To taka organizacja w ktorej byly 2 zestawy scuba na 40 kursantow wiec głównie nurkowali instruktorzy a kursanci w tym czasie robili pompki biegali w okół basenu i cwiczyli oddychanie przez fajke w basenie.
Wysłany: 01-03-2006, 09:40
scaner napisał/a:
o taka organizacja w ktorej byly 2 zestawy scuba na 40 kursantow wiec głównie nurkowali instruktorzy a kursanci w tym czasie robili pompki biegali w okół basenu i cwiczyli oddychanie przez fajke w basenie.
wez to upamietnij w hyde-park:kawaly nurkowe
no sie poplakalem ze smiechu
Adam Frajtak [Usunięty]
Wysłany: 01-03-2006, 14:19
The_PiotREX napisał/a:
scaner... no przestań Kamyk jesczze gotów w to uwierzyć
Kamyk jest mlody wiec zanim dodjedzie do prawdy musi trochę pobłądzić
hehe to fajane to CMSA A jak oni sie ucza nurkowac skoro maja 2 sprzety na 40 sosb ?? hehe pewnie jeszczen nie dzialaja Tak jak polowa zeczy Halcyon i w tym moja latraka kupilem raz i mi zarokwa HID z niej wypadal i nie laczylo ;/ musilam zrobic maly manerw i "przyklejilem ja smarem" do oringow Ale teraz cos mi bateria szfankuje a latrak jest NEW ;/ nie ma to jak halcyon DIR rulezzzzzzzzzz czyli zlom
Wiek: 51 Dołączył: 16 Lis 2004 Posty: 1015 Skąd: tu wziąć na jacht?
Wysłany: 02-03-2006, 10:21
kamyk napisał/a:
hehe to fajane to CMSA A jak oni sie ucza nurkowac skoro maja 2 sprzety na 40 sosb ??
Kamyk, teraz juz to tak nie dziala. To co napisal scaner to sytuacja sprzed dobrych kilkunastu lat
kamyk napisał/a:
kupilem raz i mi zarokwa HID z niej wypadal i nie laczylo ;/ musilam zrobic maly manerw i "przyklejilem ja smarem" do oringow Ale teraz cos mi bateria szfankuje a latrak jest NEW
Mozesz napisac cos wiecej? CO znaczy ze bateria ci szfankuje? Jak to wypadla Ci zarowka? Z ktorego modelu HID'a? Napisz cos wiecej bo to bardzo ciekawe co piszesz.
J.
Adam Frajtak [Usunięty]
Wysłany: 02-03-2006, 11:30
kamyk napisał/a:
Tak jak polowa zeczy Halcyon i w tym moja latraka kupilem raz i mi zarokwa HID z niej wypadal i nie laczylo ;/ musilam zrobic maly manerw i "przyklejilem ja smarem" do oringow Ale teraz cos mi bateria szfankuje a latrak jest NEW ;/ nie ma to jak halcyon DIR rulezzzzzzzzzz czyli zlom
Pzodo
KamyK
Kamyk zobacz testy sprzetu Halcyon zawsze wypada najlepiej nawet jak test dotyczy latarek czyli urzadzen do oswietlania przestrzeni w ktorej znajduje sie nurek to manipuluje sie tak ze latarki służą do komunikacji ( oczywiście taką rolę dodatkowo latarka pełni ale nie jest to jej główne i jedyne zadanie) a nie do swiecenia i wychodzi ze H jest the best szybka zmiana roli z lampy na krotkofalówke i wszystko pasuje A Evolve jest super bo instruktora flaszki nie gdniotą w dupę ........ ręce opadają
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko