Jakos dziwnie skurczyl sie podpis pod moimi postami. Czy to praca jakiegos administratora? Jesli tak to chyba wypadalo by poinformowac mnie (np na pw) o ingerencji.
Wiek: 56 Dołączył: 20 Paź 2004 Posty: 2801 Skąd: Warszawa
Wysłany: 10-12-2007, 01:11
Wikipedia:
Link - w technologiach komputerowych, inaczej hiperłącze - element nawigacyjny ułatwiający przemieszczanie się pomiędzy dokumentami, bądź różnymi miejscami w tym samym dokumencie (odsyłacz do innego pliku).
Tym samym zapis:
w w w . 21procent. com
nie jest linkiem w związku z czym nie łamie regulaminu.
Regulamin FN, "Reklama":
Linki do klubów lub stron nurkowych oraz biur turystycznych nie mogą być umieszczane w podpisach użytkowników Forum Nuras.
Ponieważ nie ma w regulaminie innych obostrzeń dotyczących podpisów do czasu zmiany regulaminu "nielink czyli zapis nie będący hiperłączem" jest dozwolony. Taka jest moja interpretacja jasnych zasad FN. Ocena moralna to zupełnie inny problem, podobny do omijania filtru w u l g a r y z m ó w .
wojtek_potoczak [Usunięty]
Wysłany: 10-12-2007, 08:15
Tak jak TomS napisal.
Wczesniej mialem link. Dostalem prosbe od jednego z moderatorow o usuniecie. Wywalilem linka i napisalem ze spacjami, przez kilka miesiecy bylo wszystko ok, nikt nie mial zastrzezen. Az tu nagle zniknelo, po cichu. Moglem sam to usunac, wystarczylo mi zwrocic uwage, albo poinformowac o zmianach.
Obawiam sie ze to poczatek, potem ktos bedzie zmienial tresc postow
Tym samym zapis:
w w w . 21procent. com
nie jest linkiem w związku z czym nie łamie regulaminu.
To poprawna interpretacja.
mysiar [Usunięty]
Wysłany: 10-12-2007, 22:45
no który $$$$ moderator mu to skasował skoro to poprawna interpretacja jest ?
ja mam jednego typa, na tego moderatora, który ze mnie chciał zrobić tłumacza
więcej luzu
Wiek: 51 Dołączył: 10 Mar 2002 Posty: 7224 Skąd: Nürnberg/RFN
Wysłany: 11-12-2007, 10:03
mysiar napisał/a:
no który $$$$ moderator mu to skasował
'Nie wiem ktory, natomiast ja poprawilem twoje wypociny. Ostrzezenie na razie bez paska - prosil bym o troche wiecej zastanowienia sie przy wyborze slow.
Wiek: 51 Dołączył: 10 Mar 2002 Posty: 7224 Skąd: Nürnberg/RFN
Wysłany: 11-12-2007, 14:47
przypadkowe
mysiar [Usunięty]
Wysłany: 11-12-2007, 14:53
martin napisał/a:
mysiar napisał/a:
no który $$$$ moderator mu to skasował
'Nie wiem ktory, natomiast ja poprawilem twoje wypociny. Ostrzezenie na razie bez paska - prosil bym o troche wiecej zastanowienia sie przy wyborze slow.
wypociny to Ty kolego produkujesz wypowiadajac sie w kazdym watku jak leci, czy ma to sens czy nie ma
ostrzeżeniami to mnie nie strasz bo jakos mało strachliwy jestem
[ Dodano: 11-12-2007, 15:07 ]
wojtek_potoczak napisał/a:
Wyluzuj sie, bo dostaniesz ostrzezenie, potem nastepne,
to jest możliwe
Cytat:
a potem zostaniesz moderatorem
ale to zupełnie niemożliwe
Zastanawia mnie mianowicie jedna rzecz, do niedawna byly porwadzone dyskusje przez roznych ludzi na forum
Czesc z nich nalezala do lepszych świń (folwarku zwierzęcego) i wolno im było obrażać innych użytkowników forum bez żadnej reakcji ze strony moderatorow i konsekwencji.
Co więcej był nawet jeden moderator tak zaślepiony swoją wizją wlezienie do dupy jednej ze świń (tu również nawiązanie do folwarku zwierzęcego), że sam się do tej nawalanki przyłączył
nie zauważając, że należałoby zrobić coś innego.
Teraz pytanie do JW moderatora Martina - to ostrzeżenie to mam dostać za użycie słowa
zaczynającego się na C, czy też za śmiałość w insynuacji, że jeden z Was może rzeczywiście zasłużył na takowy przydomek
Ostatnio zmieniony przez mysiar 11-12-2007, 14:54, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko