Na początek chce się przywitać ze wszystkimi użytkownikami forum.
Podłącze się do tematu.
Chciałbym zacząć swoją podwodną przygodę.
Szukam dobrego intstruktora w Warszawie
Wyczytałem gdzieś ze użytkownik " Judas " jest osobą godną polecenia.
Mógłbym prosić o jakieś namiary? ewentualnie namiary na innych instruktorów godnych uwagi.
Jeśli chcesz innego instruktora godnego polecenia w Warszawie to w pierwszej kolejności przychodzi mi do głowy Michał "Majki" Winek .
Oczywiście jeśli chcesz naprawdę się nauczyć, bo za ładne oczy certyfikatu nie dostaniesz. No i u Majkiego musisz umieć pływać - o ile się dobrze orientuję to w tej kwestii żadna ściema nie przechodzi
Ostatnio zmieniony przez pmk 25-07-2012, 20:24, w całości zmieniany 1 raz
Ja polecam ( o judasie i majkim tez slyszalem wiele dobrego) piotrka dabrowskiego vel płetwe z diveprojekt- wwa grochów ul kutnowska
Szkoli w padi i bodajze w tdi- fajne podejscie do szkolenia ( nie tylko kasa ) i a po kursie co chwile organizuje wyjazdy - od bliskich podwarszawskich jezior do np meksyku
Wysłany: 26-07-2012, 12:00
Pat napisał/a:
Szukam dobrego intstruktora w Warszawie
Majki, Margita i ekipa = XDivers.pl
"Kupujesz kurs, na certyfikat musisz zapracować" - to pierwsze co usłyszałem. Szkolenie jest wymagające, stawiające na partnerstwo i bezpieczeństwo pod wodą. Efekt - po zaliczonym kursie jesteś w stanie samodzielnie zaplanować i przeprowadzić udane, dające frajdę nurkowanie, a nie tylko "przeżyć pod wodą".
Wysłany: 27-07-2012, 15:35
pmk napisał/a:
Jeśli chcesz innego instruktora godnego polecenia w Warszawie to w pierwszej kolejności przychodzi mi do głowy Michał "Majki" Winek .
Oczywiście jeśli chcesz naprawdę się nauczyć, bo za ładne oczy certyfikatu nie dostaniesz. No i u Majkiego musisz umieć pływać - o ile się dobrze orientuję to w tej kwestii żadna ściema nie przechodzi
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko