Troche posprzatalem. Mam nadzieje, ze wiecej takihc tekstow jak Mania nie bedzie.
czy to najlepsze rozwiazanie w tekiej dyskusji - chyba nie
teraz nie znamy calego watku tylko zmoderowane fragmenty,
ktore sa niewiarygodne...
zostaly jednostronnie wybrane posty,
szkoda, przynajmniej w tym watku trzeba bylo zostawic wszystko -
wiadomoby bylo jakie kto ma poglady i podejscie
jakby poczytali posty smoka to moze niektorzy by przejrzeli na oczy.
Mania
tak uwazam
moze nalezaloby dac im szanse? wiem jaki jest smok...
$$ [Usunięty]
Wysłany: 17-08-2008, 22:06
Mania napisał/a:
Wysłany: Dzisiaj 21:56
Aston napisał/a:
sa tez nowi forumowicze i nie kazdy wie, ze smok to $$
A szkoda, ze nie wiedza, prawda?
Prawda jest taka chociażby w tym temacie podałem logi którymi się posługiwałem, "pół prawdy, to całe kłamstwo".
$$ napisał/a:
Wysłany: Wczoraj 12:16
Andrzej Minorczyk napisał/a:
Mial wiele nikow podpuszczal innych userow forum
"Smok i "ln-1" jako magazyn, po pierwszym zawieszeniu wchodziłem na zapasowym logu, potem IP zostało zablokowane. Dzięki temu mogę wchodzić na fora z blokadą IP. Powiadomiłem Administrację o takiej dziurze w *.php. Obecnie posiadam tylko "$$" ten z domowego IP.
Wysłany: 18-08-2008, 03:19
nie bylo mnie pare dni a tu znowu boruta wezcie idzcie do wody a nie zamulacie przed komputerami i prubujecie udowodnic sobie kto ma wiekszego . Dziecinada .
$$ [Usunięty]
Wysłany: 18-08-2008, 06:16
$$ napisał/a:
wchodziłem na zapasowym logu,
Mania napisał/a:
Bylo jeszcze kilka innych nickow, wiec dlaczego nie mowisz calej prawdy?
Zapasowy "hajstra" dzięki niemu uzyskałem 4 ostrzeżenie, podczas zawieszenia, co jest osiągnięciem (akurat ty je przyznałaś po wymianie e-maili, co też jest ciekawostką). To wymień jeszcze jakimi się posługiwałem. "Ryszard Czarnecki" (CCR forum) to nie jest mój pomysł, został nadany przez administratora. Który innym też zmieniał na personalia.
Temat jest o znikaniu postów to może odpowiesz wszystkim, dlaczego kasowałaś posty rozmówcy, zwykle nie będąc równorzędnym rozmówcą. W SCR o stałym ppO2 nie masz nic do powiedzenia. Mam zgłoszenie i następne rozszerzenia rodziny CVR mogę zgłosić. Tobie policzenie ppO2 w uchu sprawia problem, zmuszający do posuwania się do edycji własnych postów jako moderator.
pozdrawiam rc
Ostatnio zmieniony przez $$ 18-08-2008, 09:02, w całości zmieniany 1 raz
Poniewaz nie jestem az takim prostakiem jak Ty, wiec nie bede przytaczac Twoich prywatnych wiadomosci i maili, w ktorych chwaliles sie, ze oprocz hajstra sa jeszcze inne nicki.
A poza tym kilka postow wyzej o "hajstra" nie bylo mowy, prawda?
To jak mam oceniac prawdomownosc tamtego postu?
Dla przypomnienia najpierw piszesz tak:
$$ napisał/a:
"Smok i "ln-1" jako magazyn, po pierwszym zawieszeniu wchodziłem na zapasowym logu, potem IP zostało zablokowane.
A teraz juz nagle tak:
$$ napisał/a:
Zapasowy "hajstra"
Zapomniales o nim? No bo 16 sierpnia kolo poludnia tego nicka nie bylo, ale dzisiaj o 6 rano juz jest. Zazyles tabletke na skleroze i sie przypomnialo?
Mania
$$ [Usunięty]
Wysłany: 18-08-2008, 10:29
Mania napisał/a:
ale dzisiaj o 6 rano juz jest.
Za założenie lub odnowienie nie ja odpowiadam, tylko Administrator. Konto zostało zamknięte nie logowałem się na nim po blokadzie IP. Możesz sprawdzić u administratora czy ma moje IP.
Mania napisał/a:
Poniewaz nie jestem az takim prostakiem jak Ty
Jesteś osobą wiarołomną, zdradzającą źródła informacji, co skrzętnie wykorzystałem ponad rok temu. Za instrumentalne wykorzystanie możesz mieć pretensję. Lecz to śmierć zawodowa dziennikarki która ujawnia w zaufaniu podane informacje.
Ponowię pytanie o edycję postów rozmówcy, coś powiesz ?
pozdrawiam rc
ps zapytam "DarekS" co się dzieje z zamkniętym przez niego kontem.
Czy Ty udajesz, ze nie rozumiesz czy naprawde nie rozumiesz? Konta sa zamkniete, tyle tylko, ze twierdziles iz miales tylko jedno dodatkowe, a dwa dni pozniej przyznajesz, ze jeszcze jedno. Wiec ciekawe ile ich bylo naprawde?
Nie chce mi sie juz z Toba dyskutowac. Dla mnie jestes trollem - bo to trolle zakladaja duzo kont, tak jak ty.
EOT.
Mania
$$ [Usunięty]
Wysłany: 18-08-2008, 10:55
Obecnie posiadam log "$$" z domowego IP, pozostałe zostały skasowane na moją prośbę po podaniu adresów e-mailowych. Zostało to zrobione dawno.
Dziękuję za "Święte oburzenie" to masz gorącego kartofla "ocn" i "hoopdivers". Według twojej wykładni człowiek piszący z 2 kont jest moralnie fee.
Gratuluję towarzystwa, przypadkiem nie wiem, czy autorsko, czy inny moderator, ale też znikały moje posty w dyskusji z "ocn".
Wysłany: 18-08-2008, 10:56
MAniek Olej Zlosc pieknosci Szkodzi .
JA proponuje zeby $$ jechal do JAskini Siori we Wloszech Wziol Swoj nóz i zakotwiczyl sie w dnie po starcie na wysokim Ppo2 Ciekawe Czy da rade .
Ostatnio zmieniony przez Mina 18-08-2008, 10:59, w całości zmieniany 1 raz
Obecnie posiadam log "$$" z domowego IP, pozostałe zostały skasowane na moją prośbę po podaniu adresów e-mailowych.
To się ciesz $moku.
Jakbyś miał kilka kont i do tego jedno jako moderator to musiałbyś wycinać własne posty.
Udając na dodatek, że Ty to nie Ty. Schizofrenia murowana...
$$ [Usunięty]
Wysłany: 18-08-2008, 11:15
Konrad Dubiel napisał/a:
To się ciesz
Będąc nygusem partyzantem na log "hajstra", dowiedziałem się kto był by dobrym kapusiem, a z kim można "konie kraść". Z tego się cieszę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko