Wysłany: 29-09-2007, 22:06 Pytanie o Nautica Warszawa
Witam na forum jestem zupełnie nowy więc co za tym się kryje jesto mój pierwszy post.
W kolejności pierwszej powinienem się przedstawić więc to czynię: miło mi będzie Tomek.
Przechodząc do zasadniczej treści pytania.
Chciałbym zacząć przygodę z nurkowaniem i zależy mi na kursie, na którym zdobędę wiedzę którą później będę szlifować podczas nurkowań.
Chodzi mi o Wasze opinie na temat poziomu kursów organizowanych przez ekipę Nautica Warszawa.
To że się z mini spoko gada to wiem ale nie wiem czy pokrywa sie to z merytoryką zajęć.
Bardzo proszę o nie leczenie własnego ego PADI bee CMAC cacy czy na odwrót ( dla mnie to rozmowa kolesia z BMW i Audi - który samochód jeździ bezpieczniej) - pomijam niepotrzebna dygresja
Chodzi o to by chłopakowi ze stolicy poradzić gdzie ma zrobić owd
Tresorator [Usunięty]
Wysłany: 30-09-2007, 12:06
Chłopaku z Katowic jestem ze Świętochłowic !!! a jak Ci cza to Ci to moga wyforsztelować na priv w wawie tylko mieszkam
Często czytam że ważny jest instruktor ktory prowadzi szkolenie, nie podjąłem jeszcze jakia to będzie federacja bo jest do dla mnie drugorzędna sprawa. Chciałem usłyszeć wasze opinie o tej szkole ( oni robią PADI, CMAS, IANTD - chociaż w Warszawie tylko PADI i CMAS).
Często czytam że ważny jest instruktor ktory prowadzi szkolenie
bo to prawda ...
Tresorator napisał/a:
Chciałem usłyszeć wasze opinie o tej szkole
a po co? skoro
Tresorator napisał/a:
ważny jest instruktor
Tresorator [Usunięty]
Wysłany: 30-09-2007, 13:15
drogi Beeker
Nie wiem czy jesteś złośliwy czy tylko niepomocy. O brak rozumu Cię nie posądzam ewentualnie może się nudzisz.
Traktując zdanie od strony logiki w moim odczuciu w znaczeniu słowa Szkoła zawiera się termin instruktor. Ale te dewagacje są zbędne. Pozwolę sobie na drobny kolokwializm i powiem że zwyczajnie się przy....dalasz. Nie chcesz pomóc to nie pomagaj, nie masz opini o Instruktorach Nauticy - nie pisz.
Poza tym mam nadzieję że jak się kiedyś spotkamy na jakimś nurkowaniu okażesz się równym gościem z którym miło będzie pogadać i jak będę potrzebował pomocy będziesz bardziej otwarty.
Pomagam Ci (bezinteresownie) wydukać wreszcie jakieś konkretne pytanie, bo tylko wtedy jest szansa, że uzyskasz bardzo konkretną i pomocną odpowiedź (broń Boże nie ode mnie), bo rzeczywiście nieco się nudzę ...
Tresorator napisał/a:
nie pisz.
WhoTF R U? żeby mi sugerować czy mam pisać czy nie?
[ Dodano: 30-09-2007, 13:24 ]
Tresorator napisał/a:
Poza tym mam nadzieję że jak się kiedyś spotkamy na jakimś nurkowaniu
Nadzieję trza mieć, choć szybko to raczej nie nastąpi.
Tresorator [Usunięty]
Wysłany: 30-09-2007, 13:29
Piotr Suchowski nie miał trudności z odczytaniem treści mojego pytania. Więc nie wiem czego ty nie widzisz.
Pozdwolisz że zakończymy tę naszą bez owocną dyskusję... myślę że kierune tej dyskusji zmierza w stronę która zdecydownie nie ma nic wspólnego z tematyką tego forum.
Może w przyszłości wyjdzie nam to lepiej.
Pytanie przetranspondowane na treść o jaką prosisz.
CZY KTOŚ SKOŃCZYŁ KURS W NAUTICE I JEST ZADOWOLONY.
CZY KTOŚ MA POPARTĄ DOŚWIADCZENIEM OPINĘ NA TEMAT INSTRUKTORÓW PRACUJĄCYCH W NAUTICA WARSZAWA.
Wysłany: 01-10-2007, 09:11
Robiłem kurs w Nautice. OWD prowadziła Klaudia Kostecka, moim zdaniem świetna instruktorka, przynajmniej dla początkujących. AOWD prowadził akurat Romek Hłobaż, którego przedstawiać nie trzeba Nie miałem zastrzeżeń do instruktorów, a skoro za ich dobór nadal są odpowiedzialni ci sami ludzie, to pewnie jest OK.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko