Strona Główna FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy    KalendarzKalendarz
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: DarekS
05-12-2011, 19:22
Spotkanie FORUM Nuras - 15 lipca Warszawa
Autor Wiadomość
Kuba 

Stopień: Wodnik Szuwarek
Kraj:
Bangladesh

Wysłany: 16-07-2003, 13:20   

o rolkach to sie musi wypowiedziec kaarol...
ja tam moge sobie za wami potruchtac.

w kazdym razie, byc moze skoncze dzis wczesniej tenisa i wtedy wybralbym sie jeszcze do parku na przebiezke...jakbym mial sie spoznic, to wypartujcie takiego jednego w eleganckich bialych bucikach, niebieskich spodenkach i jasno-szarym t-shirt
c u
Kuba

jeżu 

Kraj:
Poland

Wysłany: 16-07-2003, 14:12   

ale się uparliście na te sporty ekstremalne, ale cóż słowo się rzekło.... dziś o 19 :mrgreen: tylko biegamy nie szybciej niż 30 na godzinę :lol:
Kuba dzięki za wizytówkę, ale niestety, prawdopodobnie na skutek ogromnej senności jaka mnie ogarnęła po powrocie do domku, udało mi się ją jakoś wykasować , więc jeśli bylbyś w stanie ponowić próbę i wysłać ją jeszcze raz - byłbym wdzięczny :lol:

Mania 

Stopień: ale o co chodzi?
Kraj:
Poland

Wysłany: 16-07-2003, 14:15   

A który to jest parq krasinskich?
I gdzie jest pusta fontanna?
Mania
PS. Nie jezdze na rolkach i nie biegam - sporty, dzisiaj, o nie

musiaga
[Usunięty]

Wysłany: 16-07-2003, 14:20   

Dzieki Art za wprowadzenie w otchlanie tequili i nurajskie ( nie myslic z juraskie ) klimaty. Szkoda tylko ze ominely mnie atrakcje rurowe ale mysle ze nastepnym razem nadrobie. Współczuje dzis tym, ktorzy cierpia na przewlekly bol glowy i ochoczym klusem pedza do firmowych wodopojów :) Patrz : Art.
szkoda ze akurat dzis te rolki bo ja lece na flamenco. Zapraszam chetne a moze chetnych bo Don Juanów Pedrosów u nas jak na lekarstwo :(
Trzeba zabrac tylko wachlarz i kastaniety ( chociaz moge zlatwic na miejscu).
Pozdrawiam all nurcus team i mam nadzieje do zobaczenia
Agnieszka

Victoria 

Stopień: DM, Adv. Nitrox
Kraj:
Poland

Wysłany: 16-07-2003, 14:25   

Bede dzisiaj o 19 w parku krasinskich, stawiam sie na rolkowanie :)

Pedro 

Stopień: Divecon
Kraj:
Hungary

Wysłany: 16-07-2003, 14:26   

musiaga napisał/a:
bo Don Juanów Pedrosów u nas jak na lekarstwo :(

Hmmm.... no nie wiem czy mam pękać z dumy czy wręcz przeciwnie, przejść załamanie nerwowe na tle niewłaściwego zaszufladkowania? ;)
Ehhhh.... pozostawię sobie nadzieję, że to był komplement... i po prostu żałuj, że rurka Cię ominęła.. Ha!

kaarol
[Usunięty]

Wysłany: 16-07-2003, 14:49   

Kuba, bedziemy czekac i wypatrywac!
Rolkowiczow namawiam, aby tez sie stawili, tam sie calkiem fajnie na rolkach jezdzi;-)))

Aisa 

Kraj:
Poland

Wysłany: 17-07-2003, 10:24   

Kuba napisał/a:

zaszczycila nas swoja obecnoscia Aisa, ktorej gromkim glosem odspiewalismy "sto lat"!!!!! :tort: oczywiscie w naszym towarzystwie :mail;

Dziekuje wszystkim za pamiec i kwiatki i wspanialego drinka i wspaniale zyczenia i za to ze jestescie wspaniali i wogole ... o ... jestem wzruszona :usc:

lobster 

Stopień: zdolny ale leniwy
Wysłany: 17-07-2003, 19:30   

A co to za facjata u Pedra na koszulce? Bo Che Guevara to to nie jest na pewno.

Victoria 

Kraj:
Poland

Wysłany: 17-07-2003, 20:03   

lobster napisał/a:
A co to za facjata u Pedra na koszulce? Bo Che Guevara to to nie jest na pewno.

Toz to jego Pani i Wladczyni :)

Konrad Kowalczuk 

Kraj:
Poland

Wysłany: 17-07-2003, 21:01   

Cze wszystkim... nie wiem jak Wy ale ja dopiero dzisiaj moge skupic mysli :roll:

pozdrowienia i do nastepnego... dna :lol: :lol: :lol:

Pedro 

Kraj:
Hungary

Wysłany: 18-07-2003, 12:16   

Właśnie wczoraj bodajże w Poradniku Domowym (czy jakimś innym badziewiu) widziałem wywiad z Pania Gessler, która deklarowała, że ma nową pasję, nurkowanie nawet zdjęcie w basenie było... raczej mało hardcorowe ;) ).
To może następne spotkanie już w Qchni Artystycznej? Ciekawe jakie zniżki by nam Pani G. zaproponowała ;)

Victoria 

Kraj:
Poland

Wysłany: 18-07-2003, 12:22   

Pedro napisał/a:
To może następne spotkanie już w Qchni Artystycznej? Ciekawe jakie zniżki by nam Pani G. zaproponowała ;)

Atakuj Pedro :) Pierwsze piwo gratis, nastepne po 3,50 :)

Jej... za chwile wszyscy beda nurkowac... ale bedzie tlok pod woda :(

Wyobrazacie sobie polowe populacji wchodzacej pod wode?

Aisa 

Kraj:
Poland

Wysłany: 18-07-2003, 12:41   

Pedro napisał/a:

Właśnie wczoraj bodajże w Poradniku Domowym (czy jakimś innym badziewiu)

uwazaj uwazaj bo niektorzy tu podobne (choc nie ten) badziewia wydaja i pracuja nad sukcesem badziewia :evil:

Mania 

Stopień: ale o co chodzi?
Kraj:
Poland

Wysłany: 18-07-2003, 12:44   

E tam Aisa, Twoje badziewia ciekawsze....
I są w nich przydatne dla Panów lekcje tańca na rurze..... :laska:
Mania

Pedro 

Kraj:
Hungary

Wysłany: 18-07-2003, 12:56   

Aisa napisał/a:

uwazaj uwazaj bo niektorzy tu podobne (choc nie ten) badziewia wydaja i pracuja nad sukcesem badziewia :evil:

O rany widzę, że z całej mojej wypowiedzi "badziewia" najlepiej zadziałały! Alez niektórzy się utożsamiają ze swoją pracą.... a czy ja mówię, że badziewia są niepotrzebne? W końcu jak ktos nie potrafi książki przeczytać, to może sobie chociaż "badziewie" przejrzeć... ;) Trafiasz Aisiuniu z wiedzą pod strzechy i to skuteczniej niż niejeden wieszcz by wywieszczył :22:
Poza tym, tam jest płyta z nauką salsy, a to sie może przydać do tańca na rurze (no wiecie, te wężowe ruchy biodrami ;) ) więc jak widać badziew nie badziew, przydać się może... ja go w każdym razie w kibelku znalazłem :22: i uważam, że to bardzo zacne miejsce na czytanie takich ciekawych i wzbogacajacych moralnie i umysłowo czasopism.
Całuski dla ciężko pracujących Badziewiohodowców :20:

Aisa 

Kraj:
Poland

Wysłany: 18-07-2003, 13:09   

No tak, w koncu ja sie zajmuje Tina, Swiatem Kobiety i Bella ale u nas i Auto Moto i Motor i CD Action i przede wszystkim Twoj weekend :cool:

Tommy222 

Stopień: P 3
Kraj:
Poland

Wysłany: 20-07-2003, 14:38   

Mnie niestety nie było bardzo żałuje nie wiem jak mogę się wytłumaczyć (tylko tym że byłem na mazurach i nurkowałem miedzy innnymi :-D ) mam nadzieje że następne spotkanie jak najszybciej...

Fantomas
[Usunięty]

Wysłany: 20-07-2003, 23:04   

Victoria napisał/a:

Wyobrazacie sobie polowe populacji wchodzacej pod wode?

zgodnie z prawem archimedesa, morza wystąpiłyby z brzegów. zalane miasteczka, wraki wszelakiego rodzaju sprzętów niewodnych... raj...

Dodaj do: Wypowiedź dla Wykop  Wypowiedź dla Facebook  Wypowiedź dla Wyczaj.to  Wypowiedź dla Gwar  Wypowiedź dla Delicious  Wypowiedź dla Digg  Wypowiedź dla Furl  Wypowiedź dla Google  Wypowiedź dla Magnolia  Wypowiedź dla Reddit  Wypowiedź dla Simpy  Wypowiedź dla Slashdot  Wypowiedź dla Technorati  Wypowiedź dla YahooMyWeb
Odpowiedz do tematu