heja, dalej potwierdzam rezerwacje raczej 3 miejsc na zlocie, 3 koszulki roz. XL a czapeczki to juz dobiezcie sami. Niech w koncu ktos sie okresli gdzie to bedzie forum nawet pod namiotami
Wysłany: 05-04-2004, 11:55
Mania napisał/a:
ukusek napisał/a:
No i wracamy do punktu wyjścia. To może teraz jeszcze jedna ankieta z wyłączeniem "Leśnych Wrót"
Blagam Was nie robmy juz zadnych ankiet. Zapomnieliscie, ze powoli zbliza sie sezon wiosenno - letni i jak bedziemy robic kolejne ankiety, ktore wymagaja czasu, to za chwile w zadnym osrodku nie bedzie miejsc!!!!!!
Jako druga wygrana w tej ankiecie byla Hancza, wiec niech tak zostanie - o ile ktos (czytaj: Kriss) zorganizuje nasz zjazd.
Mania
Hańcza wydaje się niedostępna ze względu na ilość chętnych i wymagania co do noclegów .
Adam wraz z sąsiadami - oferuje góra 60 miejsc pod dachem .
Ci co uniego mieszkali wiedzą , że ta ilość miejsc nie gwarantuje ; " własnych " pomieszczeń . Pokoje są wieloosobowe 3,4,5,8 osobowe .
Spełninienie życzeń typu " ja sam + papuga " - nie wykonalne .
Pomijam lokowanie rodzin z dzieckiem , żon z kochankami , itd.
Ilość chętnych pod namiot ?
Chyba trzeba to mocno przemyśleć - do wtorku trzymam rezerwację .
W rozmowie telefonicznej z Darkiem - padła propozycja Bałtyk - Jastrzębia G. - może jakieś szczegóły ?
Wysłany: 05-04-2004, 22:17
Poniżej przedstawiam co udało mi się ustalić w sprawie Hańczy ;
Przeprowadziłem rozmowy z Tadeuszem Słowikowskim i Adamem Kułakowskim .
Żaden z nich nie jest w stanie pomieścić wszystkich Forumowiczów - rozmawiałem o 80 - 90 osobach .
Jednocześnie - każdy z nich ma do dyspozycji ok Tadeusz 45 miejsc Adam 35 pod dachem .
Gospodarstwa są od siebie oddalone o 15 minut jazdy busem .
Tadeusz ma pokoje 2-3-4 osobowe , Adam natomiast 2,3,4,5 ,8 osobowe + możliwość rozbicia namiotu .
W gospodarstwie Tadeusza jest pełne wyżywienie u Adama śniadania i kolacje .
Adam organizuje świetne ogniska z udżcami i beką piwa .
Obydwaj oferują nabijanie butli .
Ceny ;
( Tadeusz - Adam
1. Noclegi - 25 /os 20/os
2.Śniadanie - 10 6/os
3.Obiad 15
4. Kolacja 10 6/os
doba z wyżywieniem - 60,00 32,00
+ parking nad jeziorem 5,00 od samochodu
Adam może zorganizować ognisko ;
2 beczki piwa , 2 udżce , kiełbaska - cena ok.1300,00 plnów ( sobota wieczorem )
Dodatkowy koszt to ewentualny transport - po imprezie od Adama do Tadeusza . ( możliwe wynajęcie gimbusa )
Podstawą do dalszych ustaleń jest dość precyzyjne obliczenie osób chętnych i definitywny wybór miejsca. Do środy obiecałem złożyć wiążące zamówienie .
Pozostajemy z Darkiem w stałym kontakcie i mam nadzieję , że coś wreszcie ustalimy .
Darek ma na oku jeszcze jedno miejsce .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko