangladesh

Wysłany: 16-07-2003, 10:42   

nadworny pisarz, to nadworny pisarz...
ale tym razem krociutko, jestem zawalony pracy :smcry: (co zreszta bylo chyba widac na wczorajszym spotkaniu (nie powiem kto, ale wypomiano mi wielokrotnie moze skandaliczne zachowanie - zamiast zajmowac sie nowymi Paniami :laska: umawialem sie na nastepne kilka nurkow, zamiast popijac tequille za tequilla :beer: spokojnie saczylem piwko.... :drink: az trudno mi uwierzyc ze potrafie sie tak okropnie zachowywac w takim towarzystwie...

a odnosnie spotkania coz moge napisac...kolejnego rekordu ilosciowego nie uwalo sie pobic, lecz i tak bylo okolo 30 osob. nie wiem zupelnie czemu, lecz nie zostala sporzadzona lista, wiec by przypadkiem kogos nie zapomniec, na wszelki wypadek skieruje do samodzielnej analizy przeslanych fotografii.
Pletwa ugoscil nas po przyjacielsku, jak zwykle, piwko mielismy w promocji (i inne rzeczy chyba tez, ale nie sledzielem tego), jak zwykle....jak zwykle skladamy Ci za to serdeczne dzieki. :bigg:
odbyla sie ceremonia wspolnej fotografii, jak zwykle, lecz znacznie krocej niz dotychczas (z 10 minut), no i jeszcze te wrazenia w trakcie...Mania lezac na ziemi z glowa na moich kolanach wyczyniala istne cuda, lecz szczegoly moze pozostana nasza slodka tajemnica (no i Piotrka, ktory zostal mimowolnym uczesnikiem (choc moze to bylo celowe zagranie, co Piotrze???) :-)
Jak zwykle wszyscy opowiedzieli o sobie kilka milych slow, by podratowac sobie te okropna nurkowa reputacje (nikt normalny przeciez nie bedzie spedzal wsyzstkich wolnych chwil z rybkami), jak zwykle prowadzilismy telekonferencje (z Dorota, Wojtkiem i Radegastem (nawet nie wiesz jak Ci wiele osob zazdrosci - a czego to wiedza Ci, ktorzy byli wczoraj))
jak zwykle byla masa opowiesci o niedawnych wyprawach (przede wszyskim o Chorwackich wyspach - wyprawa organizowana przez Ryska (ocn) a uczestnikami byly takie slawy jak Mania, Pedro czy bd*...
no i jak juz mowa o Pedrze, to oczywiscie, jak zwykle, byl taniec przy rurze...skromny co prawda (moze krepowala go mysl o osobie uwiecznionej na koszulce...), ale ze to mania, wyczyniala na niej istne cuda - jezdzila w gore, w dol, krecila sie...po prostu zawodowstwo...a Pedro, przebrzydly len, wolal siedziec i puszczac baka :fart: ...fuj... :bornout:
(ale przynajmniej obiecal wychodzac, ze nastapnym razem, jezeli bedzie wolna muzyka, to nie bedzie sie krepowac!!!) - dziewczyny - musicie tego przypilnowac!!!!!!!!!

jako moze nie pisarzowi (brak czasu) a bardziej skrybie, nie nie wolno mi nie wspomniec o jednym elemencie - zaszczycila nas swoja obecnoscia Aisa, ktorej gromkim glosem odspiewalismy "sto lat"!!!!! :tort: oczywiscie w naszym towarzystwie :mail;

niestety bardzo zapracowany
Kuba

ps. a wlasnie...narkoza beeroxowa spowodowala pewne zaburzenia swiadomosci pewnej grupy uczestnikow...wstepnie poumawialismy sie na poranne (ok 6am) bieganie po parku saskim i/lub wieczorne rolki/rowery/....
chetni niech sie zglaszaja....do lekarza od glowy lub no nas....

Art 

Wysłany: 16-07-2003, 10:51   

Ja dziś o 19:00 biegam z Kaarol i Radkiem po Parku Saskim - zobaczymy jak będzie choć pewnie lepiej by było z formą gdybym pozostał przy piwku....a mieszanka piwa, teqili, i finlandii chyba na mnie źle działa (nie wiem dlaczego?...;-))

Na spotkanie zaprosiłem dwie nowe Forumowiczki (Agnieszka i Ola) widoczne na zdjęciach, Agnieszka zaraz powinna się zapisać więc przyjmijcie ją ciepło!

Jeśli ktoś ma ochotę dziś pobiegać to zapraszamy na 19:00!!!

Pozdrawiam

Mania 

Kraj:
Poland

Wysłany: 16-07-2003, 10:51   

Kuba napisał/a:

Mania lezac na ziemi z glowa na moich kolanach wyczyniala istne cuda, lecz szczegoly moze pozostana nasza slodka tajemnica

Prosze nie wysuwać żadnych za daleko idących wniosków...Było mi po prostu niewygodnie....

Kuba napisał/a:
ale ze to mania, wyczyniala na niej istne cuda - jezdzila w gore, w dol, krecila sie...po prostu zawodowstwo.

Ja tylko chciałam pokazać Maretzkiemu, że to łatwe. Maretzky obiecywał, że zatańczy i nic....
DiveClub nawet chwalił się kaloryferem na brzuchu tylko, że nikomu go nie pokazał. I jak tu wierzyć w męskie obietnice....
Mania

Kriss 

Stopień: CD DIR TIR CMADI
Kraj:
Poland

Wysłany: 16-07-2003, 12:05   Jak miło popatrzeć na ....

Uprzejmie proszę o usprawiedliwienie mojej kary godnej nieobecności .
Jak zwykle dopadła mnie praca w której szponach tkwiłem do pólnocy .
Mam nadzieję , że następnym razem nie na walę - pozdrawiam wszystkich - zwłaszcza tych zmożonych mieszaninami nisko i wysoko etylowymi - Kriss - zazdrosny i niepocieszony .

Kiedy następne spotkanie ?

kaarol
[Usunięty]

Wysłany: 16-07-2003, 12:08   

Kuba: hi,hi:-)
poumawialismy sie a jakze, rowery dzis o 6stej ...byl bol przy wstawaniu, ale warto bylo sie zerwac;-)
Art: o 19stej biegamy, ale nie w Saskim tylko w parq krasinskich, zbiorka przy fontannie (pustej).

Victoria 

Stopień: DM, Adv. Nitrox
Kraj:
Poland

Wysłany: 16-07-2003, 12:14   

kaarol napisał/a:
poumawialismy sie a jakze, rowery dzis o 6stej ...byl bol przy wstawaniu, ale warto bylo sie zerwac;-)
Art: o 19stej biegamy, ale nie w Saskim tylko w parq krasinskich, zbiorka przy fontannie (pustej).

Chyba mnie ten temat ominal :(
O ktorej i gdzie spotkanie dla jezdzacych na rolkach?

Art 

Wysłany: 16-07-2003, 12:50   

kaarol napisał/a:

chyba mam braki pamięci lub koncentracji...

To nie to co myślicie kochani...TO AZOT !!!

Dodaj do: Wypowiedź dla Wykop  Wypowiedź dla Facebook  Wypowiedź dla Wyczaj.to  Wypowiedź dla Gwar  Wypowiedź dla Delicious  Wypowiedź dla Digg  Wypowiedź dla Furl  Wypowiedź dla Google  Wypowiedź dla Magnolia  Wypowiedź dla Reddit  Wypowiedź dla Simpy  Wypowiedź dla Slashdot  Wypowiedź dla Technorati  Wypowiedź dla YahooMyWeb
Odpowiedz do tematu