Wysłany: 05-11-2004, 16:32
Z przyjemnością informuję , że od 1 do 5 listopada do godziny 16,00 do grona sponsorów dołączyło kolejne 12 osób .
Kwota 388,96 - przelana do Darka .
Listę sponsorów przekazuję Darkowi . Faktury za pazdziernik wysyłam w poniedziałek - do tych osób lub firm , których dane na to pozwalają -.
Pzdr- Kriss
A co będzie, jak śniegu nie będzie - oscypki z krowiego mleka?
Oscypki w większości są z krowiego mleka. Te z owczego są bardzo słone twarde i drogie ... przez co niechętnie kupowane przez turystów.
A śnieg będzie ... jak nie z nieba to spece zrobią z wody, wystarczy troszkę mrozu...
Na razie duje wiater ...
Wysłany: 18-11-2004, 19:33
Mimo deklaracji nie wpłaciłem wcześniej za co przepraszam (nie lubie rzucac słów na wiatr ale ostatnio nie miałem ani internetu ani telefonu ). No ale w końcu się udało kasa poszła:)
Wysłany: 30-11-2004, 18:37 WYNIK ŚCIEPY CD.
UPRZEJMIE DONOSZĘ , ŻE W LISTOPADZIE WPŁYNEŁO I ZOSTAŁO PRZEKAZANE 205 PLNÓW OD 6 OSÓB .
ZAPAŁ OSŁABŁ ALE ZAWSZE TO COŚ!
LISTĘ SPONSORÓW PRZESYŁĄM DARKOWI . LISTA JEST BEZ NICKÓW WIĘC JEŚLI KTOŚ ZOSTAŁ POMINIĘTY NIECH UPOMNI SIĘ U DARKA O IKONKĘ .
To nie jest kwestia zapału, lecz informacji.
Pierwotnie potrzebna była dużo większa kwota i po podaniu tej informacji pieniadze zaczęły spływać. Obecnie, po pokryciu zaszłości zapotrzebowanie na wpływy dalej istnieje, jakkolwiek na mniejszym poziomie.
Jak sądzę należy podać do publicznej (FN) wiadomości ile potrzeba na grudzień, a nastepnie ile w grudniu wpłynęło.
Niedobory i nadmiary winny być sumawane do bilansu nastepnego miesiąca.
W ten sposób znając co miesiąc zapotrzebowanie na wpłaty, oraz znając średnią liczbę aktywnych sponsorów można będzie oszacować wielkość wpłaty (comiesięcznej, lub rzadszej).
Kwestia bieżącego finansowania jest niezmiernie istotna, ale przy okazji pragnę zapytac jak tam prace nad Stowarzyszeniem FN, bo o tej sprawie jakby ostatnio ciszej.
Wysłany: 02-12-2004, 14:07
Cytat:
nie bede sie upominal o ikonke Darek na pewno znajdzie od kogo przelew, a z kjar'em sie zgadzam w 100%
Ponieważ wpłaty były mniej sukcesywne - info o sponsorach( nazwiska lub nicki Darek dostał na dzień 30 listopada wraz z przelewem - bez względu na to czy wpłata wpłynęła 3 -go czy 30 listopada . W pażdzierniku wpłaty przekazywałem raz w tygodniu . Pzdr-Kriss.
No to i ja się dołączam do wsparcia. Przelew właśnie poszedł. Szczerze powiedziawszy dopiero dziś zwróciłem uwagę na całą akcję (rychło w czas ), ale prawdę mówiąc nie czytam większości rzeczy na FN, więc dopiero dziś na to wpadłem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko