Łukasz
Wysłany: 14-02-2007, 15:57 Instruktorzy IANTD
Witam
Byłem na stronie IANTD gdzie podana jest lista instruktorów i instruktor trainerów tej organizacji w Polsce. (www.iantd.cz)
Czy była jakaś czystka bo mnóstwo nazwisk znikneło i zgodnie z listą jest jedynie 14 instruktorów w Polsce i nie ma Instructor Trainerów?
Pozdrawiam
Łukasz
Stopień: IANTD Instr. Trainer
Wysłany: 14-02-2007, 16:39
Żandej czytski nie było. Jak zwykle niestety pojawiły się problemy z ewidencjonowaniem wpłat składek i coś tam jeszcze. To samo widać na na iantd.com. Nie wiem czemu, ale sytuacja powtarza się w zasadzie co roku, w róznej skali. Rozmawiałem już z centralą i problem ma zostać niedługo rozwiązany. Jeśli szukasz instruktora z konkretnego miasta czy o konkretnej specjalności - napisz, to znajdziemy kontakt i przyslemy Ci.
Wysłany: 14-02-2007, 18:52
Rafi napisał/a:
A z moich informacji wynika iż część instruktorów podziękowało IANTD za współpracę.
A co ma jedno do drugiego? Ja napisałem, że czystki nie było czyli nikt nikogo nie wyrzucał - do tej pory chyba tylko jedna osoba z Polski została z IANTD wyrzucona. A jak ktoś zdecydował się nie szkolić w IANTD i nie opłacać składki to jego wybór. Z resztą sensowy, bo po co płacić składki w kilku (w przypadku rekordzisty pięciu) organizacjach. Ja sam też byłem w dwóch innych zanim związałem się z IANTD. Każdy szuka swojego miejsca na ziemi i tyle.
Wysłany: 14-02-2007, 19:49
Odpowiedz błędna. Zajrzyj na listę i zobacz o czym pisał Łukasz - pytał czy była jakaś czystka.
Ci co odeszli, też by byli na liscie tylko jako "inactive".
Niektórzy chcą się zacząć szkolić w "I", nie twierdzę, że pójdą "do innego sklepu" jak się dowiedzą, że coś nie halo z centralą organizacji - w końcu lokalni instruktorzy nie stracą autorytetu w takim przypadku, ale jakieś drobne info może?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko