Strona Główna FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy    KalendarzKalendarz
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: DarekS
05-12-2011, 19:21
Ogólnopolskie III spotkanie Forum Nuras?
Autor Wiadomość
GosiaS 

Stopień: P1
Kraj:
United States

Wysłany: 14-03-2004, 23:11   

Nigdy nie powiedziałam że Leśne Wrota to złe miejsce na spotkanie, nie wiem Artur dlaczego tak to odebrałeś, jedyne co napisałam w tej kwestii to to, że nie pojawie się w TYM miejscu.
Dziękuję tym, którzy mnie rozumieją i wspierają, ale nie chciałabym aby przeze mnie dochodziło do jakichś spięć.
Nie uważam się za Admina tego forum, bardziej "maskotkę"
Mam się wypowiedzieć.... Tak, chciałabym aby ten zjazd wypalił ale nie jestem na siłach go organizowac, przepraszam. Dostosuje sie do Was, jakkolwiek postanowicie.

Dzięki dziewczyny!

GrzesW 

Stopień: Dive Master PADI
Kraj:
Poland

Wysłany: 14-03-2004, 23:51   

Kaarol, popieram twoją propozycję jeziora Białego koło Włodawy, jest znakomita baza noclegowa, mogę się zaangażować w organizacje, jestem na miejscu i mam troche znajomych kierowników ośrodków wypoczynkowych.
Pozdrawiam
Grzegorz W

kaarol
[Usunięty]

Wysłany: 15-03-2004, 01:17   

troszke odpowiedzi do tego co powyżej:
1. nie napisalam, ze Lesne Wrota to kiepska lokalizacja
2. nie mieszajmy spraw prywatnych czy osobistych w wybor miejsca zjazdu - to taka mala moja propozycja
3. lubie poznawac nowe miejsca, nawet jesli czasem zwiaze sie to z ryzykiem, ze nie spelnia moich oczekiwan.
IMO tak naprawde czy III zjazd bedziemy wspominac milo czy nie, nie zalezy w pierwszej kolejnosci od miejsca noclegow, ale raczej od atmosfery jaką stworzymy;)))

moze sprobujemy zaglosowac jakos, zeby sprawdzic, gdzie najwiecej osob by sie wybralo?

dobranocka:)

K.

Radol 

Stopień: MĹ�odszy Podw
Wysłany: 15-03-2004, 09:09   

Heyka,
to może Hańcza????

Tia, tylko Ci z południa będą mieli straaaasznie daleko,
ale czego nie robi się dla spotkania :)))

Pozdrawiam

Kuba 

Stopień: Wodnik Szuwarek
Kraj:
Bangladesh

Wysłany: 15-03-2004, 10:39   

wiesz Radku, Hancza to dobry pomysl, ale niestety obawiam sie ze sie nie uda z prozaicznego powodu.
moga byc trudnosci z zakwaterowaniem takiej ilosci osob w jednym miejscu. Adam w tym wypadku odpada, bieganie po wielu chalupach we wsi tez...a Slowik tez nie da chyba rady pomiescic takich mas ludu....chyba ze otworzymy opcje namiotowa (ja jestem za), ale znam takich co majowe, dosc chlodne, wieczory wola spedzac w ciepelku
Kuba

Aston 

Stopień: SSI PSAI
Kraj:
Vatican

Wysłany: 15-03-2004, 16:32   

:wave:

Jezeli chodzi o zgloszenie checi przyjazdu to mozna liczyc na mnie + 1!
:tam: Czekam na lokalizacje! :)

:wave: :wave:

Piotr 

Kraj:
Poland

Wysłany: 15-03-2004, 16:50   

:lol:
mam nieodparte wrazenie, ze w ten sposob bedzie to dlugo trwalo,
a czas leci
poza tym warto wiedziec wczesniej gdzie i kiedy-mozna inne rzeczy dograc
proponuje tak:
skoro mamy juz pare miejsc, niech wiekszosc wybierze lokalizacje
Zjazd bedzie tam, gdzie wieksza liczba osob sie zdeklaruje
jesli moge zaczac ;)

Leśne Wrota
1.Piotr + 1 (od 14 maja do oporu)

ewentualnie w "zaproszeniach" zalozyc nowe tematy/nazwy miejsc (oczywiscie ograniczajac sie do bardziej rozsadnych) wraz z przedzialem czasowym) i chetni beda tylko "wrzucac sie" bez zbednych komentarzy za to konkretnie:)

Victoria 

Stopień: DM, Adv. Nitrox
Kraj:
Poland

Wysłany: 15-03-2004, 17:14   

Piotr napisał/a:
:lol:
mam nieodparte wrazenie, ze w ten sposob bedzie to dlugo trwalo,
a czas leci poza tym warto wiedziec wczesniej gdzie i kiedy-mozna inne rzeczy dograc proponuje tak:
skoro mamy juz pare miejsc, niech wiekszosc wybierze lokalizacje
Zjazd bedzie tam, gdzie wieksza liczba osob sie zdeklaruje

Wydaje mi sie, ze powinno sie poczekac kilka dni na zgloszenie miejsc i osob, ktore chca sie podjac organizacji. Co z tego, ze ktos rzucil Hancze, skoro nie ma osoby, ktora by sie tym zajela? Dlatego proponuje kilka dni - np do 25 marca lub 31 marca, aby zglaszac miejsca i organizatorow. Potem mozna zrobic sonde i glosowac w ten sposob.
Mysle, ze to bedzie najbardziej "poukladany" sposob.

Piotr 

Kraj:
Poland

Wysłany: 15-03-2004, 17:21   

Uwazasz, ze 6 propozycji to wciaz za malo??przeciez obejmuja w zasadzie cala Polske!
tylko zeby nie skonczylo sie w ten sposob, ze bedzie 20 propozycji i na kazda 5 osob chetnych!!
ale skoro tak....

Victoria 

Kraj:
Poland

Wysłany: 15-03-2004, 19:35   

Piotr napisał/a:
Uwazasz, ze 6 propozycji to wciaz za malo??przeciez obejmuja w zasadzie cala Polske!
tylko zeby nie skonczylo sie w ten sposob, ze bedzie 20 propozycji i na kazda 5 osob chetnych!!
ale skoro tak....

Piotrze, chodzi mi o KONKRETNE propozycje.
1. Lesne Wrota jak wiadomo moga obsluzyc tyle osob - to jest KONKRETNA PROPOZYCJA
2. Trzesniowskie - Marcin750 zloslil chec zorganizowania - pewnie zna odpowiedni osrodek - prawie KONKRETNA
3. Jez. Biale i Piaseczno w okolicach Wlodawy (tam gdzie sprzatanie bylo) - prawie KONKRETNA - pewnie organizator by sie znalazl (moze np. Jarek Lenart?)
4. Padla propozycja Hanczy - swietne miejsce, ale jak Kuba dowodzi niemozliwe jest w jednym miejscu zebrac tyle osob. Po co glosowac na Hancze, jesli nie ma mozliwosc latwej organizacji?
5. Jez Powidzkie - mozliwosc organizacji? chetny organizator?
6. Zakrzowek&Koparki - mozliwosc organizacji? chetny organizator?
To tyle moich "uwag porzadkowych".

Kriss 

Stopień: CD DIR TIR CMADI
Kraj:
Poland

Wysłany: 15-03-2004, 21:17   

Kuba napisał/a:
wiesz Radku, Hancza to dobry pomysl, ale niestety obawiam sie ze sie nie uda z prozaicznego powodu.
moga byc trudnosci z zakwaterowaniem takiej ilosci osob w jednym miejscu. Adam w tym wypadku odpada, bieganie po wielu chalupach we wsi tez...a Slowik tez nie da chyba rady pomiescic takich mas ludu....chyba ze otworzymy opcje namiotowa (ja jestem za), ale znam takich co majowe, dosc chlodne, wieczory wola spedzac w ciepelku
Kuba

Jeśli chodzi o II połowę maja - jestem po rozmowie z Adamem Kułakowskim . Ma 38 miejsc łóżkowych i nie widzi przeszkód w rozbiciu namiotów do 50 osób ( w sumie ) . Ok 400 m od niego jest kolejnych 15 miejsc .
W menu udziec ze świni + beczka piwa na kolację .
Piatek , sobota , niedziela z w/w atrakcjami to koszt ok.100 plnów dla łóżkowców . Na miejscu sprężarka i przetaczarnia .Do dogadania nitrox .
Jeśli są zakusy na ten kierunek i miejsce - służę pomocą w organizacji .
Sądzę , że wskazane byłoby ustalenie minimalnej i maksymalnej liczby osób chętnych , inaczej trudno coś negocjować .

pozdrawiam - Kriss

P.S. mam nadzieję uczestniczyć w tej imprezie ( gdziekolwiek by się miała odbyć ) i jeśli będziecie mieli ochotę - jestem w stanie zorganizować coś w rodzaju prezentacji ;

1. Rebridera rodzimej produkcji z możliwością popływania w tym ustrojstwie ( z instruktorem ), połaczone z możliwością uzyskania informacji i wiedzy na temat praktycznej strony pływania w obiegach półzamkniętych ,
2. Odczytu Fragmentów książki o " nurkowaniu " wirtualnym w wykonaniu autora z możliwością dyskusji i wygwizdania - wszystko gratis .

Piotr 

Kraj:
Poland

Wysłany: 15-03-2004, 21:56   

no widzisz Vikki?
pare godzin i w zasadzie 4 KONKRETNE pozycje:)

Kriss, w razie kolejki pisze sie na ustrojstwo i "fragmenty" :lol:

GosiaS 

Stopień: P1
Kraj:
United States

Wysłany: 15-03-2004, 23:25   

to ja poprosze pokój.... jestem stara i mam reumatyzm.... pod namioty się nie nadaje
SZEFOWA+dziecko+2
Ostatnio zmieniony przez GosiaS 16-03-2004, 08:01, w całości zmieniany 1 raz  

lobster 

Stopień: zdolny ale leniwy
Wysłany: 15-03-2004, 23:39   

Gosia napisał/a:
jestem stara i mam reumatyzm....

Ty stara?? To co ja mam kurde powiedziec? Albo tez i pare innych osob..

Victoria 

Kraj:
Poland

Wysłany: 16-03-2004, 00:25   

Piotr napisał/a:
no widzisz Vikki?
pare godzin i w zasadzie 4 KONKRETNE pozycje:)

Rewelacja - i o to chodzi :)
Jezeli wygra Hancza, to ja grzecznie zamawiam miejsce w pokoju :)

Aston 

Stopień: SSI PSAI
Kraj:
Vatican

Wysłany: 16-03-2004, 01:34   

:wave:

no qrka, reumatyzm... :padn:
a tu jeszcze Lobster doklada niektorym, nieee.... :hammer:
To ja sie pisze - jezeli nad Hancza na lozkowca chyba... :spioch:

pozdrawiam

:wave: :wave:

bd* 

Kraj:
Poland

Wysłany: 16-03-2004, 02:03   

Ja też poproszę o pokój , bez względu na miejsce :) .
A może morze, bałtyckie oczywiście .
Zatoka ?

Mania 

Stopień: ale o co chodzi?
Kraj:
Poland

Wysłany: 16-03-2004, 08:34   

Mnie jest generalnie wszystko jedno gdzie, ale na pewno prosze o pokoj!!! Jestem za stara na namiot (hihihihi) no i Atos nie przepada za takim lokum - a tym razem to chyba juz na pewno ze mna pojedzie.
Mania

Piotr 

Kraj:
Poland

Wysłany: 16-03-2004, 10:00   

:-D :lol:
jestem zdecydowanie za pokojem (na swiecie tez:)
ale moze zanim sie zakwaterujemy
uzgodnimy gdzie bedziemy?
czy tez moze za bardzo upierdliwy jestem? :mrgreen:

Sandii 

Stopień: DM - PADI, Tech Dive
Kraj:
Poland

Wysłany: 16-03-2004, 13:32   

a ja za namiotem (nie jestem taki stary jak niektórzy ;))))
i będę miał blisko od ogniska
minus - inni też będa mieli blisko ;)
poza długim majowym terminy mi pasują
lokalizacja do wyboru ale weźcie pod uwage czas dojazdu i odjazdu
to znacznie redukuje czas potkania (a dla kierowców czas na ...)

Sandii

Dodaj do: Wypowiedź dla Wykop  Wypowiedź dla Facebook  Wypowiedź dla Wyczaj.to  Wypowiedź dla Gwar  Wypowiedź dla Delicious  Wypowiedź dla Digg  Wypowiedź dla Furl  Wypowiedź dla Google  Wypowiedź dla Magnolia  Wypowiedź dla Reddit  Wypowiedź dla Simpy  Wypowiedź dla Slashdot  Wypowiedź dla Technorati  Wypowiedź dla YahooMyWeb
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi